Den amerikanske politistat – dokumenteret direkte i senatet.

http://www.youtube.com/watch?v=XeCpLcjxOq4

Ofte når jeg forklarer folk om konsekvenserne af USA’s NDAA lov, fornemmer jeg en vis “sund skepsis”, der mest sandsynligt affødes af, at folk simpelthen ikke tror på at loven reelt ophæver de amerikanske borgeres rettigheder og i stedet indfører diktatoriske beføjelser, inkl. retten til at dræbe landets borgere uden retssag, til den til enhver tid siddende præsident.

NDAA er ikke kun vigtig, for dem som tænker over konsekvenserne for amerikanerne. Den er også vigtig for os Danskere. Simpelthen fordi vi er medlem af EU. En plutokratisk superstat, der på en række områder spejler amerikanske værdier, som f.eks. primitiv vækstfilosofi (rå kapital akkumulation, uden hensyn til reelle resurser / natur mv.) og maksimal centralisering af magt i få enheder.

At love som NDAA igennem de to, allerede tæt knyttede unioner, vil blive implementeret her er således bestemt ikke hverken paranoia eller science fiction. Hvor mange ville for blot få år siden, nogensinde have troet at “The land of the free” nu er blevet til The land of the Surveiled and punished? The Police State of America?

Men se videoen med parlamentarikeren Ron Paul, og vurder selv. Kommentarer er som altid meget velkomne.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *