Ny Johannesson Single Ude Nu!

VideoThumb VIDEOKender du følelsen af at samfundet nogen gange virker som om det er blevet vanvittigt? Af at du prøver på at følge reglerne, og knokler endeløst rundt i forbrugersamfundets hamsterhjul, uden at kunne huske hvorfor du overhovedet gør det?

Et nyt slags, mere koldt, samfund hvor afvisninger og latterliggørelse af de svageste er blevet dagens orden, og hvor desperationen hos stadig flere i den ‘nederste’ del af samfundet kommer mere og mere i konflikt med ligegyldigheden hos den anden, mere privilegerede del af samfundet?

Det er lige præcis dén tematik som jeg har skrevet en ny virkelig fed og melodisk sang om, kaldet “Feel Alive”. I videoen til nummeret har instruktøren Rene Odgaard​, sammen med Youtube fænomenet Casper Harding visualiseret det med et humoristisk glimt i øjet.

Karakteren forsøger at komme i kontakt med livet igen, med “de stærke” og dem som det “lykkes” for, imens han forbruger sanseløst som han har lært han skal for at være en “succes” og en “vellykket borger”. Det er der kommet en virkelig fed musikvideo ud af!

Hvis du kan lide min første single, udgivet under mit kunstnernavn som meget fantasifuldt er JOHANNESSON – så bliver jeg super glad hvis du vil støtte den ved at købe, streame og ikke mindst dele “Feel Alive” overalt. Køb eller stream “Feel Alive” her: https://BelieveNordics.lnk.to/FeelAlive

SE VIDEOEN HER:
(Vil den ikke starte på din tablet kan du se den via dette link: https://youtu.be/nVf7gCukMM4)

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

2 kommentarer

  1. Egil A. Frøysadal

    Den er god! Jeg kunne også godt lide teksten.
    Det var også en rigtig god minikoncert i går! 😀
    Hvad er linket til download af den nye EP?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *