Stop din frygt – start dit hjerte

heart2I denne nye video taler jeg om de seneste frygtkampagner, som blandt andet Isis, Rusland og Ebola.
Om at stoppe med at lade frygten kontrollere dig og fordumme dig, og i stedet begynde at gøre det magthaverne frygter mest. Leve fra dit hjerte, med integritet, næstekærlighed og menneskelig moral som dit kompas.

Del videoen hvis den giver mening for dig.

 

 

 

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

5 kommentarer

 1. Stærk video ! – respekt 🙂

  • Kære David

   Tusind tak for de positive ord, de varmer. Jeg er glad for at du inspireres, det er hele ideen. 🙂

   De bedste hilsner
   Dan Johannesson

 2. Godt gået. Ja. Bare godt gået. Tak. Delt. Jeg kan godt forstå, du gerne vil sælge dine bøger. Det skulle lige mangle 😉

  • Hej Morten. Tusind tak for de positive ord. Det glæder mig hvis du får et positivt udbytte ud af videoen. 🙂 Og ja, det er lidt morsomt, at jeg af og til får kommentarer om at jeg ikke skal gøre reklame for mine bøger. Særligt taget i betragtning af at danjohannesson.dk jo er og bliver et website for mig som forfatter. Det ville være det første forfattersite i verden, der ikke gjorde opmærksom på de bøger forfatteren nu engang har skrevet! ha ha ha. Så det kan jeg aldrig helt lade være med at smile lidt af. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *