5G – VERDENS HISTORIEN Du IKKE Får Fortalt

Kære medmenneske, kære medborgere i Danmark, kære dig som trasker afsted med din barnevogn et sted i gaderne, dig som er ung, du som er gammel, dig som er far, dig som er mor, og kære dig som kunne tænke dig en dag at blive en far eller en mor.

Kære hvem som helst med et hjerteslag, og med et ønske om at få et rimeligt liv af en nogenlunde normal længde, kære dig som stadig elsker naturen, dyrene og planterne og hele verdens skønhed i det hele taget.

Med andre ord, kære menneske, hvem end du er, og hvor end du er.

Denne her artikel (som for 99% vedkommende, er baseret på originalteksten, til den tale jeg holdt på Odense Rådhusplads, på den internationale 5G protestdag, d. 25 januar 2020) er til dig. Så stop op og lyt. For de oplysninger du får af de andre talere i dag, såvel som af mig i denne her tale (artikel), er de vigtigste oplysninger du kommer til at modtage i mange mange år.

Og jeg lover dig, du kommer ikke til at få dem derhjemme, ved hverken TV, radio eller avis, af grunde jeg vil belyse for dig lige om lidt. Derfor er vi kommet ud på gaden i dag for at fortælle dig om disse her helt afgørende oplysninger, face to face.

Mit navn er Dan Johannesson, jeg er cand. mag i medievidenskab, og specialiserede mig under min uddannelse, i mediernes lejlighedsvise brug af propaganda og massemanipulation.

Jeg vil i dag fortælle dig en historie om netop propaganda, fortielser, inhabilitet og om Danmarks og verdenshistoriens største åbne forsøg, der lige nu er ved at blive udført på hele Danmarks befolkning – inkl. dig som står og lytter til disse ord lige nu.

Jeg har kaldt historien for: 5G – Verdenshistorien Du Ikke Får Fortalt’.

Denne historie tager for alvor sin begyndelse tilbage i år 2016.

Den daværende formand for den amerikanske teleregulations enhed FCC, Tom Wheeler holder d. 20. juni 2016, en tale for The National Press Club i Washington, D.C.

Talen der hed The Future of Wireless: A Vision for U.S. Leadership in a 5G World’- viser sig at være startskuddet, for det førnævnte historiske forsøg med menneskeheden, samt dyre og planteriget, som i disse år udrulles overalt omkring os. Både her i Odense, i Danmark og i resten af verden.

Ud over at hylde 5G teknologiens tekniske fordele, tegner Tom Wheeler og dermed de amerikanske telemyndigheder, i sin tale – samtidig et krystal klart billede – af hvordan at alle verdens regeringer, mainstreammedier og ikke mindst teleindustrien selv, har besluttet sig for at gribe hele udrulningen af det hidtil største og mest omfangsrige teknologi og bestrålingsprojekt, vi nogensinde har set i menneskehedens historie – an.

Blandt andet siger Tom Wheeler I sin tale (se dokumentation / den originale taletekst direkte på FCC’s egen hjemmeside her) (eller se ham holde selve talen på youtube lige her) direkte at:

” Unlike some countries, we do NOT believe we should spend the next couple of years studying what 5G should be, how it should operate, and how to allocate spectrum, based on those assumptions”

– Med andre ord, vi er som teleregulationsenhed fløjtende ligeglad med undersøgelser af hvordan 5G strålingen påvirker mennesker, dyr og natur I det hele taget.

Og få linier længere nede I sin tale siger han at:

“We won’t wait for the standards to be first developed in the sometimes arduous standards-setting process or in a government-led activity. Instead, we will make ample spectrum available, and then rely on a private sector-led process for producing technical standards best suited for those frequencies and use cases.”

– På dansk betyder det at FCC simpelthen nægter at vente på nogen som helst konkrete standarder fra myndighederne. I stedet vil man udelukkende stole på at teleindustrien selv er bedst til at styre udrulningsprocessen.

Grunden til at man ønsker at tilsidesætte vores alle sammens trivsel, helbred, liv, dyrerige og natur, kommer Wheeler også ind på i talen, når han siger at: ” I’m confident these actions will lead to a cornucopia of unanticipated innovative uses, and generate tens of billions of dollars in economic activity.”

Ahhh.. Milliarder og atter milliarder af dollars til den i forvejen GIGANTISKE tele industri.. dét er selve essensen af forklaringen, ifølge formanden for verdens største teleregulations myndighed selv.

Og ja, Tom Wheeler levede selv som lobbyist for teleindustrien, før han blev formand for selve den myndighed som skulle regulere teleindustriens aktiviteter. Se dokumentation

Siden da er det gået uhyre stærkt med udrulningen overalt i verden, inkl. her i Danmark.

Og hele den arrogante og totale tilsidesættelse af folkelig oplysning og debat, om EMF strålingens skadevirkninger på mennesker, dyr og natur, samt på hele jordkloden – til fordel for profithensyn til teleindustrien selv, har siden gennemstrømmet ALLE de aktiviteter vi har set.
I Danmark og i resten af verden.

De Fleste Danskere Lever i Lykkelig Uvidenhed, Om Det Kollosale Biologiske Forsøg De Lige Nu Er Ved At Blive Udsat For

Det er uhyggeligt at tænke på, at stort set ingen Danskere VED noget som helst, om at vi overhovedet FÅR 5G sat op, overalt omkring os lige nu og her, helt konkret og absolut overalt.

Vidste du f.eks. at:

  • Den danske regering d. 18 februar, sidste år offentliggører en kollosalt ambitiøs ’5G handlingsplan For Danmark’? Se dokumentation
  • At der i handlingsplanen på side 12 står at man overalt i de danske byer vil ”opsætte small Cells” (små EMF strålingsenheder) på egnet offentlig fysisk infrastruktur, herunder bygninger, lygtepæle, bus-læ-skure m.v? Og at ”der med kun få undtagelser ikke kræves forudgående individuelle byplanlægningstilladelser eller lignende tilladelser fra myndighederne”? Se dokumentation
  • At TDC derudover vil opsætte mindst 4000 nye 5G master, mange af dem 42 meter høje, overalt i landet. Se dokumentation
  • At amerikanske Space X som ejes af Elon Musk, i ved ham der laver Tesla bilerne, sammen med en række andre luftfarts selskaber har fået tilladelse til at opsende 20.000 5G satellitter, og i oktober sidste år ansøgte FCC om tilladelse til opsendelse af yderligere 30.000 5G satellitter?
   Og at samtlige af disse i alt 50.000 sattelitter, som til sammen kaldes for Starlink, og som man kommer til at kunne se i lange kæder overalt på nattehimlen, kommer til at bestråle hele kloden med fokuserede millimeter bølger / EMF stråling, døgnet rundt? Se dokumentationOg at vi til sammenligning kun har 4987 satellitter inkl. vejrsattelitter, flyvende omkring os lige nu? Se dokumentation
  • Eller vidste du, at en dansk advokat ved navn Christian F. Jensen d. 4 maj sidste år ved en 5G konference på Christiansborg, fremlagde et juridisk responsum om at 5G er i strid med menneskerettighedskonventionen, FN’s børnekonvention, Bern og Bonnkonventionerne, og at ’landsindsamlingen’ mod 5G, lige nu samler ind til en retssag imod staten for disse lovovertrædelser? Se dokumentation 
  • Eller vidste du at sammen med 5G – er der planlagt et kæmpe teknologisk kvantespring for os alle sammen, der hedder Internet Of Things? Og at Internet of Things går ud på at chippe ALTING gennem såkaldte ’SMART produkter’, fra babytøj, bleer, mælkekartoner, til skraldespande og skylleblokken du har i toilettet. Sådan at man kan registrere ALT hvad du fortager dig, fra når du skyller ud i dit toilet, til når du er løbet tør for mælk, og til hvordan din babys søvn, gråd og adfærdsmønstre er?

ALT skal registreres gennem Internet of Things, altid og døgnet rundt. ALT. Se dokumentation

Og vidste du, at man alene pr. 2020 forventer mindst 26 milliarder af disse smart devices, udover telefoner og PC’ere.. og at hver eneste af disse 26 milliarder enheder OGSÅ pumper EMF stråling ud, og at det tal jf. statistica.com og massere af kendte teknologi-magasiner, forventes at stige med mange milliarder enheder yderligere, hvert år fremover? Se dokumentation

SÅ.. okay.. pheww:

– 5G handlingsplan for Danmark, Small Cells opsat overalt i byområderne, 4000 nye 5G master OVEN i alle de 3G og 4G master der allerede ER opsat og som IKKE pilles ned, men fortsætter med også at pumpe EMF stråling ud, 50.000 nye 5G satelitter, der alle skal pumpe EMF stråling direkte ned på kloden døgnet rundt, og som lægger sig som lange synlige lænker henover himlen, samt mindst 26 milliarder SMART enheder på globalt niveau, udover mobiltelefoner og PC’eres stråling, alene pr. 2020.

Det.. er.. sindsygt.. Prøv bare lige et øjeblik at tænke lidt over hvor MASSIV den akkumulerede / dvs. TOTALE stråling vi alle kommer til at blive udsat for, den bliver. Og tænk så lidt over alt hvad du lige har hørt i denne tale.

Og så ved du hvorfor der her er tale om – verdenshistorie – som du aldrig har hørt om før.

Til sidst vil det være ekstremt rimeligt hvis du står tilbage med et fundamentalt spørgsmål, i form af ordene: Men hvor er medierne, og politikerne – hvorfor har vi ikke HØRT om alt det her før?

Og da jeg allerede har taget en del af din tid, vil jeg, i dag, blot svare dig så kort som det er muligt for mig, og kort opridse forklaringen på de tavse medier, for dig punkt for punkt:

ET: De danske medier anvender udelukkende ‘eksperter’ som har økonomiske interesser i teleindustrien og således er inhabile

I den meget sparsomme mediedækning der er af den verdenshistoriske 5G udrulning, her i Danmark, er det sådan at de danske medier stort set udelukkende bruger de samme 3 ’eksperter’, til at udtale sig omkring alt hvad der handler om 5G og EMF stråling ift. sundhedsspørgsmålene.

De tre eksperter hedder henholdsvis Gert Frølund, Lars Dittmann og Christoffer Johansen. Og de har alle tre én ting til fælles, og det er at de alle tre enten lever af at forske for, eller på anden vis har modtaget penge, af – teleindustrien.

Da alle tre ’medie eksperter’ er syltet ind i penge fra teleindustrien, er de således pr. definition det man kalder for inhabile. Dvs. de KAN ikke udtale sig neutralt om teleindustrien, da de selv er en del af teleindustrien – det er selve definitionen af ordet inhabil. Se dokumentation

I praksis svarer de danske mediers dækning af sagen, således til at man f.eks. tog 3 eksperter som er købt og betalt af tobaksindustrien, og så bruger disse tre købte ’eksperter’ til at frikende tobaksrygning for skadevirkninger. Det er jo helt hul i hovedet, men det er dét der foregår.

TO: Danmarks Radio Har Selv Økonomiske Interesser i 5G og er således inhabile

Hertil har vi så en smule ukritisk 5G dækning fra Danmarks Radio, men Danmarks Radio er jf. regeringens udrulningsplan s. 14 SELV partnere ift. at teste 5G teknologien her i Danmark. Det betyder at al dækning du ser fra DR, ligeledes er og bliver inhabil. Se dokumentation / 5G planen her

TRE: Energi og Sundhedsministeriet Arbejder Ud Fra Rådgivning Og Anbefalinger Fra En Af De 3 Inhabile danske ‘Eksperter’

Okay men så må energiministeriet eller sundhedsministeriet, vel sige eller gøre noget snart, ikke? NEJ – fordi energiministeriet og sundhedsministeriet læner sig op af blot én dansk ekspert.. og ja den ekspert hedder, igen igen Christoffer Johansen, dvs. den selvsamme inhabile forsker, betalt af teleindustrien, som medierne også bruger.

ICNIRP som skal fastsætte grænseværdierne for den stråling vi udsættes for er PRIVAT ejet og har problemer med lukkethed og medlemmer fra teleindustrien dvs. de kan have habilitetsproblemer

Men så er der jo heldigvis ICNIRP, dem som fastsætter grænseværdierne ikke? Jo det er der, men ICNIRP er en PRIVAT organisation, og den er under løbende kritik for at være ekstremt lukket og for OGSÅ at være fyldt med personer som er, eller har været, tilknyttet til – teleindustrien.. Se dokumentation fra de europæiske gravejournalister fra Investigate Europe lige her.

Så grunden til at du intet har hørt i medierne, eller fra politikerne, på trods af, at hundredvis af industri-uafhængige forskningsstudier viser omfattende skader ved EMF stråling, og på trods af appeller underskrevet af mere end 240 anerkendte uafhængige forskere og læger, fra 40 forskellige lande, samt over 100.000 borgere, – grunden til at du intet har hørt – om den verdenshistorie der lige nu udfolder sig, på hustagene overalt i Danmark, og gennem 42 meter høje master, og snart tonsvis af satellitter og smart enheder overalt, er helt helt enkel:

Teleindustrien har simpelthen formået at besætte alle systemets vigtigste poster, alle alarmsystemerne – med inhabile ’eksperter / forskere’, som, hver og en, er købt og betalt af teleindustrien.

Derfor har du, indtil i dag, aldrig fået fortalt den vigtigste verdenshistorie, i vores tid.

Jeg håber at du vil gøre alt i din magt, for at mange mange flere omkring dig fra i dag af, også får adgang til de samme oplysninger, som du har fået her i dag.

Tak fordi du lyttede, og tak til dig, som, i dit indre, nu er parat til at hjælpe med at orientere dine venner, bekendte, kollegaer og medmennesker i det hele taget, om verdens historiens største åbne laboratorieforsøg.

Som er – udrulningen af 5G i Danmark.

Tak.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

7 kommentarer

 1. Vidste du at 5G nf (new frequencies) ikke kan trænge gennem hud, blade, mursten, tagsten, …
  Vidste du at huden ved højere frekvenser virker som et faraday bur? dette gør at fx wifi og høreapparater på 2.4GHz ikke kan komme fra det ene øre til det andet gennem hovedet men smyger sig uden om hudens naturlige faraday bur.
  Vidste du at 5G small cells kommer til at sende meget svagere end fx 2G-4G basestationer. Max 6.3Watt, det samme som de fleste el-spare-pærer.
  Vidste du at 5G small cells har meget kort rækkevidde og derfor ikke spreder deres signal særligt meget. 5G small cells modtager derfor også mindre støj fra andre og kan derfor sende og modtage langt hurtigere og bedre med langt mindre effekt. Dette betyder langt mindre EMF “smog”.
  Vidste du at de 3 forskere der startede hele hysteriet vedrørende fx GSM, WiFi, 3G og 4G alle er blevet klogere nu hvor de ved at højere frekvenser ikke kan trænge ind i kroppen. De har fx sagt “jammen så er der jo nok ikke noget problem”. “Det er nok bedre at de nye unge forskere ser på dette for jeg tog fejl”, …
  Vidste du at hjernekræft er uændret de sidste 35 år? Der er absolut INGEN korrelation mellem EMF fra 2G-4G og WiFi og BT til hjernekræft. Godt nok er man begyndt at diagnosticere hos 70+ årige (hvilket man ikke gjorde for 35 år siden) selv om det kræver en biopsi af hjernen. Denne statistiske ændring har forvirret “Rådet for sikker telekommunikation” og andre skræmme-organisationer men der ER ALTSÅ INGEN statistiske beviser.
  Vidste du at en clock-radio er meget mere farlig da dens transformator lige ved siden af din seng udsender lav-frekvente bølger som meget lettere trænger ind i kroppen. Det er ikke høje frekvenser der er farlige.

  Vidste du at hvis du lægger din mobiltelefon 2m væk om natten så modtager du langt mere stråling fra nabo-stjernerne end fra din mobil?!

  Vidste du at solen sender over 1000 Watt pr kvadratmeter til jorden.
  Alle disse lav-energi bølger fra wifi, 2G-5G er langt langt langt svagere og i behøver ikke sprede frygt om det.

  Vidste du at mange 5G internet of things kan kommunikere uden batteri? De bruger så lidt strøm at de kan opsamle den fra luften. Et 5G IoT termometer behøver ikke at sende oftere end måske 1 gang i minuttet.

  Vidste du at 5G small cells reducerer udstrålings-vinklen så den totale energi udstråling bliver mindre end 1% af en 2G-4G basestation? Derfor støjer 5G meget mindre end fx 4G.

  Vidste du at 5G har meget mindre “overhead” end fx 4G, der skal sendes meget mindre før og efter selve nyttesignalet, derfor støjer 5G meget meget meget mindre end 4G ifht den mængde data der skal udveksles.

  Vidste du at 5G vil kunne fjerne over 200.000 wifi routere i københavns området alene? De få satelitter som Elon Musk opsender vil sende langt mindre end københavns wifi routeren til sammen.

 2. Så vidt jeg ved er 5-G afprøvet i Wien og i Bruxeles. Borgmestre fra de to byer VIL IKKE ha det !!! Hvorfor mon ??? Man kan finde andet væsentlig og aktuelt infprmation om 5-G bl.a. – ved at klikke på Mads Palsvig JFK21. Gør det, og du bliver meget overrasket, og forhåbentlig meget klogere.

 3. Tak for din afsløring af dødens købmænd og deres lyssky og KATASTROFALE gerninger. NO 5G.

 4. Glimrende opsummering. Du har det meste med. Men du glemmer:

  – Pulserede højfrekvente mikrobølger fra landbaserede, flybaserede, skibsbaserede og satelitbaserede radaranlæg.

  – Radarpulser fra selvkørende biler (De fleste kører LIDAR, men nogle udnytter RADAR i et andet spektrum end militære radar)

  – Magnetfelter fra vagabonderende strøm. Det elektriske distributionssystem er konstrueret således at 65%-75% af returstrømmen ledes gennem jord i stedet for gennem kablerne. Herved sparer man en del, men hele jorden bliver strømførende. Vi kan måle 60Hz fra det amerikanske el-net i jorden i DK – og i USA kan de måle 50Hz fra det europæiske el-net. Lavfrekvente magnetfelter har formentlig højere bioreaktivitet end selv 5G mikrobølgerne.

  – Brillouin-precursors. Meget få mennesker ved de eksisterer – endnu færre ved hvad det er… Men når et ultra-wide-band signal som 5G pulseres skarpt opstår der en energiimplus som kan trænge meget dybere ind i kroppen end beregnet ved tidligere modeller.

  Jeg har grej der kan måle, kortlægge og dokumentere alt ovenstående – sig til hvis en eller anden form for samarbejde om formidling kunne være relevant.

  Kim Horsevad (kim@horsevad.dk)

  • Det er interessant, at studier peger på en genetisk faktor for risiko for børnelæukemi, mens epidemiologi viser sammenhæng. Er der så meget lavfrekvent forurening, at det ligefrem kan gøre det mindre vigtigt, om man bor tæt på en kilde – som en højspændningsledning – eller ej?

 5. Ida Marie Helm-Petersen

  ❤️🌍 Tak for din grundige og veldokumenteret dækning af problematikken og vores medansvar som borgere til at gribe til handling🙏

 6. Hej Dan
  Det er helt groteskt men jeg vil påstår at det er værre endnu!
  Jeg er uddannet diakon og har en del blandet indsigt i den tid vi lever i og kan kun nikke genkende til det du kommer med.
  Jeg fik mit rigtig paradigmeskifte omkring 2006 da DR sendte et tema over 3 lørdag. “De multinationale” som den hed dengang.
  Man kan stadig se den på YouTube (utroligt nok). Her er den delt op i 23 afsnit – du får lige det første lille på 7 min. men jeg vil anbefale dig at se resten.
  https://www.youtube.com/watch?v=Pin8fbdGV9Y&list=PL24A3AA6EABB1AEEE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *