Om Håbløshed, Stolthed, Ydmyghed og Håb

Om Håbløshed, Stolthed, Ydmyghed og Håb

OBS. Hvis nedenstående player ikke virker på din enhed kan du se videoen via dette link: https://youtu.be/jElsMZ8PaDo

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Corona lærte mig om hvordan løgn, mørke, magthavere og forløjede medier kan besejres

For nyligt læste jeg nogle spændene kommentarer og tanker på nettet, bl.a. om hvorvidt Reiner …

4 kommentarer

 1. Adriana Dominguez

  Tak for denne video. Det har hjulpet mig meget!

 2. Noget andet der sker lige nu og i tiden frem :

  Aflodsningen af skibene i Rotterdam er stoppet. Skibene ligger for anker.
  Det medfører vareforsyningsmangel. Der opstår samtidig energimangel,
  fødemangel, vandmangel, alle former for varemangel, samt kollaps på en
  lang række andre områder, enten direkte eller indirekte som følge af
  sammenkædningen.

  Der ligger en hungrende, kold og mørk ( mangel på lys/elektricitet )
  vinter foran …

  Det hele er orkestreret – det har længe været igang – men angrebet på
  os alle skærpes, og tager et alvorligt dødeligt ryk LIGE NU !!!

  Se her :
  https://www.nedersteetage.com/sange-fra-underetagen-5-sang/

  gå til kommentarer :
  ” Der ligger lige nu skibe udfor havnene i Europa fulde af last, der ikke bliver aflastet
  Nogen har givet havnekontoret i Rotterdam besked på, at de ikke må aflaste.
  Tilstanden af mangel er tænkt som forlængelse af den operationelle nedlukning.
  Min ven, hvis jeg var dig, så ville jeg sørge for,
  at dit lager er fyldt op, for det kan lige pludselig blive meget grimt
  som en by i Koldkrigens Østblok med køer og tomme hylder. ”

  Det er i fuld gang :

  https://www.globalresearch.ca/major-storable-food-supplier-augason-farms-ceases-operations-90-days-citing-collapsing-supply-chain/5758150

 3. Hej Dan
  Tak for dine videoer og din ydmyge facon at præsentere både de jordiske spilleregler og de åndelige ting på.
  Jeg elsker også din forklaring omkring religion og relation og helligåndens fred.

  jeg selv har været kristen i 40 år inden, inden jeg i 1999 mistede 2 børn og det hele måtte vendes og drejes og Bossen kærligt men klart og tydeligt viste mig, at jeg manglede relationen med ham og hans søn Jesus Kristus. jeg blev klar over at den fysiske dåb og den åndelige dåb er to forskellige ting. Og vedrørende religion, så helt enig, for jeg plejer at sige til dem der kalder mig meget religiøs: “Jeg er færdig med religion – nu tror jeg på Gud i stedet for”. Og har oplevet, hvordan Gud har hjulpet mig både med manglende biler, lift, stillet stormen på Århus bugten m.m. Jeg drømmer om at kunne hjælpe andre på samme ydmyge måde. Vi ses en dag. Kh Kenneth.

 4. Vigtigt arbejde !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *