Johannesson: I Promised Myself – Liveoptagelse af Nick Kamens kæmpe Hit! (Johannesson / Cover)

I denne helt specielle tid, hvor så mange ting forandrer sig i et utroligt tempo, og så mange er utrygge, isolerede og forvirrede, er det vigtigt at få næring ind i sit hjerte.

Håb, tro, kærlighed og noget der kan røre vores ånd, og minde os om at alt det bedste i verden, også stadig er her. Og om at lyset altid overvinder mørket, til sidst.

Derfor har jeg nu lavet en liveoptagelse, af en af de sange som jeg altid har elsket allermest, og som i dag endda har en uhyggelig beskrivende tekst (Jeg har indsat den bid af teksten jeg tænker på, nederst).

Teksten beskriver netop de ting vi oplever ift. Coronafrygten, og de smuldrende demokratiske og personlige rettigheder – i form af nummeret ‘I Promised My Self’, skrevet af Nick Kamen.

Hvis du kan lide hvordan jeg synger ‘I Promised My Self’ håber jeg du vil DELE videoen vidt og bredt, så også andre kan blive opløftede, og få en dosis tro, håb og kærlighed ind i deres liv.

Tak ❤️

Kh. Johannesson

Tekst og Musik Af: Nick Kamen.

OBS: Hvis nedenstående player ikke åbner på din tablet / enhed kan du blot bruge dette direkte link i stedet: https://youtu.be/yVCpK8_9-eI

OBS. Har du lyst til at følge mig eller lytte til min plade på Spotify, kan du gøre det lige her: https://open.spotify.com/artist/4NEY8xNtmdeelpTWVuZSjh?si=pVyhUQxFSYacChCBaCOJbA

P.S. Særligt dette udklip fra teksten, syntes jeg siger ALT om vores tid lige nu:

“How many of us out there
Feel the need to run and look for shelter?

I promised myself
That I’d say a prayer for you
A brand new tomorrow
Where all you wish comes true
 
I promised myself
That I’d make it up to you
My sister and brother
Know I’m in love with you
 
How many of us out there
Feel the pain of losing
What was once there?
 
God I know what people
Say about her
No mistake who can live
Without love”
OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Corona lærte mig om hvordan løgn, mørke, magthavere og forløjede medier kan besejres

For nyligt læste jeg nogle spændene kommentarer og tanker på nettet, bl.a. om hvorvidt Reiner …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *