Ny Johannesson Single Ude Nu!

VideoThumb VIDEOKender du følelsen af at samfundet nogen gange virker som om det er blevet vanvittigt? Af at du prøver på at følge reglerne, og knokler endeløst rundt i forbrugersamfundets hamsterhjul, uden at kunne huske hvorfor du overhovedet gør det?

Et nyt slags, mere koldt, samfund hvor afvisninger og latterliggørelse af de svageste er blevet dagens orden, og hvor desperationen hos stadig flere i den ‘nederste’ del af samfundet kommer mere og mere i konflikt med ligegyldigheden hos den anden, mere privilegerede del af samfundet?

Det er lige præcis dén tematik som jeg har skrevet en ny virkelig fed og melodisk sang om, kaldet “Feel Alive”. I videoen til nummeret har instruktøren Rene Odgaard​, sammen med Youtube fænomenet Casper Harding visualiseret det med et humoristisk glimt i øjet.

Karakteren forsøger at komme i kontakt med livet igen, med “de stærke” og dem som det “lykkes” for, imens han forbruger sanseløst som han har lært han skal for at være en “succes” og en “vellykket borger”. Det er der kommet en virkelig fed musikvideo ud af!

Hvis du kan lide min første single, udgivet under mit kunstnernavn som meget fantasifuldt er JOHANNESSON – så bliver jeg super glad hvis du vil støtte den ved at købe, streame og ikke mindst dele “Feel Alive” overalt. Køb eller stream “Feel Alive” her: https://BelieveNordics.lnk.to/FeelAlive

SE VIDEOEN HER:
(Vil den ikke starte på din tablet kan du se den via dette link: https://youtu.be/nVf7gCukMM4)

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge: Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, …

2 kommentarer

  1. Egil A. Frøysadal

    Den er god! Jeg kunne også godt lide teksten.
    Det var også en rigtig god minikoncert i går! 😀
    Hvad er linket til download af den nye EP?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *