Det største forår i historien

Har du bemærket det? Er du begyndt at se det større mønster? Fornemmer du foråret i luften, selvom vi er først på vinteren? Ser du – at vores verden er under drastisk forandring – imod noget bedre?

Det startede med en modig tunesisk mand der satte ild til sig selv som protest imod at han ikke måtte sælge frugt på gaden fra sin lille bod. Herfra eksploderede hele landets folkesjæl, rejste sig i et samlet kor, med krav om frihed og demokrati, efter århundreders skiftende former for undertrykkelse. Resten af mellemøsten fulgte trop, og på under et år blev en verdenshistorisk begivenhed ingen af os kan forudse virkningen af en realitet.

Senere på året kom Occupy Wallstreet. Tusindvis af demonstrerende “helt almindelige mennesker”, der utrætteligt forsøgte at gøre op med et politisk og økonomisk system, gennemsyret af løgn, manipulation og korruption. Kravet er hæderlige politikere, og bankfolk, som skal arbejde for borgernes interesse, og ikke alene for olie og våbenindustrien som hidtil. Og medier som rent faktisk rapporterer kritisk, og ikke blot fungerer som propagandasystem for kooperationer og politikeres interesser.

Selv i Danmark skete der noget stort.

Vi fik gjort op med kvælningen af Danmarks folkesjæl. Ti års smålighed, fremmedfjendskhed og accept af direkte løgn og borgermanipulation, fik sat stolen for døren. Et opgør der var helt afgørende for Danmarks videre færd, og for overlevelsen af det vi inden de ti års mørke, altid var stolte af: Vores tolerance, humanistiske grundholdning og reflekterende intelligens hos borgerne.

Og det sker over alt. Korruptionsskandaler eksponeres, manipulation sat i system, som forsøget på at tilsvine Helle Thorning Schmidt, afsløres, og modige mennesker alle steder går på gaden, på nettet og hvor de ellers kan komme til orde, for at kræve forandring af en verden der i et århundrede alene var kontrolleret af grådighed og blodig kynisme. En kontrol der kun kunne finde sted fordi vi var afledt. Du, jeg, os alle sammen.

Præcis hvad der forårsagede vækningen er svært at sige, måske var det bare følelsen af at stå i løgn til halsen, som til sidst fik bægeret til at flyde over. Men den ER her nu, og den vil fortsætte. Lyset, dvs. bevidstheden, i mennesket breder sig. Flere løgne og grusomheder vil eksponeres, men se det ikke som noget negativt, men som en renselsesproces. For det er præcis det det er. Når præster i Vatikanet afsløres som pædofile, er det ikke fordi at verden er blevet værre, for der har antageligvis været pædofili i stor stil i århundreder. Det er fordi den er blevet bedre. Verden er blevet til et sted hvor løgnen og de største forbrydelser har fået sværrer vilkår. Julian Assange og WikiLeaks er et andet eksempel på denne tendens, på den type “ånd” der breder sig i vores samfund som en rensende løbeild.

Han betaler en kolossal pris, for at du og jeg i dag er lidt mindre uvidende om hvad der rent faktisk foregår i verden, end vi var i går. Han betaler prisen for dybest set at hviske dig den største afsløring overhovedet i dine ører: Dine nyhedsmedier har aldrig vist dig andet end et kontrolleret fragment af virkeligheden. “You’ve been living in a dream Neo..”

Og her står vi så. På kanten af det legendariske år 2012. Du, jeg og 7 milliarder andre mennesker, som er lige på nippet til at huske det vigtigste et menneske på planeten jorden kan blive bevidst om. At det er OS der bestemmer. Ikke politikerne, ikke konglomeraterne, der har købt vores politikere, eller medierne, som fylder os med propaganda og frygt fra morgen til aften. OS.. de 7 milliarder, som hidtil har været som viljeløse slaver i en kæmpe mediematrix, der havde til formål at holde os beskæftiget med alt andet end hvem vi var, og hvilken verden vi ønsker at skabe sammen.

I morgen er det en ny dag, om lidt et nyt år, ifølge mayaernes kalender, begyndelsen på den gyldne tidsalder. En tusind årig epoke, af fred, balance og harmoni imellem menneske og jord.

I morgen, når du står op… når du VÅGNER… vil du så være med? Til at skabe den verden?

Frugtsælgeren i Tunesien ville.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

En kommentar

  1. jeg er med..HELT KLART..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *