Er du klar til at blive chippet?

curr_microchipsSå kommer næste bølge, der skal gøre dig klar til at acceptere chipping (indsættelse af overvågningschips under huden), transhumanisme og total overvågning, også af dine inderste biologiske processer. 

Fænomenet kaldes “Wearables”, og referere til nye teknologier, der sidder direkte på din krop, og transmitterer data til din mobiltelefon. (Som så igen monitoreres af NSA.) Jf. dagbladet information er årets store mobil messe MWC, godt spækket med disse “revolutionerende” teknologier. Se: http://www.information.dk/telegram/489057Du kan se en af de første kampagnevideoer for “Wearables”, her, og så småt begynde at glæde dig, til de mange reklame kampagner, som de kommende år skal forberede / programmere dig til at acceptere, den endelige implantering af en chip, der både vil være dit identitetsmærke, (Mark of the Beast og sån..) dit betalingsmiddel, og et system der hele tiden viser din placering, dine biologiske data mv. I undergrunden hviskes der ligeledes om at chipsne, kommer til at kunne PÅVIRKE dit nervesystem, dvs ikke kun modtage info fra din krop, men også sende info ind i den.. Men ligesom med f.eks. NSA, NDAA, og TTIP, vil du nok ikke komme til at høre så meget om DEN del.

Men skidt pyt, vi HAR jo ingen grænser for hvad vi vil finde os i alligevel. Det ligger lidt i begrebet slavementalitet. 

Nyd første kampagne klip her.
OBS: Engelsk tale, ingen danske undertekster.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

En kommentar

  1. David Icke har tal om det her i over 30 år! det står endda i biblen (mark of the beast)

    Det de vil gøre er ikke at hjælpe dig men at få styr på dine følelser så du bliver en lalleglad idiot
    og vis du formå at bryde ud af boksen og tænke selv slukker de bare for chippen og du dør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *