Den Store Fiktion

sunriseDet slår mig at vores verden er et besynderligt sted. Vi lever i en verden hvor fiktion og virkelighed lever side om side, men også hele tiden bytter plads. Virkeligheden morpher ind til fiktion, og fiktionen morpher om til virkelighed. Overordnet har vi dog etableret et system til både at formidle og adskille de to verdener, samtidig. Vi kalder dem vores medier. Men hvad sker der i en tid hvor dette næsten levende og organiske system, man uden dramatik, kan kalde for the matrix er til stede alle vegne, siver ind i hele vores verden gennem elektroniske gadets i endeløse former. Hvilken plads har den menneskelige bevidsthed, hjertets visdom, selvstændig tænkning og sjælens dybe udtryk i en sådan verden af kunstige projektioner, forløjede virkeligheder og manipulerende fiktioner?

For et par uger siden skrev jeg en vigtig artikel om menneskeartens udvikling, smukke potentialer, ny revolutionerende forskning, og om selve jordklodens nu dokumenterede melodi / lyd som NASA har optaget fra jordens elektromagnetiske felt og offentliggjort på deres hjemmeside. Artiklen (Når Din Verden Står I Flammer – Zoom Ud Og Se)  nåede ud til 4969 skærme, dvs. den blev ikke læst så mange gange, blot vist. De 1646 af visningerne måtte jeg betale for med et facebook boost. Den fik 20 likes og 9 delinger.

For nylig skriver jeg så en kort artikel som jeg også laver som et rent facebook opslag, baseret på en indskydelse om at Yahya Hassan måske ikke udelukkende taler sort når han snakker om at blive truet og forfulgt, men at der meget vel kunne være noget om snakken, og at det ville være rimeligt i det mindste at undersøge om hans påstande er sande i stedet for blot at stene manden i fuld offentlighed med de vanlige hadefyldte oneliner slogans, som danskerne er ved at blive så berømte for. Resultatet udebliver ikke. BOOM.. 449.701 visninger på få dage, hunderedevis af hadfyldte kommentarer og klassiske hadslogans, og lige så mange positive, 5546 syntes godt om og 1208 delinger. Og nul boost.

Det får mig til at tænke over hvordan vi er kommet hertil? Hvordan har vi tilladt en verden hvor den dybeste viden og de største opdagelser, der hver og en har potentialet til at revolutionere selve dit liv, din forståelse af selve virkeligheden og af den klode du er en dybt forbundet del af – ignoreres? Og hvor en simpel personsag om en kontroversiel person der taler om sin pik på fjernsyn kan få hele samfundet til at eksplodere?

Hvordan er vi nået dertil hvor det simple skrigende indre dyr, totalt har overtaget kontrollen med masserne, og hvor sjælen, indsigten, visdommen og kærligheden til livet og dets dybere mysterier er henvist til det yderste hjørne af den nederste skuffe, aller bagerst på det gigantiske mentale lager af glødende båthorn, nfl ligaer, olierede patter, personsager og alvorlige mænd i slips der ikke har talt sandhed eller husket hvem de egentlig er ansat til at arbejde for, i årtier?

Det ligegyldige, hadfyldte og forløjede har pludselig den største værdi, og det revolutionerende, sande, medmenneskelige og altafgørende afvises og latterliggøres. Det afspejler en STOR sjælelig, men også mental fattigdom. Hertil et andet spørgsmål, der hænger sammen med de forrige. Hvornår har du sidst selv, tænkt en eneste selvstændig tanke? En tanke der ikke blot er et sammenkog af soundbites og oneliner propaganda du har sakset fra Facebook vægge og elendige underholdningssystemer så som ekstrabladet? Ægte selvstændig tænkning? Om hvad, du tænker, der får sommerfuglen til at lette, om hvem eller hvad du selv er, om hvorvidt du ægte og vitterlig har en sjæl, og om hvad det i så fald implicerer? Om hvorfor du er her? Om hvem der  i virkeligheden kontrollerer denne verden, og om hvorfor denne kontrol virker mere og mere satanisk? Om hvorfor din art er her? Om hvorvidt vi bliver iagttaget af andre civilisationer? Om hvordan du ville opfatte vores art hvis du så os? Om hvorfor selve jordklodens elektromagnetiske felt lyder som levende natur? Om hvorfor ny forskning dokumenterer at dit hjerte har et elektromagnetisk felt der går 2.5 meter ud i alle retninger omkring dig og udveksler informationer med alt levende omkring dig?

Hver og et spørgsmål der ville drive dig dybere indad, ind i livets mysterie, ind i indre skattekamre du ikke kan forestille dig i dag. En helt anden verden, end den hvor vi alle råber og skriger, som simple dyr, pga. Yahyas pik.

Jeg tror vi er nået dertil hvor vi begynder at se hvordan en civilisation, en hel verden, ser ud, når mange af dens beboere har glemt kærligheden, sjælen og livets mysterie. Vi ser de tidlige konturer af en satanisk virkelighed. Dvs. en virkelighed hvor ånden er døende, og erstattet af menneskets simple dyriske skrig. Og jeg tror at man længe bevidst har forsøgt at føre os til dette sted. Samtlige medier uanset om det er nyhedsmedier, biograffilm, eller TV serier pumper endeløst de samme typer af budskaber og billeder ud, kaldet underholdning, fiktion og fakta. Billeder og historier om: Frygt, krig, sindsygdom, absolut vanvid, grådighed, dyrisk sexualiet uden kærlighed, samt et væld af film om de gældende sociale normer og hvor galt det går når man bryder dem. Alt sammen udtryk for en yderst langsomtsvingende bevidsthed. En yderst langsomt svingende menneskehed. Fanget og fastholdt, dag ind og dag ud af disse sjælsforgiftende matrixkoder, der reducerer dig til en savlende frygtfyldt idiot, en kludedukke, klar til at slaske i den retning du dikteres. Nfl den ene dag, Yahyas omskårne pik den næste. Men ALDRIG indad. Aldrig i retning af dine virkelige, og fantastiske indre gaver og potentialer. Aldrig tættere på de åndelige mysterier som omgiver dig hver evig eneste dag, i hvert åndedræt, i hvert eneste pulsslag.

Det er den store fiktion. Matrix’ endeløse projektioner, designet til at holde din bevidsthed på sit minimum, dine dybere evner som evig sjæl, med et dybere livformål, adskilt fra din dagsbevidsthed.

Men virkeligheden er en anden, og jeg fornemmer at den som en sol er ved at rejse sig. I det fjerne. Først ser man en lille ændring i nattehimlens sorte toner, men gradvist viger mørket, og lyset får alt til at se anderledes ud. Jo flere der tænder deres sjæl, jo mere vil lyset bryde frem, og jo mere vil de sande strukturer i verden blive tydelige når lyset får mørket til at fjerne sit slør over hvert et træ, og over hver en sten, flod og skabning.

Tænd dit lys og vær med, hver eneste sjæl tæller i denne tid hvor rejsens destination, for hele arten, bestemmes.

Lys mørket op.

 

 

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

4 kommentarer

  1. Kære Dan, af hjertet tak for de krystalklare, skarpe og kærlige ord <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *