Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge:

Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, der er den egentlige fjende. Hvis bare folk turde trække masken af, så de kunne få øje på aktørerne, der øver krigsførsel mod egen befolkning. Hvis bare folk ville lytte til de mange røster, der forsøger at advare dem, guide dem, hjælpe dem, i stedet for at tro, at der er tale om konspirationsteorier.

At få mennesker, der stadig tror, at Mette er på deres side, til at forstå, hvad der i virkeligheden foregår, er en vanskelig opgave. Det kollektive Stockholmsyndrom har for længst udspillet sund fornuft takket være mediernes mangel på objektiv observans. Mainstream medierne følger manuskriptet og har hele tiden været den vigtigste brik til at fastholde bedraget.

Vi andre, der har smidt TV’et til storskrald, har fået tid til fordybelse i the real news. Vi ser derfor tydeligt, at Mettemor er styret fra et helt andet sted end Christiansborg. At hun er en yderst nyttig idiot, der er sat til at lede danskerne i fordærv, vil snart blive klart for flere. Mettes dage er talte såvel som resten af de løgnagtige taburet-klæbende vendekåber derinde i magtens korridorer. Prisen for forræderi er ikke til forhandling.

Selvom landet nu tilsyneladende åbnes op igen, når bare man har sit caranopas ved hånden, skal man ikke lade sig narre. Krigen buldrer derudaf; vi er i en afgørende fase, hvor det handler om at få reduceret verdensbefolkningen markant, så der bliver plads til The Great Reset.

Denne nye verdensorden, som de fleste regeringsledere, gennem World Economic Forum, har takket ja til, har intet glorværdigt budskab med sig. Det vil blive enden på civilisationen, som vi kender den med kodeord som kontrol, overvågning og underkastelse.

For at få bragt antallet af “useless eaters” ned på den ca. halve milliard, der er målet, er det ultimative våben taget i brug. Skabt af en mentalt forstyrret sociopat med veludviklet flair for bestikkelse qua sin pengetank på størrelse med Von Ands.

Denne mand, får vi nu at vide, har også været en flittig gæst på Epstein’s ø, ham, der efter sigende tog livet af sig selv i verdens mest selvmords- sikre fængsel.

For dem, der tror, at det ‘bare’ var noget med nogle lidt for unge piger på Jomfruøerne i det Caribiske hav, vil det blive et chok, når de opdager, hvad der rent faktisk foregik. Folk skal uden tvivl have førstehjælp, når sandheden kommer frem. Der er tale om forbrydelser værre end nogen kan forestille sig.

Krigens mål lige nu handler om at få så mange som muligt til at spadsere frivilligt ind i gaskamrene og lade resten sidde på pinebænken med en ethanolinficeret podepind i næsen. På et tidspunkt vil dét blive for meget, for besværligt, for pinefuldt, og så tager man den skide farvelogtaksprøjte.

Det er grotesk at se folk stå med julelys i øjnene, mens de fortæller, at de nu har fået vakkZinen, der giver dem adgang til en liggestol på stranden på Mallorca.

Det er trist at se folk stå med overbevisningen om, at de nu har reddet deres bedstemors liv. Intet kunne være mere forkert.

Inden efteråret og vinterens komme, hvor den fulde effekt af farvelogtaksprøjterne for alvor brager igennem, skal vi nå at få vækket nogle flere. Inden landet lukker ned igen og rigtig mange må lade livet, fordi de ikke forstod at undersøge tingene selv, skal vi have sat bølgen af bevidsthed endnu mere i bevægelse.

Vi, der har forstået omfanget af det bedrag, vi alle er udsat for, skal fortsætte med at prikke til vores medmennesker i håb om, at de har modet til at se sandheden i øjnene.

For det handler i høj grad om mod, når vi taler om at turde stille skarpt på det illusoriske blændværk, mennesket er blevet viklet ind i af en lille gruppe samvittighedsløse individer, der har tilbedt Lucifer lige siden, han faldt ned fra himlen.

For at der findes mennesker, der dyrker ondskaben i ren form, er et faktum. Du skal ikke lede ret længe, før du finder beviserne på det. Modige mennesker, der er sluppet fri af denne djævlekult, og som nu risikerer deres liv ved at fortælle os andre om de grufulde ting, de har oplevet, er med til at vække verden.

Lytter man til de personlige vidnesbyrd fra dybet under jorden, forstår man pludselig, hvorfor verden ser ud, som den gør.

Det interessante, midt i denne gruopvækkende opdagelse, er, at vi konstant får rettet ondskabens øjne direkte mod os. Vi er omringet af satanisk symbolik, men vi ser det kun, hvis vi har lært symbolerne at kende. Et eksempel kunne være Brostrøms håndstilling på billedet, hvor han angiveligt får sin farvelogtaksprøjte. Hidden in plain sight som man siger.

Mennesket står lige nu i den ultimative kamp mellem det gode og det onde. Mellem lys og mørke. Uanset hvad vi tror på, så handler dette kaos omkring os kun om én ting: at hvert enkelt menneske formår at finde ind til kernen i sig selv i stedet for at donere både sjæl og krop til staten.

Flere og flere opdager, at de er værdige, suveræne mennesker med retten til at være frie. Det er ganske rammende at tale om The Great Awakening, der ruller hen over alle kontinenter i takt med at carano’en fortsætter sit absurd teater.

Det handler om at forstå, hvad der er sandheden. Det handler om at forstå, at alt skal vendes på hovedet for at finde netop dén.

Når bedraget en dag er pillet fra hinanden, vil mange stå måbende tilbage i forstening. Fordi de valgte ikke at lytte til advarslerne, vil de få deres livs chok, når alle deres idoler afsløres som djævlens advokat. Når korthuset for alvor braser sammen, vil det vise sig, at de fleste af de store regeringsledere, de gejstlige, de kongelige, de kendte i Hollywood samt en enorm hær af medløbende, nyttige idioter trækker langstrakte, blodige spor efter sig.

De ting, de har foretaget sig for at få den nødvendige næring til deres ondskab, overgår almindelige menneskers forstand. Men vi må og skal have det frem i lyset, da det er den eneste måde, vi kan komme mørket til livs på.

Kigger vi på vores egen lille andedam ser vi ligeledes, at vore politikere og myndighedspersoner er fulde af løgn og står i lort i halsen. Deres dans med en virus, der ikke er farlig for almindelige mennesker og med en overlevelsesrate på nær 100%, har foreløbig kostet astronomisk mange milliarder samtidig med, at alt liv er blevet smadret.

“Dansen med carano” er en dygtigt planlagt pantomime, og instruktørerne bag samt alle de udøvende skuespillere kommer selvsagt til at stå til regnskab for deres handlinger, når dansen er slut.

For at få flere med på The Great Awakening, skal vi dog lige have strammet skruen lidt mere. De allermest bedøvede får chancen nu, hvor deres ret til at bestemme over egne børn er sat skakmat. Nu vil myndighederne lade de unge tage farvelogtaksprøjten uden forældrenes vidende.

Unge under 18 må hverken køre bil, købe spiritus eller stemme, men de må gerne lade sig injicere med en ukendt, utestet væske, der med stor sandsynlighed vil gøre dem sterile – uden at sige det til mor og far. Hvis ikke dette paradoks kan få folk til at vågne, så er der intet, der kan.

Det har aldrig været vigtigere at være vågen og klar. Det har aldrig været vigtigere at stå op for sig selv. Dem, der ikke kan se bedraget, selvom det bliver smasket direkte i ansigtet på dem, vil blive dem, vi andre skal samle op.

Og det vil vi gøre. Mennesket er født til frihed, ikke til slaveri.

Frihed er det eneste, der betyder noget, når regnskabet gøres op. DIN frihed og dine børns frihed er det vigtigste, du har. Når du opdager, at denne frihed er ved at blive endegyldigt taget fra dig, kommer du med ind i kampen.

Det kan ikke vare længe.

P.S. Du kan følge Rikke Hauge via hendes Facebookside. Den finder du lige her: https://www.facebook.com/rikke.hauge.92

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *