Derfor er Danmark til salg

DKtilSalg-hel sidev4+.inddSalget af DONG, Salget af NETS, den offentlige sektor skal mest sandsynligt gennem privatiseres, nyt forslag om at det skal blive lovligt at bygge megastorcentre i Danmark og give Wallmart lov til at åbne giga stores osv. Som så ofte før lytter vi danskere til hver enkelt af disse nyheder, slurker aftenkaffen i os, og går så, med poser under øjnene, hen til endnu en dag i hamsterhjulet, næste morgen, uden at have skænket det store billede, nogen synderlig tanke. Det hele er nok bare tilfældigt og sån. Ikke? Men tror du virkelig at det er sådan det forholder sig, at hele dit land, ALT hvad vores samfund er, pludselig forandres TOTALT – ved et tilfælde?

Selvfølgelig er svaret nej, intet af så massivt et omfang som det vi ser her, er tilfældigt. Og, som det ser ud til at være opgaven for mit lille site, vil jeg tilbyde at vise dig brikkernes dele, så du kan blive fuldt bevidst om det større puslespil. På den måde, kan du i hvert fald ikke sige til dine børn, at du ikke vidste hvad der var på vej, når de i 2020 (som er datoen for hvornår byggeriet skal være færdigt) – spørger dig hvorfor de bor i en total overvåget fængsels – version af USA, selvom vi har et Dansk flag. I stedet bliver dit problem, alene at forklare, hvorfor du intet gjorde, for at standse det.

Danmark, er under omstrukturering, og det vi skal omstruktureres til, er den amerikanske kooporatistiske, neoliberale model. Til en nøjagtig kopi af det amerikanske samfund.

Så lad os se en gang, på de seneste begivenheder:

 • TTIP aftalen, aftalen du kun hører om på Information, og som lige nu forhandles i hemmelighed imellem USA, EU og en lang række lande i Stillehavsområdet, har til formål at skabe en global handelsunion, hvor verdens største konglomerater (kæmpe virksomheder) får juridisk magt over nationalstaterne. Dokumentation
 • Danmarks “centralnervesystem” opkøbes bid for bid. Først energi forsyningen, og i går blev kapitalforsyningen / nets, solgt for 17 milliarder kroner. Dokumentation.
 • McKinsey og Co. er sat til privatisere vores offentlige system. De er i øvrigt Bilderbergere, ligesom Bjarne Corydon, og cheferne fra Goldman Sachs. Og Ja, McKinsey, Corydon og Goldman Sachs, var jf. gæstelisten, offentliggjort af The Telegraph, ALLE tilstede ved Bilderbergmødet i 2013. Dokumentation.
 • Med “produktivitetskommisionens”, der i virkeligheden, er en neoliberal trojansk hest, sidste nye anbefalinger, får vi nu, hvis anbefalingen går igennem, og de gør de gerne under Corydons (Bilderberger) vagt – også de kæmpe amerikanske firmaer + GIGA Mall’s / Storcentre ind i Danmark. Dokumentation.

Kan du se at tingene ER ORKESTREREDE??

Danmark, er under omstrukturering, og det vi skal omstruktureres til, er den amerikanske kooporatistiske, neoliberale model. Til en nøjagtig kopi af det amerikanske samfund. USA og kooporationerne annekterer, (overtager) DK, og EU.

american_dictatorship

Kan du se hvor koordineret, og påfaldende ensartet alle udviklingerne siden 2001 er!?

Og – forstår du først ovenstående – at vi skal omdannes til en neoliberal delstat i en global verdens / handelsunion, efter amerikansk model, giver de sidste 14 år 100% mening, og alle “større reformer” og “besynderlige love”, fra perioden, vil fremstå pludselig som det de er: Brikker i et større spil. Fra Dansk Social-demokratisk stat til delstat i De forenede staters neoliberale verdensunion.

Vågn op. Del denne viden. Grib til handling.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

4 kommentarer

 1. Eller – er Danmark solgt?

  http://vaticproject.blogspot.com.es/2014/04/vladimir-putin-russia-issues.html

  rul ned et stykke under foto af Putin og læs:
  Russian Intelligence has fingered Soros for using cross-collateralized compounded Swedish and Danish foreign currency derivatives for the purpose of an attack on the Russian stock market.
  Oversat:
  Russiske efterretningstjeneste har udpeget Soros for at bruge sammensatte svenske og danske fremmed valuta derivater med henblik på et angreb på russiske aktiemarked.

  Dette er den danske regerings topledelse bekendt med med.

  Nu forstår vi, hvad hastesalget af DONG og NETS handlede om. Nemlig medvirken til at finansiere okkupering af fremmed nation. Betalingen vi modtog er allerede spildt. Idet Ukraine-fænomet er både Nazi og Zionist sponsoreret alene for at udplyndre nationen.
  Heldigvis er komplottet nærmest frosset af afsløringer i den alternative presse, der holder nøje globalt øje med hele situationen.

 2. Jeg har også været inde og læse om det brud på youtube. Hvis man søger under Financial reset eller dollar crash, kommer der en masse frem. Amerikanerne er ved at forberede sig på det.
  Jeg har bare svært ved at tro at dette økonomiske crash kommer snart.
  En masse af Cabal-medlemmerne er ved at blive taget af deres poster.

  Men masse-medierne er de sidste til at fortælle os det.

  Iøvrigt har jeg lige læst at årets Bilderberg møde bliver afholdt her I Danmark!

 3. Jeg både ser og forstår!! (dine??)
  Og det må gøre dig ekstra ondt, da du selv hedder Dan (dommer, betyder det, men også herredømme). Mark betyder oprindeligt hegn eller skovhegn.Danmark er derfor et herredømme med grænser. De viskes nu ud. Hvad skal Magrethe II så lave og være i? Hun er medlem af Committe of 300, og er absolut medvirkende i komplottet.

  Grænser gavner kun som beskyttelse, og da verdens befolkninger interagerer i et hidtil ukendt omfang, er trenden at grænser alle forsvinder om kort tid. Israel har lige begyndt at barrikadere sig, idet deres puppet US government ikke adlyder mere. Krigen virker ikke. Og når den ikke virker, imploderer dollaren og tager EU med i faldet. Reserverne i US strækker til 7 uger. Så det slut.

  Denne agendas sammenbrud har været ventet længe, så der er globalfolkelige løsninger klar, når bruddet sker. Derefter bliver der fri bevægelighed, kommunikation og udvikling globalt, hvor alle tilbydes at medvirke.
  Når det sker skal hverken DONG, NETS eller Danmark bruges mere, idet vi både får fri økonomi og fri energi.

  Begivenhederne fra omkring den 10. marts 2014 og til nu viser tydelig at forholdene tager en mere end drastisk vending, idet uventede og helt ukendte forhold er til stede. Så ‘salget af Danmark’ bid for bid betyder lige lidt, og må nærmest betegnes som politisk tidsfordriv i sidste time, inden den The Cabal bliver afsløret. Jeg tror faktisk at danske toppolitikere er klar over situationen og ‘så kan det hele jo være lige meget’ er attituden. samtidig med at de kan få det sidste grin over at befolkningen ikke ved hvad der egentlig foregår – inden politik og Danmark alligevel ikke skal bruges mere.

  Der her lyder nok som om jeg er negativ og sarkastisk. Det er dog ikke mig, men den aktuelle situation, der synes bedrøvelig og negativ, jeg præsenterer. Jeg anser processen for særdeles positiv, og er det også selv. Det gamle virker ikke, så nyt skal der bygges.

  Ca. 29. juni 2014 vil verden forandres, så alle får det at vide. Indtll da vil hver dag byde på sensationelle globale begivenheder.
  Farvel Danmark!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *