Din sande styrke

salvation5501I dagens udgave af dagbladet Information er der endnu en artikel om hvordan at vi mennesker er ved at smadre vores egen planet, gennem ødelæggelsen af klimaet. Og som altid er artiklen fulgt op af mange sukkende kommentarer, fra mennesker der giver regeringerne ansvar for tingenes tilstand. Med hvad nu hvis de tager fejl? Hvis de forandringer vi alle skriger på, ikke skal komme fra regeringerne, men fra et kæmpe skift inden i dig? I din måde at se dig selv, og verden på? Et skift i selve din selvforståelse. Fra at være en trist lille slave, til at være et stærkt, og fantastisk selv-styrende, væsen – med magt til for alvor at ændre – alt?

For mig at se, begår vi, befolkningerne i vesten, en stor, og meget fundamental fejl, når nyhedsmedierne gør deres job (som går ud på at kvæle din livskraft og selvtillid). Den første, og primære, er at vi fortsat opfatter det politiske system, som arbejdende i borgernes interesse, på trods af at al observation af de sidste 14 års politik, i hele vesten, viser det modsatte. Den førte politik tjener kun eliten, og ikke andre. Systemet er ikke længere funktionelt, i traditionel demokratisk forstand. Det er købt og betalt af kræfter, der intet har at gøre med hverken befolkningernes trivsel, eller den demokratiske idé. Alligevel taler vi videre, som om det stadig er fungerende.

 

Vi er nødt til at erkende tingenes egentlige tilstand. Hver lov lovgiverne laver, er i virkelighed blot, ord skrevet ned på et stykke papir. Ord som alene har magt, fordi vores koncensus (endnu) tillader det. Disse ord gør kun en ting: fratager individet endnu en stump suveræn magt.

Den anden fejl, er at vi kontinuerligt overlader ansvaret for tingenes tilstand, til dette åbenlyst defekte og menneskefjendtlige system. Her i ligger en overraskende grad af mental ubalance, som kun kan tilskrives de skjulte fordele ved ordningen. Ved som borgere at vælge og blive i en nær-infantil rolle, overfor moder/fader staten, slipper vi for at gå i gang med det der virkelig behøves: En tilbagevenden til individets suveræne tilstand, som magtfuldt, selvbestemmende, og fuldt ud selv-ansvarligt, væsen. En tilbagevenden til selv-ansvar og erkendelse af vores medfødte, gudsgivne rettigheder, som unikke levende væsner på en levende planet.

Vi er nødt til at erkende tingenes egentlige tilstand. Hver lov lovgiverne laver, er i virkelighed blot, ord skrevet ned på et stykke papir. Ord som alene har magt, fordi vores koncensus (endnu) tillader det. Disse ord gør kun en ting: fratager individet endnu en stump magt. Hver eneste lov er ikke kun en lov, men endnu en indskrækning af dine suveræne rettigheder som menneske og sjæl.

Det har for mange været muligt at leve med disse konstante indskrænkninger, fordi at vi havde oplevelsen af at de tjente alles bedste. Det gør de ikke længere, og har ikke gjort længe. Nu indskrænker de blot din frihed, et stykke papir af gangen – færdig.

Løsningen på klimaet og mange andre menneskeskabte vanskeligheder, er at individdet tager sin selvstændige, personlige ret til selv at definere sit liv tilbage, såvel som det fundamentale ansvar, for alle handlinger foretaget igennem din egen livsproces. Du, og jeg, er nødt til i stadig højere grad at forlade matrix, og selv bygge et nyt samfund op, en sten af gangen. Klimaet, livet, og verden, er vores og moder jords, ikke elitens, og tiden er moden til at vise dem denne sandhed.

Længe nok er vores planet blevet voldtaget af idioter der forstår det monetære system, og det papir baserede tryllespejl. Vores opgave er at tvinge naturen og menneskets trivsel, tilbage som værende alle menneskers fælleseje og ansvar, og ikke nogle få psykotiske kapitalisters, som har købt og misbrugt lovgivnings og medie (propaganda) systemerne i hele den vestlige verden, til at varetage deres egne psykotiske interesser.

Mærk din styrke. Du er et suverænt (betyder: eneherskende regent) væsen. Ikke en slave.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

 

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *