Revolutionen Starter Indefra – Hør Her Hvordan

higher-consciousness-symptoms-1Hvad er den allermest revolutionære handling et menneske kan foretage sig i sit liv? Hvordan laver vi vores verden, vores samfund og vores korrupte systemer om? Simpelthen transformere galeanstalt jorden, til et sted med mere harmoni og mindre kaos? I denne video taler jeg om dine sande, potentielt revolutionære, indre egenskaber og giver mit bud på hvordan du ved at integrere al din intelligens og super oplade den med din sjæls indsigt og visdom, kan revolutionere og transformere først dig selv, og siden verden omkring dig. Bliv stærkere i dit indre og få i denne video inspiration til hvordan du konkret gør det. P.S. jeg skal beklage de mange “Fuck det!” på forhånd til evt. sarte sjæle.  😉

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.

Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

En kommentar

 1. Anett Desiree Avlastenok

  Hej Dan !

  Apropos, hjertes intelligens og din tilbagevenden til netop det emne mht. hjertet – kom jeg, her, til at tænke på “noget” som jeg faktisk aldrig, nogensinde tidligere, har formuleret på skrift. Men som altid har været et mysterium for mig og ikke mindst en del af mig og mit liv, gennem årene, så langt jeg kan huske tilbage… Jeg skal prøve, at beskrive det, så godt jeg kan og fatte mig i korthed…

  Det er sådan, at jeg gentagende gange i mit liv, har oplevet, at jeg ofte har mærket at noget – fx andres sandhed, (hvis man kan sige det sådan), har haft lagt sig forkert i mit system – at jeg tydeligt har mærket, at noget var galt – at “tingene” ikke hang sammen, m e n i “øjeblikket” (når det er sket) ikke har kunne modbevise det, ikke kunne sætte ord på – men bare en helt klar fornemmelse / følelse – som skete / sker inden i mig…

  Det bevirker i mit liv, – at jeg ofte har været og er nødt til (kan man sige), at trække stikket (altså, forlade situationen / deres skrevne ord, gå ind i stilheden….) for at fordybe mig og gå ind i mig selv, granske mig selv og mærke efter i mig selv og herfra (og om det så er hjertet ?) – fra dybet, inden i mig selv, trække alle fornemmelserne/følelserne frem og omdanne det alt sammen til ord og ned på skrift…

  Det betyder også, når det her foregår / sker – at jeg bruger mange energier, fordi jeg netop skal (eller, går dybere) ind i mig selv og hele tiden skal mærke mig selv, være på “forkant” med mit indre (lyder det mærkeligt ?)….. Ikke, som sådan, i en negativ forstand, men det kræver lidt ekstra ressourcer. Og det har altid undret mig og været et mysterium for mig – at kunne mærke noget, uden at kunne sætte ord på, – som jeg så har måtte hente frem, fra mit (dybeste) indre

  Og så slog det mig, – at det måske netop er her, at jeg rent faktisk “trækker på” min hjerte-forbindelses intelligens ?

  Hvis jeg går lidt dybere med det, kan det faktisk handle om, at jeg både “skal” mærke modparten og mig selv – nok mere modparten (men også stadig eller samtidig mig selv), hvis det omhandler en problemstilling, (i en eller anden form), som modparten står overfor eller stiller spørgsmålstegn ved..

  Det var bare tanker (mht. hjertets intelligens) ?…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *