Derfor Er Yahyah Hassan Ikke “Sindsyg”

yahyaDet vi lige nu oplever omkring digteren og fritænkeren Yahyah Hassan har, mest sandsynligt, ikke meget at gøre med at Yahyah er “sindsyg”. Det er langt mere sandsynligt at det vi ser er det der hedder et “karakter-mord”. Det er et af de ældste trick i systemets “status quo” bog.

Hassan har i flere interviews effektivt udstillet hykleriet i det danske system og folketing, ifht. yderst ømtålige spørgsmål. så som f.eks. Palæstina og terrorstaten Israel, somDanmark lystigt samarbejder med og køber våben af.

Han er med andre ord, noget som er ekstremt sjældent i Danmark. Han er dissident. Dvs. at han rent faktisk har en ÆGTE system kritisk holdning, og IKKE blot bevidstløst papegøjer oneliner slogans kopieret fra medier og politikere, ligesom resten af befolkningen. Han er en torn i øjet på systemet.

Der er et par måder at fjerne en ægte fritænker /dissident på, og en af de mest effektive er karakter-mord. Det laves ved at man presser personen maksimalt, og ofte reelt truer osv, måske endda planter eller forbinder personen med narkotika el. lign. skandale. Til sidst vil personen knække sammen i en eller anden grad og forsøge at gøre opmærksom på at han BLIVER forfulgt og tæsket. I samme øjeblik tændes et kamera.

Og voila, med et trylleslag er den eller så begavede, og knivskarpe fritænker reduceret til en savlende idiot. Og danskerne, der generelt er totalt zombificerede, tænker ikke EN af disse mellemregninger igennem, men gør som de plejer. Galper hovedløst og ureflekteret op, som de drone lignende gavehoveder de er trænet til at være.

Magic trick done. Statens problem / ægte intellektuel modstand- fjernet. Det er DET vi ser.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

En kommentar

 1. Troels Engelbrecht

  Det er fremragende skrevet! Kan ikke være mere enig, og det tragiske er, at det sker hele tiden. Det er det man indenfor PET kalder “isolation”, hvilket mere konkret betyder, at PET fuld lovligt må isolerer problemer eller personer, hvis de er til fare for nationens interesser.

  Eksempelvis: Hvis en tyv sniger sig ind på Nationalmuseet, må PET gøre alt for at isolerer dette problem, hvilket typisk ville være at lukke alle døre og porte til museet. Det er i sig selv fint nok, problemet opstår dog også først når det selvsamme frihedsberøvende dokument tillader at PET må gøre det samme med både regeringer, individer og grupper. Herunder opstiller dokumentet ingen begrænsninger for PETs udfoldelsesmuligheder, dvs. at de må gøre alt.

  Vi ser det også ved vores kære efterretningsvenner i England, Tyskland og USA med sager som Julian Assange, der nu er voldtægtsmand, stifteren af Pirate Bay, som nu er narkoman, Bradley Manning, der lækkede irakdokumenterne, og nu vil være kvinde eller skaberen bag de virale Konyfilm – som blev fængslet og erklæret sindssyg, da han “tilsyneladende” onanerede på gaden. Alle har oplevet karaktermordet.

  Hvis man ikke går ind for et teknokratisk, liberalistisk og kapitalistisk system, hvilket andet alternativ har man så, for at skabe opmærksomt omkring problemet, udover at flyve et par fly ind i nogle høje bygninger, som tilmed er symbolet på både verdenshandlen og fri vækst.

  Dermed er der ikke stor forskel på 1500 tallets magtpolitik i Danmark og så i dag – bortset fra at kongen er blevet skiftet ud med staten, og adelen blot er blevet endnu mere magtfuld. Derfor kan det heller ikke overraske nogen at Y. Hassan eller skipper Clement, som vi kunne kalde ham, er blevet erklæret sindssyg når han nu netop udfordre magthavernes fundament.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *