Glasplaneten – Nu er den på gaden!


Efter et par forsinkelser, er det fantastisk endelig at få min debutroman Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten på gaden. Du kan bestille bogen, hos alle landets boghandlere, såvel i de fysiske butikker, som online, f.eks. hos williamdam.dk osv.

Bogen kan fås som alm. Paperback eller som e-bog (Epubformat –  velegnet til Smartphones, Iphones, Ipad og andre mobile enheder, såvel som til læsning på PC)

Læs mere om udgivelsen her!


OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Fra New Age Til Jesus Kristus – Min Historie

Vi lever i en tid fyldt med løgn, bedrag, manipulation, koblet med medierede frygt kampagner, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *