2013 – året hvor vi sammen ændrer verden..

Kære dig. Du som læser disse ord, og som før har besøgt min side, og måske overvejer at gøre det igen. Du som har læst mine indlæg, og måske endda min bog Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten. Denne besked er til dig, og dig specifikt. Først og fremmest vil jeg sige dig tak. Tak for at du har læst reflektionerne, over den verden som du, jeg og vi alle, fra den mest korrupte oligark, til det mindste spirende frø, er en del af. Særlig tak hvis du også har delt, eller overvejer at dele, eller like disse indlæg. For jeg kan ikke få disse tanker og vinkler på verden ud, uden din og mange andres hjælp. Og det er det jeg vil tale om her på årets sidste dag i 2012. At alt hvad du gør, betyder en forskel, også selvom du måske ikke er klar over det.

Sidst i halvfemserne, afsluttede Princeton University sit PEAR forsknings project. Projektet gik ud på at undersøge om der på jorden vitterlig findes noget man kan kalde en kollektiv bevidsthed. En egentlig – og 100% målbar – forbundet massebevidsthed, eller om der ikke gjorde. Forskerne arbejde igennem næsten 30 år med en lang række serieforbundne computere, som alle blot kørte tilfældige talsekvenser. Formålet var så at se om store globale begivenheder, på den ene eller anden måde, kunne påvirke maskinerne, om talserierne ville vise udsving, under disse store begivenheder. Resultatet var et overvældende og entydigt JA, f.eks. gik samtlige maskiner fuldstændig amok under prinsesse Dianas begravelse, og den globale sorg, der fulgte med.

Undersøgelsen beviste med andre ord, at ja mennesket HAR en kollektiv, og forbundet, massebevidsthed, og den påvirkes kraftigt af begivenheder på jorden. Dine tanker er med andre ord, i praksis forbundet med mine. Og med dine kinesiske brødre og søstre, med amerikanerne, med de “fjender” medierne i årets løb har udråbt osv. Det hele – vi alle er forbundet med hinanden.

En kæmpe stor bevidsthed. Menneskets. Din og min – sammen.

Det er den forståelse jeg håber du vil tage med dig ind i 2013. At dine handlinger, store som små, betyder noget. At du kan gøre noget og at selv ændringer, der alene finder sted i dine tanker – i din bevidsthed – er af allerstørste betydning. For din bevidsthed er forbundet med alle os andre og omvendt. Når din “frekvens” højnes, og f.eks. bliver mere kærlig, og mindre frygtstyret, så højnes min bevidsthed også. Og omvendt.. Kan du se hvor syret det er? Og potentialet i det?

Hvis du i løbet af 2013, bliver bare lidt kærligere, hopper lidt mere ud af mediematrixens 24/7 løgne og propagandamaskine, og begynder at se verdens begivenheder i lidt større mønstre, påvirker du resten af verden omkring dig, til at gøre det samme. Princippet går selvfølgelig begge veje, så hvis du falder mere i søvn, og stadig hurtigere hopper på den ene frygt eller hadehistorie efter den anden, så sænker du jordens befolknings fælles evne til udvikling og forandring.

Mit håb er selvfølgelig at du vil vælge det første. At du i 2013, vil begynde at gøre op med den politiske korruption, mediernes endeløse hade, frygt og propagandakampagner.  Mit håb er, at du vil begynde at lægge mærke til, at når vi hører om feks. internetkriminalitet igennem lag tid, så er det det man kalder “forberedende propaganda”, der har til formål at forberede dig på de nye internetlove som allerede er lavet klar til dig, i kulisserne. Man kører simpelthen nogle bestemte typer historier i medierne, for at få dig til at acceptere en ny, typisk demokratiødelæggende lov. På samme måde når du hører om dovne kontanthjælpsmodtagere. Lær allerede NU, at når du hører om dem, er det for at gøre dig klar / forberede dig, til at acceptere en ny lov, som altid kommer kort efter. Det er det man kalder problem-reaktion-løsnings metoden. En magthaver skaber et “problem” for dig, venter på din forudsigelige raktion, og tilbyder dig herefter “løsningen” der allerede var planlagt i forvejen, og på den måde introduceres så den ene demokratinedbrydende, og menneskefjendske lov, efter hinanden.

 

Du vil få undskyldninger, om terrorister og skiftende kriser. Som du hele tiden har fået. Men retningen, og resultatet, er den samme: Centralisering, og introduktion af et neoliberalt, real-fascistisk samfund.

Det er supersmart – og det er gennemkontrolleret masse-manipulation. Men nu ved  du det. Og det vil gøre det lettere for dig at afkode mediestrømmen. Du VED nu at der ER et mønster. Problemer køres frem, og kort efter kommer loven. En lov, der har noget tilfælles med alle de andre love du har set de sidste 11 år. Loven vil medføre øget centralisering, og reducering af demokratiske, og civile rettigheder. Du vil få undskyldninger, om terrorister og skiftende kriser. Som du hele tiden har fået. Men retningen, og resultatet, er den samme: Centralisering, og introduktion af et neoliberalt, real-fascistisk samfund.

Farvelegen rød/blå, leges stadig for god ordens skyld, men som du sikkert allerede har bemærket, er det et teaterstykke. Uanset hvem du stemmer på får du mere: Centralisering og neoliberal politik. Det betyder at udhulingen af dit demokrati og velfærdssamfund vil fortsætte for fuld kraft. Indtil begge dele er døde. Helt og aldeles døde.

Og jeg beder dig ikke om at tro på mig, eller andet i den stil. Jeg beder dig alene om en ting: At iagttage dit samfund, sobert og ærligt – men i et overordnet perspektiv – IKKE som medier og politikere vil have dig til, som en serie af tilfældige, uforbundne, enkeltsager. Så vil du kunne se nøjagtig hvad jeg her har beskrevet. At medierne følger helt faste manuskripter. At de køres op til nye love. At lovene alle medfører udhuling af velfærd, demokratiske og civilretslige rettigheder, og at lige meget hvem du stemmer på føres både danskerne, europa, og USA mod nøjagtig samme destination: Centralisering. En stor global union, uden demokrati. Centraliseret, og dermed fascistisk i hele sin form og essens.

Men du kan gøre noget ved det. Allerede ved at læse og overveje disse ord, gør du noget ved det. For når du indoptager den betydning jeg her har sendt til dig, og som din bevidsthed, netop nu for fuld tryk overvejer, og måske endda kan se rigtigheden i – når du gør det – så ændrer du din bevidsthed. Din gamle forståelse, af virkeligheden, ændres og tager en ny form. Beslutter du dig for endda at huske disse ord, og begynder at øve dig i at aflæse mediestrømmen, vil du kunne se hvordan at selve din virkelighed, er grundigt orkestreret. Du oplever at du “vågner op”, og at verden aldrig helt vil være den samme for dig igen. Din bevidsthed kobles, gradvist, ud af matrix, og de større mønstre og manipulationer, bliver åbenbarre for dig. Du er vågnet.

Herefter, vil du opleve at der begynder at strømme nye spørgsmål ind i din bevidsthed. Spørgsmål som vil transformere dig yderligere. Transformere selve din bevidsthed. Og dermed, som nævnt i starten, også min, dine kinesiske brødre og søskende, dine amerikanske brødre og søskendes, dine canadiske, franske, ny guniean’ske brødre og søskende, osv osv.

Det er med den tanke, om muligheden for en fredelig revolution af verden, igennem en revolution af dit sind, jeg vil hilse dig på denne årets sidste dag. Jeg håber at du, i det nye år, vil se klarere end nogensinde. At du vil dele din viden om disse ting, med enhver du kommer i kontakt med, og at du vil huske, at hver eneste kærlig eller oplyst, handling, hvert eneste ord, og hvert eneste sind du påvirker, til blot en lidt højere frekvens – gør en forskel. For dig selv, for mig, og for alle dine brødre og søstre overalt i vores verden.

Rigtig godt nytår!

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *