Homo Sapiens 2.0, er du klar?

cellsDin krop består af i omegnen af 50 milliarder celler. Hver eneste celle er en miniudgave af dig. Den udfører alle de samme funktioner som dig, indtager næring, træffer beslutninger, og løser opgaver i fællesskab med andre celler, der også, som dig, hver især er levende skabninger. Når cellerne er i en harmonisk tilstand, sender de, før de selv dør, informationer videre til de nyeste celler, som skal opretholde kroppen på deres vært, om vigtige ting, der er nødvendige for at de andre celler, og kroppen som helhed kan overleve.

Er der for mange forkerte informationer som gør at cellerne, bygger forkerte ting, som eksempelvis tumorer, bliver værten syg, eller i værste fald dør værten dvs. din krop, fordi at cellerne af forskellige årsager ikke havde adgang til de nødvendige informationer, f.eks. pga. kemikalier, medicin mv. der gjorde dine celler desorienterede, så de bygger de forkerte ting, de forkerte steder, og undlader at reparere og genopbygge andre steder. Krop og celle er således 100% afhængige af hinanden, lever kun pga. hinanden, og har på den måde, det vi kalder et symbiotisk forhold til hinanden. Cellerne indgår hertil i regionale fællesskaber. Nogle er specialister i at være nyreceller, andre i at være dele af dine øjne, osv.

Din krop er på samme måde, som en celle i et større biologisk system, kaldet menneskeheden. Vi er en art, der ligesom cellerne, gennemstrømmes af en grad af bevidsthed. Vores opgave, set udefra, lader til at være, at sikre vores egen overlevelse, noget der kun er muligt, ved også at sikre vores værts overlevelse. Vi er opdelt i lande og verdensdele, og som en kæmpe levende hjerne, har vi i venstre side / vesten, en masse rationelle ydrestyrede, og logiske orienterede kulturer og i højre side / østen, en masse spirituelle, mere indrestyrede kulturer. Som foroven således også for neden. Dør vores vært dør vi. Forskellen er dog naturligvis her, at relationen er mindre livsvigtig for vores vært, end den anden vej rundt. Dør vi, klarer jorden sig, langt bedre, end imens vi rendte rundt og borede huller, og klippede skovene af vores vært, og talte om den dersens vækst, som var vores eneste, ualmindeligt primitive, globale religion.

Endelig er der så vores solsystem, som er en del af en galakse, som igen er en del af et uendeligt univers, fyldt med galakser, og antageligvis også fyldt med andre levende organismer, som har fået ansvaret for hver deres klode, hver deres vært. Som foroven således også for neden. Tingene er forbundne, og i sine fraktale mønstre og grundkoder, ens, fra det mindste sandkorn, til universet i sin samlede ufattelige majestæt.

Vi er med andre ord, i virkeligheden, først og fremmest levende dele, celler i et gensidigt udvekslings forhold mellem, vores jordklode, der så smukt har fået navnet Gaia, skaberen og giveren af liv og os selv. Vi er jordens kustoder.

Vores formål kan derfor, objektivt set, ikke kun være at æde, skide, forbruge sanseløst, arbejde med at generere profit til dem over os, holde os sunde, så sundhedsvæsnet ikke belastes unødigt af os, og så, når vi efter at have brugt et liv, på at følge en snæver elites “vækstfilosofi”, endelig lægge os ned og dø, som de gode vækstdukker, vi gennem endeløs skoling og medieindhold, blev programmeret til at være.

For en kustodes, eller en celles formål, er ikke at voldtage og destruere sin vært, men at pleje og nære den. At styrke relationen imellem værten og cellen selv, til gavn for begge parters trivsel og mulighed for overhovedet at leve.

Vil vi prøve at løse denne verdens store vanskeligheder, er vi nødt til at begynde at tænke i disse, større mønstre. Når vi oplever at en lille gruppe af celler, vores såkaldte elite, (som kan beskrives mere præcist med termen top-snyltere) forsøger at tage kontrollen med alle Gaias frugter, imens resten af cellerne sættes til at plyndre disse resurser fra hendes krop, og sende dem til denne lille elite, er vi nødt til at træde et skridt tilbage, og se vanviddet i hele princippet: At en lille gruppe celler, har formået at overtale alle de andre celler, til ikke alene at ødelægge deres vært, men også, herigennem ødelægge sig selv. Denne lille gruppe celler, førnævnte finanselite, har endda hertil fået den ide, at de andre celler bl.a. via firmaet Monsanto, skal pumpes med genmodificerede afgrøder, som man ved vil gøre alle de andre celler dødeligt syge, og sterile, i tredje generation.

Vi må også tænke over at de få, åbenlyst dysfunktionelle og fejlprogrammerede celler, vi kalder “eliten”, i virkeligheden ikke er en elite, men en defekt i systemet. En livsfarlig sygdom, som med deres fejlprogram kaldet rovdyrskapitalisme, pakket ind i navnet “vækstfilosofi”, har gjort vores vært syg, og forsøger at reducere tallet af de andre celler (dig og mig), gennem endeløse giftstoffer, og, snart også, genmodificerede fødevarer.

Vores ‘elite’ er en sygdom. Fejlprogrammer i Gaias krop.’

Hvordan kan vi i 2014 begynde at helbrede denne sygdom?
Mit bud er at der er flere forskellige former for behandling. Den ene form for behandling, kan vi kalde den “Franske Medicin”. Her tager folket simpelthen og opstiller guillotiner, og lader så de syge celler, blive skåret ud af Gaia, en efter en. Den metode vil jeg dog ikke anbefale, da der ofte blot står nye despoter på linie, klar til at overtage, hvor de andre defekte celler slap. Det gør der, fordi at man ikke har behandlet de dybest liggende årsager til sygdommen: Grådigheden, blindheden og egoismen.

For de rigtige celler i din krop, følger et program, modtager elektriske signaler, døgnet rundt, som får dem til at udføre forskellige handlinger. Og der gør menneskecellerne på jorden også.

Vi følger programmer 24/7. Vi kalder vores programmer “værdier”, det er dem som de andre celler, fra forrige generation fylder de nye celler med. Det er derfor det er så magtfuldt, og så skadeligt, når vores skiftende statsminister-celler, taler om vækstfilosofien, som værende den eneste retningsgiver for hele vores kultur. I Danmark, og i verden som helhed. Fordi det de herigennem gør, er at programmere alle de andre celler, til netop de handlemønstre, som bryder både Gaia, og arbejdercellerne ned.

Det gør de, fordi de mest magtfulde Ministerceller, selv er en del af eliten. Dvs., de er en del af det fejlprogram vi skal have slettet.

Alt er forbundet. Som celler i en krop udveksler alle mennesker, informationer, igennem deres kroppes usynlige magnetfelter. Det er grundigt dokumenteret, gennem 20 års forskning af det amerikanske forskningscenter Heartmath Institute.

Men ok, hvis ikke vi kan bruge den Franske Medicin, hvordan kan vi så få gjort vores verden, fri af elitens fejlprogram? Jeg foreslår vi som andre celler, starter med at reorganisere vores processer. Det kan gøres ved først, en gang for alle, at slette elitens fejlprogram, inden i dig selv. Ved at slette “vækstfilosofien”, helt og aldeles fra stakken af dine indre “værdi” programmer. Se den, som et program der var godt og nødvendigt i en periode, imens cellerne på jorden, voksede sig stærke og mangfoldige, men nu kun kan tjene et formål, i de lande / dele af Gaia, som lider fordi, de mangler grundlæggende vækst af f.eks. veje, offentlige hospitalssystemer osv.

I vores del af Gaia, er programmet forældet. Det samme er naturligvis gældende for den lille elite, der stadig prædiker programmet.

Så start med at slette det program i dig selv, og lok andre celler til at overveje det samme. Når programmet er slettet, så prøv at lægge et nyt program ind, som erstatning. Dette program, kan vi kalde Homo Sapiens 2.0. Homo Sapiens 2.0 er et mere bevidst menneske, end det gammeldags vækstmenneske var, end Homo Sapiens 1.0.

Homo Sapiens 2.0 er klar over en række meget væsentlige ting:

 • Alt er forbundet. Som celler i en krop udveksler alle mennesker, informationer, igennem deres kroppes usynlige magnetfelter. Det er bl.a. grundigt dokumenteret, gennem 20 års forskning, af det amerikanske forskningscenter Heartmath Institute. Slår dit hjerte for et eksempel meget harmonisk, begynder din sidemands hjerte også at gøre det. Se dokumentationen her.
 • Visse celler i Gaia er fejlprogrammerede, eller det vi kalder sindssyge.
 • Disse celler, har styret og manipuleret alle de andre celler igennem århundreder, og har slidt og ydmyget deres vært, og mange af de andre skabninger som lever på Gaia. Det gør de, ligesom alle andre celler, igennem elektriske signaler, kaldet medier, som gør alle de andre celler bange, og forvirrede, og dermed ude af stand til at fungere optimalt og rationelt.
 • De defekte celler, dem vi kalder eliten, har for nylig lavet to kæmpestore, yderst destruktive aftaler. Den ene hedder CETA den dækker Canada, indirekte USA og Europa. Den anden hedder TPP, den dækker USA, Australien, og en lang række lande i og omkring stillehavet / østen. Aftalerne kaldes for en handelsaftaler, og er de mest vidtrækkende, nogensinde. CETA og TPP sikrer at Canada og USA kommer til at påvirke og skrive en lang række af de vigtigste love. I Danmark og i resten af verden. Det bliver en kæmpe stor udemokratisk, nær-global union. På den måde kan næsten alle verdens celler, styres af firmaerne, som har samme vækstfilosofi / fejlprogram, som den lille elite, der ejer dem. Se dokumentationen her.
 • Vigtigst af alt forstår Homo Sapiens 2.0 at det er en del af førnævnte helhed, og at alle cellerne i denne helhed, kaldet Gaia, trives optimalt når Gaia trives optimalt. At alting går begge veje. Som foroven således også forneden.

Med den viden kan vi begynde at arbejde i anderledes mønstre, og sætte nye krav. Vi kan holde helt op med at stemme på politikere, som taler om vækst. Og skrive til vores folkevalgte, og forklare at vesten ikke længere behøver mere vækst, men nu skal ind i en fase med balance, og harmoni imellem menneske og resurser. At de skal holde op med at bruge mere krudt på at tale om vækst, og få sat et andet program i hovedet i stedet.

Vi kan gå i dialog med dygtige advokater, som også er blevet til Homo Sapiens 2.0’ere, og sammen med dem undersøge, om vi kan retsforfølge de mest syge celler. Dem som i Danmark, i EU, og i USA, gør mest skade på vores vært. Det er vigtigt at vi hertil overvejer at få lagt sag an imod alle de danske politikere, som vedtog CETA aftalen. (Pt. samtlige folkevalgte undtagen Enhedslisten). Fordi at de igennem deres passivitet, og uvidenhed, om aftalens indhold, afgiver endnu mere af vores allerede synderskudte suverænitet, uden debat, eller folkeafstemning, til fremmede magter. En proces der i øvrigt, pudsigt nok, langt bedre kan skjules med “Den Nye Offentlighedslov” / Mørklægningsloven. Det er grundlovsstridigt, og kaldes landsforræderi.

Vigtigst af alt er det dog, at vi selv organiserer os på andre måder. At vi lever vores nye 2.0 viden, om at alt er forbundet, at vækstfilosofien er død, og at vi er levende celler i Gaia’s levende krop. Og at vi lader den viden styre alle vores valg, vores køb i supermarkedet, hvilke politiske “værdier” (programmer) vi installerer i os, og hvordan vi møder alle de andre levende celler, i vores fælles krop, på gaden, i planteriget og i dyreriget.

Og at vi på den måde forstår, og udtrykker, hvad både hellige bøger igennem årtusinder, og nu også videnskaben, siger fuldstændig samstemmende: Som foroven, således også for neden.

 

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

6 kommentarer

 1. Bakterier tilpasser sig og bliver resistente. Og det er desværre, hvad der sker for de fleste af os. Individuelt bliver vi resistente, så vi overlever, men er ikke bevidste om, at vi samtidigt udgør en fare for helheden.

  Og JA, den bevidsthed skal vi have vækket.

  Det, der bekymrer mig, er, at tilpasningen er en så dybtliggende biologisk faktor, at den overtager hele den mentale aspekt. Og så havner vi i den situation, vi er i nu.

  Vi er nødt til at turde at dø igen……

 2. Interessant og vel argumenteret indlæg. Tror bestemt du har ret i, at mange går med lignende tanker om det du beskriver som, “Homo sapiens 2.0”. Men de fleste af os ved endnu ikke, hvordan værdierne og tankerne skal føres videre fra egen person. Første indhug kunne jo være politik, som du skriver, men politikerne står jo ikke ligefrem i kø for at slå sig op på sådanne værdier. Eller måske det bare er svært at få taletid på talerstolen i folketinget ( medierne). Måske er det politiske system blevet for ensporet, og kan ikke længere bryde med denne homogenitet (homo sapiens 1.0)? Det er for oldschool til HS2.0, og vi må finde på noget andet..

  I forlængelse heraf har jeg fundet et citat fra “Moderne tider” i Information, som jeg læste i den forgangne weekend.

  “Sådan er nu engang vilkårene for protestaktioner i det 21. århundrede: Man er deltager i en skønhedskonkurrence. En konkurrence om det, som vi alle sammen lader til at have mindre og mindre af: opmærksomhed.” http://www.information.dk/483716

  Citatet indleder en artikel fra Information, der omhandler organisationen Avaaz. Avaaz er et interessant viralt talerør, hvor folkemængderne i fællesskab kan pointere og reagere på store problemstillinger world wide. Det er rørerende synes jeg, og måske er Avaaz et led i de nye styreformer vi har ventet på. Den moderne aktivisme foregår (også) på internettet via en liveopdaterende folkeafstemning, der hele tiden bliver klogere på sine medlemmer (vælgere). En ny styreform (et værdisæt) der kan sprede budskaber og værdier på tværs af landegrænser og kulturer og som indrager alle fra top til bund (hvis altså de har internet).
  https://secure.avaaz.org/en/

  Tak, for en god artikel!

 3. Jeg synes det er et perfekt eksempel du bruger med bakterier som udgangspunkt. Og jeg har lige oplevet hvordan det virker på min egen krop efter at være total klinisk rengjort indvendig. Selvom kroppens energisystem var i minus, formåede tillid og livsmod at styre genforeningen af 100-vis af forskellige bakterier, der reformerede processen, som så genaktiverede det autonome nervesystem, så signalveje og tilhørende funktioner igen virkede.
  Det skal bemærkes at lægen intet oplyste om genetablering, men at min livsgnist alene ledte mig ad rette vej intuitivt.

  Jeg er derfor fuldt ud bevidst om at menneskeheden vil regenerere sig selv, når situationen byder sig. Den tid vi har været igennem er vi behandlede destruktivt fysisk, men mentalt er vi intakte.

 4. Folks bevidsthed er vendt. Men det er en stor vending. 2013 har dog blotlagt, hvad mørket ellers længe har skjult. 2014 bliver derfor året hvor det blotlagte vurderes som ubrugeligt og hvor vi derefter finder og anvender frugtbare metoder.

  den første opgave bliver at rydde op, dernæst at planlægge og sidst at opbygge. Men det bliver som at bryde ud af skallen – den kan ikke bruges senere. den verden vi har været spærret inde i, vil totalt forsvinde. Verden bliver multiform.
  Det interessante er at vi er skabt til det. Vi ved det bare ikke, før vi er i gang. Livet viser vejen og tilliden bærer os frem.

  Med hensyn til oprydning kig på dette link – især om ny global ret
  https://jhaines6.wordpress.com/2013/09/01/neil-keenan-update-keenan-group-closes-in-on-the-cabal-2-videos/

 5. Godt gået, Dan! Det bliver nok et langt, sejt træk at ændre folks bevidsthed. Men dette her er jo kun begyndelsen. Tak for et velskrevet indlæg.

  • Hej Kim
   Tusind tak for dine pæne ord, de varmer på en kold januardag. Ja, det er en omfattende proces, men jeg er sikker på vi kan gøre det. Vi er nødt til det, og der er mange gode mennesker, som er på nippet til at vågne. Håber du vil hjælpe med at vække dem.
   De bedste hilsner
   Dan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *