Culture in Decline – episode 4

Så er der et helt dugfrisk afsnit af Culture in Decline. Denne gang kan du nyde fortællingen om hvordan at en af verdens mest profitable industrier kunstigt holdes nærmest endeløst i live. Og ja, du gættede det, emnet i denne episode er naturligvis: Krig.

Vidste du f.eks at når et barn er blevet 14 år har det allerede set over 8.000 visualiserede mord, i enten den ene eller anden form. Hvem sagde kulturel prægning?

Samtidig er det nu bevist at vi mennesker faktisk alle kommer fra den samme afrikanske ur moder, der fødte en håndfuld børn, for ca. 200.000 år siden. Vi er alle af den samme grænseløse slægt, sat på en fælles grænseløs jordklode, så argumenterne for den evige polarisering og “dem og os” logik, er i sandhed bygget på  – en illusion.

I dette afsnit bliver det tydeligt hvorfor vi alligevel bliver ved med at gentage og udbygge vores voldsbesatte og dødelige “kultur.” Enjoy the show.

P.S.
Kan du lide mine artikler eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge: Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *