Culture in Decline – episode 4

Så er der et helt dugfrisk afsnit af Culture in Decline. Denne gang kan du nyde fortællingen om hvordan at en af verdens mest profitable industrier kunstigt holdes nærmest endeløst i live. Og ja, du gættede det, emnet i denne episode er naturligvis: Krig.

Vidste du f.eks at når et barn er blevet 14 år har det allerede set over 8.000 visualiserede mord, i enten den ene eller anden form. Hvem sagde kulturel prægning?

Samtidig er det nu bevist at vi mennesker faktisk alle kommer fra den samme afrikanske ur moder, der fødte en håndfuld børn, for ca. 200.000 år siden. Vi er alle af den samme grænseløse slægt, sat på en fælles grænseløs jordklode, så argumenterne for den evige polarisering og “dem og os” logik, er i sandhed bygget på  – en illusion.

I dette afsnit bliver det tydeligt hvorfor vi alligevel bliver ved med at gentage og udbygge vores voldsbesatte og dødelige “kultur.” Enjoy the show.

P.S.
Kan du lide mine artikler eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *