Når spøgelser bliver virkelige – om dig, krig og frygt

Iraq-War-640x350I disse dage kan du læse om hvordan at militante islamister fra ISIL (Islamisk Stat i Irak og Levanten) har formået at generobre vigtige dele af Irak, herunder storbyen Mosul.  Se Dokumentation. Hvad du ikke hører om, er vestens egen rolle i produktionen af de mange desperate og vrede mennesker som nu strømmer til ISIL. Og det er naturligvis også mest bekvemt, også for os danskere, kollektivt at glemme konsekvenserne af de forbrydelser og mange drab vi har medvirket til i Irak. Men det forklarer bare ikke årsagen, og det viser ikke dynamikken bag de kræfter vi nu ser dukke op i Irak i form af ISIL. Det er uheldigt, fordi at vi med stor sandsynlighed kommer til at se meget mere “ekstremisme” i årene fremover. En ekstremisme, som vi selv har skabt, igennem vores blinde accept af propagandaen fra de fortrængte år mellem 2001 – 2008. Men hvad er det så der sker i maskinrummet? Hvor kommer de skøre terrorister fra, og kan det virkelig passe, at vi selv, også Danmark, har været med til at skabe dem?

For mig at se kan vi nemmest forstå situationen i Irak, og andre steder hvor fanatisme og ekstremisme lige nu oplever en “opblomstring”, ved at tænke på filmen The Fifth Element: Jo mere energi der sættes ind på at “dræbe ondskaben” – med brutal vold – jo mere vokser den. Irak, og herigennem inddirekte USA, EU og Danmark (der alle er direkte ansvarlige i landets nuværende tilstand) mærker lige nu de naturlige konsekvenser af Irak krigen hvor hundrede tusinder af civile indtil videre er blevet dræbt. Disse tusindvis af familier og hele landet er traumatiserede, og mange er naturligt fyldt med et glødende had, som nu kanaliseres ind i dannelsen af ekstreme militser og organisationer. Og nu kommer så den store overraskelse – denne ‘produktion’ er skabt med fuldt overlæg.

For husk det nu. Oprindeligt var terrorismen, som vi alle (forhåbentlig) nu ved, i grove træk en fiktion skabt af De Neokonservative i USA (PNAC tosserne, Rumsfeld, Cheney, Rice, Wolfowitz mf.) – ideen fra PNAC var at skabe en ny trussel, som kunne overtage pladsen som syndebuk for USA’s ekspansive hegemoni efter den kolde krigs afslutning. Se dokumentationen for dette i den fremragende BBC dokumentar The Power of Nightmares, der også blev vist på DR i 2005 her.

Og det er lykkedes helt nøjagtigt, efter drejebogen, og her har du opskriften på hvordan man gjorde, og vil gøre det igen, hvis de nuværende trusler dør hen: Først skabes en fiktiv usynlig “terrortrussel” som pr definition er uendelig, for der kan altid være “endnu en sovende terrorcelle” et sted. (Hvilket er mega smart hvis man som PNAC drengene har aktier i det militærindustrielle kompleks – trusler nonstop, for ever- YES! )Så angriber vi en uafhængig stat midt i den projicerede udgave af “fjendeland”, (Irak i 2003) og endelig kommer så det forventede resultat af vores overgreb, og folkemord: En begyndende produktion af FAKTISKE fjender, i form af de tusinder af traumatiserede, og rasende, mennesker hvis familier vi har nedslagtet. Herefter kan vi så sige “We told you so”, og stole på at befolkningen som altid, overser, at endnu en fjende er blevet KUNSTIGT SKABT af USA’s skyggemestrer, og EU’s + DK’s idiotiske nikkedukker, med fuldt overlæg.
Herefter kan oprustning i forsvarsbudgetterne, flere angrebskrige osv osv IGEN og IGEN fremdrives som “nødvendige”.

Så hav dette i dit baghoved fremover: ALLE krige siden 2001 er bevidste SPIL og dele af en FORRETNING. Jeg håber inderligt at enhver dansker snart erkender dette, og at vi aldrig igen falder for propagandaen, når de næste krige skal retfærdiggøres og vinde “folkelig opbakning”. Husk, det nu, resten af dit liv, at du manipuleres i hoved og røv, fra morgen til aften – i SÆRDELESHED når vi taler om krig og endnu en af de endeløse “trusler”.

Fra det udgangspunkt kan vi i det mindste begynde at kigge sobert på tingene, sammen, og måske endda gradvist begynde at bevæge os hen i mod nedbrydelsen af de gamle militære og finansielle logikker og samfund, og over i mod intelligente, bæredygtige og ægte humanistiske / empatiske samfund.

Kom.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *