Er du klar til at få vejet og vurderet din afføring – på dit job?

tieI disse dage summer medierne med en ny historie. Hele den offentlige sektor skal til at overvåges og “effektiviseres” endnu mere. Alle der er i den offentlige sektor ved at man aldrig i hisorien er blevet målt så meget som nu. ALT måles, og “kvalitetspatruljer” måler – allerede som tingene er nu – blandt andet medarbejdernes antal minutter på toilettet. Selv det at skide er, på visse offentlige arbejdspladser, allerede nu sat på formel. For et eksempel skal alle politiets ansatte registre hvor længe de er på toilettet, spiser kage osv.. SE DOKUMENTATION HER. For tænk hvis man kan få dig til at skide bare 30 sekunder hurtigere, det vil være en stor gevinst for samfundet. Allerede på nuværenede niveau er der således tale om fascisme på niveau med hvad DDR gennemgik, natlige afhentinger og tortur undtaget. MEN det medierne summer over nu er at der skal overvåges og kontrolleres LANGT mere fremover. Og bag denne reform begynder et “nyt” navn at komme frem alle vegne, et navn du kommer til at høre RIGTIG meget de næste mange år: McKinsey og Company. Men hvorfor er det interessant? Jo nu skal du høre…

Allerede for et år siden skrev jeg, i informations kommentarfelter, at vi ville komme til at se mere til McKinsey og Co. Det skyldes på ingen måde okkulte evner eller andet, men alene det simple faktum at Bjarne Corydon mellem den 6 – 9 juni 2013 var på Grove Hotel, Hertfordshire til sit første møde med Bilderberg Gruppen.

Se The Telegraphs officielle liste over mødedeltagere her, og find selv navnene frem. Til dig som gennem kognitiv dissonans og standardprogrammering fristes til at bruge det ord du har lært til afvisning af realiteter uden for mainstream boblen: “konspirations dit / dat”, gør dig selv en tjeneste at klikke på linket i det mindste, før du følger din standardprogrammering. (Ikke at jeg tror det er tilfældet for de fleste der kommer så ufine steder som her, men just in case.) Du forsinker nemlig opvågningsprocessen gevaldigt for resten af racen. http://www.telegraph.co.uk/news/politics/10102170/Bilderberg-Group-2013-…

Men altså Bjarne C. var til Bilderbergmøde, og – you guessed it – Til samme møde var Ian Davis, Senior Partner Emeritus, fra McKinsey & Company dvs. en af de øverste chefer overhovedet i organisationen i McKinsey & Company. En Forbes 100 organisation (USA’s 47 ‘ende rigeste private virksomhed) hvis luner og standard resultater nationalstaterne i vesten nu skal undertvinges. (McKinsey tjener milliarder på at “undersøge” hvad landende skal og ikke skal, dog er rapporternes anbefalinger altid de samme: Privatiser den offentlige sektor, eller gør den så uudholdelig gennem bureaukrati at alle private tilbud pludselig virker som himmelsendte alternativer – og privatiser SÅ den offentlige sektor.)

Så dem kommer du til at høre meget meget mere til, efterhånden som man gennemtvinger privatiseringen, af den offentlige sektor, gennem ovennævnte metode.

Til samme møde var i øvrigt også J. Michael Evans, Vice Chairman, fra Goldman Sachs & Co. Som bekendt varede det heller ikke længe før Evans og Corydons “hyggesamtaler” blev effektueret i form af en af Danmarks historiens største statslige frasalg. Det var frustrerende at se hele Danmark gætte vildt ‘for og imod’ ifht. hvad “der mon ville ske” med DONG sagen, når man blot ved at læse gæstelisten til Bilderberg mødet allerede VIDSTE det. Sådan er det tit, når først man forstår destinationen. (En global verdensunion, efter US forbillede, ejet og kontrolleret af private virksomheder, koordineret af Bilderbergdrengene, og smurt af et simuleret demokrati ala US demokrati-simulationen – også kaldet TTIP for short.)

Men – gør selv regnestykket, og stil dig selv spørgsmålet om verdens absolutte elite af bankfolk, finansministre og mediekonglomerater, samlet samme sted i 4 dage, med hermetisk lukkede og politiopdækkede døre, potentielt kunne være den mest giftige cocktail for den demokratiske retsstat der findes, eller om du fortsat er tilfreds med mainstream fortolkningen: “Det er bare et hyggeforum for løse ideer” (Selvom disse mennesker normalt ikke kan finde 20 minutter i deres kalender, på et helt år.)

Men 4 hele dage med verdens absolutte elite, præcis de mennesker der styrer: Politik, økonomi, og massemedierne (dvs dem som “definerer situationen” – af selve verdens historien) – det er der tid til.

Og nej der er intet konspiratorisk eller tosset ved at forholde sig til konkrete historiske facts.

Det eneste der er tosset når vi taler magt og medier er to ting:

1. Af aldrig forklarede årsager tro på at denne verdens magtfolk pludselig IKKE konspirerer. Hvornår i alverden skulle de være stoppet med det? INTET, absolut INTET i historien underbygger en sådan idé. Tværtimod.

2. At tro af denne verdens presse, af aldrig forklarede årsager, aldrig gennem vinkling, journalistiske valg, og i særdeleshed FRAVALG fremtvinger helt bestemte “definitioner af situationen” som tjener de ejerkredse og politikere de er afhængige, ejet og kontrolleret af.

Så der er NUL mystik i McKinsey og Co. historien, som der var NUL mystik i DONG historien. Tjek gæstelisten fra 2014 og 2015 næste gang. Hvis du ser både en dansk politiker, og en topleder / et konglomerat, fra listen nævnt i en “nyhed” kender du derefter hver gang udfaldet med 100% sikkerhed. Handlen / aftalen mellem de to parter VIL ske.

Når du har prøvet den leg, 1, 2 eller 3 gange, kan du jo så se hvor meget “demokratiet” reelt har at skulle have sagt i denne verden. Men pas på når du har lavet legen 10-12 gange – ALTID med samme forudsigelige resultat, er den ikke sjov mere. Og pludselig er du blevet det man kalder for vågen.

Og dét er der brug for.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Nu Angriber EU Ytringsfriheden På De Sociale Medier

Gigant Censurpakke Rammer De Sociale Medier Og Søgemaskinerne Overalt i EU d. 25 August KILDER:1.Facebook, …

3 kommentarer

 1. Det er som sagt under de royale familiers globale diktatur (FN) / NATO (Deres private militære industrielle kompleks) til at håndhæve befolkningsreduktion / massedød verden over.

  Med venlig hilsen Jakob Lauersen fra:

  AGENDA 21: Globalt diktatur på Dansk – Dokumentar
  http://www.youtube.com/watch?v=Jn_pZHTMlC8

  And MUCH more . . .

 2. Tak for en god og interessant artikel. Men kunne den ikke tåle at blive skrevet igennem en gang til? Der er et par sidespring, der bremser flowet, synes jeg, uden at styrke budskabet. Pointen er skarp og ladet med sprængstof.
  Men altså: “Kill your darlings”, som man siger, og artiklen vil kunne fremstå klarere og mere eksplosiv.

 3. Når nu mediestøtten fungerer som den gør med rundhåndet uddeling af skattekroner , ( det er altid skattekroner ) til både mindre, større, og mastodonter, så undrer det ikke, at medierne intet, stort set, skriver om Bilderberg gruppen, og dens møder.
  TV 2 var dog lige inde og berolige den uvidende flok her i sommer, altså os, med at al den snak der var i befolkningen var baseret på konspirations teorier, fremsat af folk med stor fantasi, og mindre intelligens.
  Mediestøtten gives jo ikke omkostningsfrit for modtagerne, og da Kristeligt Dagblad modtog 28 millioner i 2014, og Politikens Hus som i forvejen råder over en pengetank på over 750 millioner, også har snablen dybt begravet, så kommer Strudse effekten nemt i anvendelse, begrav hovedet i sandet, og gør , sig og omtal det, som de glade givere forventer.
  Du kan jo også som journalist nøjes med at citere de store nyhedsbureauer, så ved du da med sikkerhed, at du ikke træder ved siden af. SUK !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *