Bliv Fri af Generaliseret angst

mark for Vetta pse janeDet er med stolthed og glæde at jeg nu, som certificeret Stress management Coach, kan tilbyde dig der lider af generaliseret angst effektiv behandling, der kraftigt reducerer, og i de fleste tilfælde helt helbreder generaliseret angst.

Jeg led selv af generaliseret angst (konstant uro, angstfølelser, myldertanker osv.) i over 15 år, og lovede mig selv at jeg ville hjælpe andre, hvis jeg nogensinde fandt vejen ud.

Det gjorde jeg.

Derfor er det nu muligt for mig at give denne, effektive, hjælp til dig med generaliseret angst, for samme pris som et par måneders medicinforbrug.

I første omgang er der kun åbent fredag eftermiddage, så du skal være hurtigt ude, hvis du gerne vil til snart.

Læs tidl. angste klienters fantastiske beretninger, og bestil din tid online i dag på mit nye website:

www.blivangstfri.dk

 

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Opskriften På Et Bedre Samfund og Et Bedre Liv

Opskriften På Et Nyt Og Bedre Samfund og Et Nyt og Bedre Liv: Min Sankt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *