4 Råd Til Et Fantastisk 2017 – En Fritænkers Nytårstale

the-free-thinker-jimmy-ovadia1

Kære Bevidstheder, medskabere og medrejsende. Vi nærmer os afslutningen af et begivenhedsrigt år, hvor mange af de gamle normer, regler og systemer, for alvor viste deres mørkeste sider. Langt de fleste virkeligt vigtige ting der skete, røg vanen tro under mediernes radar, eller blev fordrejet til uigenkendelighed for at passe ind i vestens sort / hvide selvforståelse, og i stedet for at få ægte oplysning, opbygning og inspiration, måtte danskerne igen lade sig nøje med flere frygtkampagner, mere løgn, og mere propaganda lignende misinformation.

Alt sammen skabt af den såkaldte elite (denne verdens topsnyltere og topkriminelle) for at opnå de samme få mål som de altid arbejder utrætteligt for. At give dig en følelse af at være lille og magtesløs at holde dig fanget i en følelse af frygt for “de andre” og naturligvis at få dig til at producere og forbruge sanseløst imens. Formålet med disse teknikker er at holde dig adskilt fra to af dine aller vigtigste og eneste egentlige styrker. Din sjæl og din bevidstheds styrke dvs. din sande indre styrke. Og fællesskabets styrke dvs. vores fælles ydre styrke som en gruppe af mennesker fanget på en smuk plet, under ekstremt pres, kaldet for jordkloden.

Men det skal de ikke have lov til, uden et eneste pip fra disse ufine kanter af internettet. Derfor vil jeg i min nytårstale, tale om hvordan du kan vinde disse styrker, dine mest kostbare skatte, tilbage til dig selv.

I stedet for de sædvanlige nytårsfortsæt om vægttab og nikotin tyggegummi, vil jeg således i stedet foreslå dig at overveje disse 4 ideer for dit 2017:

 

1. Lyt Mere til Dit Hjerte – Og Mindre til Din Frygt

hminfo

Forskere fra den amerikanske non-profit forskningsenhed Heartmath Institue, har fundet ud af at dit hjerte består af mellem 60-65% neuroner, dvs. næsten samme type intelligente celler, som du har i din hjerne. Dit hjerte har desuden både kortids og langtidshukommelse. Og en række spændende laboratorie forsøg har hertil vist at dit hjerte også har intutiv intelligens. I de konkrete forsøg, kunne man registrere at hjertet vidste at et ubehageligt billede kom op på en sort skærm, 6 sekunder før billedet overhovedet blev vist. De ubehagelige billeder blev taget op på skærmen af en tilfældighedsgenerator, som blandede dem med behagelige billeder, så det var umuligt at vide hvornår et ubehageligt billede, vilkårligt ville komme frem. Men hjertet vidste det. 6 sekunder før det overhovedet blev vist fysisk på skærmen. Du kan se en spændende lille informationsvideo (blot 3 min. lang) som forskerne har lavet om forsøget lige her: https://www.youtube.com/watch?v=9q0UEH8fRzc

Dette har enorme konsekvenser, for det betyder at du har adgang til 3 intelligens centre, og ikke som du trænes til kun 1. For i vores kultur tvinges du til at være i venstre hjernehalvdel nærmest hele tiden. Dvs. den såkaldte rationelle del af hjernen. En af problemerne ved den del af hjernen er at den er ekstremt problemorienteret. Lever du primært der, uden at blive afbalanceret af dine øvrige intelligenscentre, vil dit liv således opleves frygtfyldt og problemorienteret. Det er smart for magthaverne, fordi det gør dig lille, autoritetstro og kontrolerbar. Men du har altså også højre hjernehalvdel. Det er her at din fantasi, skabende kraft, skønhedssøgende og følende egenskaber især er aktive. Og, så har du, viser det sig nu, altså også et tredje intelligenscenter, hvor intuitiv intelligens, dit hjertes og din dermed din sjæls visdom kan kontaktes. Prøv for et øjeblik at forestille dig, et liv hvor du lader disse tre centre, treenigheden, inden i dig selv få lov til at blive aktive og synkroniseres. Du vil blive levende, kreativ, legende, og fyldt med kærlighed. Og du vil nemmere kunne mærke hvad din vej i livet er, samt føle modet, inspirationen og styrken til at følge den.

Så glem had og frygt i 2017, og lær at tappe ind på dit hjertes visdom, og at bruge alle dine 3 intelligenscentre i balanceret kommunikation med hinanden F.eks. ved at lære Heartmath (Jeg er certificeret heartmath Coach og laver gerne nogle gruppe Onlinekurser til en rimelig pris, ellers research selv, eller lær alm. hjertemeditation) Med andre ord giv dig selv lov til at opleve hvad det vil sige at være et helt menneske. Det vil godt nok være et problem for systemet, fordi du vil opdage at du begynder at handle og tænke, meget anderledes, mere levende og autentisk, men det vil være skønt og yderst berigende for dig.

 

2. Forstå & Forlad Kontrolsystemet

matrix

Efterhånden som din intuition begynder at skærpes, vil du opdage at rigtig meget i denne verden er skabt til at fastholde dig i en meget begrænset forståelse af hvem du er, og hvad du er i stand til. Vores “underholdningsprodukter” såsom film, TV serier, computerspil, nyhedsudsendelser osv. består primært af indhold præget af død. vold, psykopati, misbrug, ødelæggelse, overgreb, og håbløshed. Sammen med politikernes mantraer om evig produktion, vækst og frygt, bliver du på denne måde konstant placeret i en rolle som et lille og skrøbeligt væsen, omgivet af en vanvittig og voldelig verden, et lille væsen der derfor hellere må lytte til hvad medie “mor” og politiker “far” prædiker.

Når først denne erkendelse af at du, meget effektivt, hele tiden castes til rollen som “lille mig” opnås, er du allerede ekstremt tæt på at kunne bryde ud af dette påtvungne narrativ. At smadre det gamle, indoktrinerede, selvbillede, og etablere et nyt, langt mere ægte og autentisk.


3. Indtag i 2017 Din NYE Rolle Som Fantastisk Medskaber

creatorFor det er dét du er. Et medskabende væsen, med helt utrolige resurser til din rådighed. Du har fået nogle exceptionelle gaver, som de fleste aldrig tænker over, men som kan totaltransfomere dig, hvis du giver dig selv lov til at begynde at vække dem til live. Ved at bruge både din venstre og din højre hjernehalvdel, kan du begynde at træne dig selv i at tænke i helheder i stedet for i frygt og enkeltsager, som medierne træner dig til. Du kan begynde at zoome ud og se verden i et større lys, se hele arten løbe rundt som myrer på en stor kugle, som arten hverken forstår eller formår at vogte over, og begynd at bruge din fantasi til at se nye veje. Stol på at du kan træne en evne op til ægte selvstændig 1. ordens tænkning (Tænkning hvor du selv indsamler viden om verden og reflekterer over hvordan DU forstår denne verden) og at du ikke længere behøver at lade dig nøje med at papegøje mediernes mantraer og simple del og hersk slogans om frygt, produktion, forbrug og “de andre”. (2. Ordens tænkning, hvor man blot gentager slogans og soundbites man har hørt i medier og skolesystemer, uden selv at researche eller reflektere i dybden over hvad de programmerer dig med, eller hvorfor.)

Begynd i 2017 at lave din egen research, undersøg selv verden og lad hele din hjerne, koble sig sammen med dit hjertes intution. Lad din indre treenighed af intelligens smelte sammen til et nyt, helt, dig hvor: Logikken (venstre hjernehalvdel), Fantasien, følelserne og evnen til at tænke i større helheder (højre hjernehalvdel) og Intutionen (dit hjertes intelligens) begynder at fremkomme, afbalancere hinanden og løfte dig til en hel anden type af forståelse af dig selv og af hele verden omkring dig.

 

4. Glem Hadet & Ræk Hånden Ud 

nature-balances-herself

Når de gamle programmer begynder at forsvinde, og den nye følelse af dit sande, dybere og mere autentiske jeg bryder op til overfladen og ud i lyset, vil du kunne mærke at mange ting forandres. Instinktivt vil du begynde at opfatte alt liv omkring dig som dele af en langt større dans. Og du vil oftere og oftere begynde at ønske det bedste for dine medmennesker. Ikke blot som en flygtig idé, men som et ægte indre ønske der hele tiden bliver stærkere. Du vil begynde at udtrykke dig på anderledes måder, hvor dit ego gradvist bliver mindre og mindre, og hvor ønsket om at reducere lidelse overalt på jorden, for mennesker, dyr, natur og moder jord, bliver større og større. Omfavn den følelse og begynd at leve den. Det føles langt bedre end den gamle følelse af frygt. Og det er dit nye større jeg, som begynder at titte frem. Den del som man kalder din sjæl. Den del som ved hvad der er rigtigt og forkert, at alt liv er helligt, at alle sjæle rejser og lærer efter bedste evne, at jordkloden er levende, at dyr har bevidstheder og følelser ligesom du og jeg, bare med deres eget udtryk, og at alt på denne klode er intimt forbundet.

Følger du disse 4 simple punkter, vil du være med til at forandre verden langt mere end du kan forestille dig. For du kommer til at påvirke tusindvis af mennesker, med dine ord, med dine nye handlinger, med din energi og udstråling. Og efterhånden som du i større og større grad lærer at lytte til din sjæls hvisken, og at følge og handle på dens visdom, bliver dit eget liv mere og mere rigt, eventyrligt, forunderligt og fantastisk. Jeg ved du kan gøre det.

Jeg ser dig.

Godt Nytår Danmark!

Tilmeld Dig Mit Nyhedsbrev!

Vi ved ikke hvad fremtiden byder på. Men hvis du er tilmeldt min mail-liste vil jeg stadig kunne sende dig updates og nyheder, uanset hvad der kommer af censurtiltag på de sociale medier, fremover. Tilmeld dig her:

 

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Opskriften På Et Bedre Samfund og Et Bedre Liv

Opskriften På Et Nyt Og Bedre Samfund og Et Nyt og Bedre Liv: Min Sankt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *