Kære Johanne – hvad gør vi ved kuppet af Danmark? – en dialog begynder

johanne-schmidt-nielsenI dag sendte jeg nedenstående brev til Johanne Schmidt Nielsen, og enhedslisten via Johannes FB Profil.
Brevet er ligeledes sendt til Johannes folketings e-mail. Jeg forventer at det bliver indledningen, til en god og offentlig debat, hvis lige du aldrig før har set i Danmark, lige netop her på dette site.

Emnefelt: Kære Johanne – hvad gør vi ved kuppet af Danmark?

Kære Johanne

Først og fremmest tak for det store stykke arbejde du og dine hver dag forsøger at gøre for mig og jeres øvrige arbejdsgivere. Det danske folk. Det værdsættes og ses.

Jeg skriver til dig med en bøn fra mig, og mange andre danskere, til dig og Enhedslisten.

Du og EL er simpelthen NØDT til at læse op på TTIP og TISA aftalerne, og formulere enhedslistens politik ifht. dette forsøg på at assimilere nationalstaterne i vesten, herunder DK, i en kolossal handelsunion, hvor koperationerne får mandat til at sagsøge nationalstaterne, såvel som til at udforme transnationale love.

Hvis TTIP og TISA bliver bare en lille smule sådan som dagbladet information, og The Guardians dækning viser, får vi en defakto nærglobal – privat ejet og kontrolleret – verdensunion, (TPP forhandlingerne er i gang med at sikre USA lignende indflydelse i stillehavsområdet) styret og kontrolleret af før nævnte korporationer.

Det svarer til et pluralt statskup, særligt fordi at forhandlingerne foregår i al hemmelighed, og der ingen demokratisk proces eller debat er, ligesom at danske politikere, jf. informations dækning af sagen, ikke har nogen som helst føling med hvad det er der er forgår her, eller om konsekvenserne af denne kæmpe union.

Danske politikere har m. ovenstående viden i mente, INGEN vigtigere forpligtigelse ifht. danskerne eller resterne af den konstant bypassede, ignorerede og tilpissede grundlov, end årvågent at fordybe sig i denne proces, og forhindre en ulovlig, og helt igennem udemokratisk, real-fascistisk udefra kommende overtagelse og kontrol med resterne af Kongeriget Danmark.

Jeg holder øje med dig, og med de øvrige politikere, og forventer MASSIV handling og en krystal klar position ifht. dette. Det samme gør ca. 60.000 – 70.000 årlige unikke besøgende /  læsere på min blog danjohannesson.dk, hvor jeg poster dette opslag, og din og enhedslistens respons på dette. Dialogen mellem dig, mig og enhedslisten vil jeg derfor offentliggøre på min blog i tråd med den døende danske tradition for åbenhed, debat og demokrati.

Jeg er sikker på at i vil svare mig og læserne, og vi glæder os meget til at høre hvilken politik, og hvilke – omfattende – tiltag Enhedslisten, vil formulere på dette område.

Jeg henvender mig til dig, og EL, fordi at jeg oplever at den danske stat ifht. alle emner af international karakter, såvel som langt de fleste interne anliggender, aktuelt er underlagt et toparti system. Det Neoliberale Forvaltningsparti – og Enhedslisten.

Jeg henvender mig med andre ord til dig, fordi at jeg ikke kan se hvor ellers der er lys, i mørket.

Kærlige og forhåbningsfyldte hilsner
Dan Johannesson, dansk statsborger / din arbejdsgiver
Gør det rigtige.

 

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

6 kommentarer

 1. Jeg har dags dato sendt forespørgslen til Alternativet – fik du nogensinde svar fra Johanne?

 2. Hej dan, jeg tror du vil kunne bruge denne forfatter/spåkone Lada Ray
  http://futuristrendcast.wordpress.com/
  Har lige læst Enhedslistens principprogram. Mange af detaljerne i deres program peger nøjagtig på, hvad morgendagens verden ‘går i gang med’. Men de mangler at fortælle os, at den verden er multipolar – modsat den ‘nuværende ordning’ er unipolar. De 2 begreber hentyder til at verden beherskes af alle kontra få hersker over verden. At verden er synlig i alle henseender så alle kan se, indse og agere, så medvirken er umiddelbart mulig og synlig for enhver. Med tidens IT er dette redskab allerede klar til brug.
  I den verden eksisterer partidesignede ideologipartiers politiske regering ikke – ej heller Enhedslisten. Internettet udviser allerede beslutningseffektivitet og regerer med den, og er dermed i gang med at konfiskere den unipolare verden. Den humane fælles bevidsthed er suveræn i forhold til det ‘simple junk’ som penge og politik samt andre hersker redskaber er.

  • Hej Avimun

   Tusind tak for at gøre mig opmærksom på hendes arbejde. Det er nogle spændene analyser hun laver, som jeg vil undersøge nærmere. Tak.

 3. Hej Dan,

  Smut lige ind på Enhedslisten hjemmeside. De er igang og har været længe….

 4. Donald Macintyre

  Godt initiativ, vi er mange der ønsker at få belyst hele denne sag, og få den stoppet inden det er for sent….

 5. Peder Antonsen

  Hej Dan
  Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med det du er begyndt på. Det er i høj grad nødvendigt at befolkningen bliver orienteret om hvilke rævekager der pønses på.

  Mange gode hilsner
  Peder Antonsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *