Sådan kommer du fri af denne verdens sataniske aktiviteter


En helt ekstraordinært vigtig video, for ethvert menneske, som vitterligt dybt og inderligt ønsker endelig at kende og direkte opleve den dybeste sandhed, forbindelse og fred og fylde, i det sted i dit bryst hvor du altid, hidtil, har haft et dybt tomrum, som vi, i vores tid, fylder endeløst op med alkohol, piller, meningsløs sex, og afledning i talløse former.

Vejen ud af den sataniske virkelighed, som i disse år bliver stadig mere tydelig og direkte for enhver at se, beskrives krystal klart og tydeligt i denne vigtige video.

Kvinden i videoen hedder Chelsea, og er, som jeg selv, og mange andre ‘truthers’, tidligere / X – New Ager. (bl.a. Law of attraction, ‘Christ consciousness’, ‘alt er energi’, ‘Ekkhart Tolle’, ‘3rd, 4th, 5th density’, ‘Lightworkers’, ‘medium ship’, ‘chakra cleansing’, ‘meditation’, ‘endeløs opstigen’, ‘krystalhealing’, ‘kanalisering’, ‘skytsengle’ (der er i virkeligheden er sataniske entiteter) – osv osv..)

P.S. Hvis du, i løbet af videoen, eller bare i det hele taget, mærker noget ‘kalde / bevæge sig / vågne op’ inden i dig, og får lyst til at begynde at rejse ud af de gamle New Age logikker og ind til et møde med den levende kristendom, er du velkommen i en lille gruppe jeg har lavet.

Gruppen består af tidligere New Agere, og nye ‘born again Christians’ der er nået til samme station, som Chelsea og jeg selv gjorde for en del tid siden.

Og den er lavet til dem som ønsker støtte, hjælp og fællesskab, i deres rejse ud af New Age og over til at opleve den levende Gud ignnem -yderst virkelig og mærkbar – modtagelse af Helligånden, gennem tro på Jesus Kristus.

Du kan anmode om medlemskab af gruppen lige her: https://www.facebook.com/groups/2434205673467784/

SE VIDEOEN HERUNDER:
Hvis videoplayeren herunder, ikke vil åbne i din tablet, kan du blot bruge dette direkte link: https://youtu.be/A1IzaZREtuA

 

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvordan Bliver Man Frelst?

Der er mange spørgsmål, lige når man begynder at mærke Helligåndens stille hvisken i sit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *