Om Håbløshed, Stolthed, Ydmyghed og Håb

Om Håbløshed, Stolthed, Ydmyghed og Håb

OBS. Hvis nedenstående player ikke virker på din enhed kan du se videoen via dette link: https://youtu.be/jElsMZ8PaDo

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Nu Kommer Den Totalitære Politistat

I denne video taler jeg om: 1. Den Nye Tryghedslov Som Regeringen Ønsker At Få …

En kommentar

  1. Vigtigt arbejde !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *