X Factor Vinder Afslører Verdens Hemmelige Religion

Dette er DEN vigtigste video, jeg endnu har delt på min kanal, sandsynligvis i samtlige af de 12 år jeg blogget og delt videoer og indhold til Danskerne.

Igennem en 5 timer lang video (som man eksempelvis kan se over et par omgange, jeg lover den IKKE er kedelig, og anbefaler at se den helt igennem, du vil IKKE fortryde) afslører den tidligere Australske X factor vinder, og musiker Altiyan Childs – elitens hemmelige religion og lærer dig at kunne forstå og aflæse, deres mange okkulte symboler, som findes overalt omkring dig.

En religion han selv blev indviet dybt i, fordi ellers ville han aldrig kunne have fået den succes han gjorde. For (aller øverst ) i den glitrende verden af magt og berømmelse, er det en forudsætning at man er ‘med i klubben’, uanset hvor syg og vanvittig den er.

Det er en øjenåbende og livsændrende video, og du kommer med garanti ALDRIG til at se hverken, eliten, politikerne, magthaverne, kendisserne, Hollywood eller noget som helst andet i denne verden, på samme måde som før.

Jeg håber meget at du vil DELE denne her ekstraordinært vigtige video vidt og bredt, så folk endelig, en gang for alle, kan forstå hvad det er for en virkelighed og verden vi, i virkeligheden, lever i.

Samt forstå hvem der reelt styrer stort set hele spillet, i hvert fald ift. magt, Hollywood, de store internationale popstjerner, medier, politik, penge mv.

P.S. Jeg har fået skriftelig tilladelse af Altiyan Childs til at lave en kort introduktion til hans video, så den kommer først i videoen, og varer blot få minutter.

SE X-Factor Vinder Afslører Verdens Hemmelige Religion:

OBS hvis video playeren ikke åbner kan du anvende dette her link i stedet for: https://youtu.be/Y6xtnpVvqlQ 

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

NYE C19 Historier Er En Hån Af Borgernes Intelligens

NYE C19 Historier Er En Hån Af Borgernes IntelligensKILDE: Brits warned hay fever symptoms are …

4 kommentarer

 1. Tak fordi du lagde den her op Dan. Det var meget interessant. Der var ikke meget der var nyt for mig. Men han opfriskede nogle ting og var meget detaljeret omkring elitens tegn til hinanden.

  Jeg har lært at forholde mig kritisk til alt – også budskaber/kilder som jeg er grundlæggende enig med. Og her kommer min kritik:
  – Den er ret langt. Altså han har lagt meget arbejde i det og løbe åbenbart en risiko, men det kunne have været kogt ned til det halve uden at miste meget.
  – Han siger tit ‘I’m going to prove it to you’. Men hans beviser går stort set kun ud på at vise kendte som laver disse tegn (plus citater fra freemason bøger, som har lidt mere vægt). Jeg tror han har ret I meget han siger, men jeg var nok ikke blevet overbevist bare af disse tegn.
  – Han citere JFK’s kendte ‘we are opposed around the world’ tale. Jeg kender denne tale ret godt og jeg tror han har klippet i det på en måde som ændre budskabet en lille smule.
  – Jeg har svært ved at tro at nogle bestemte personner han viser er ‘med eliten’, fx: Putin, Trump, Alex Jones, Joe Rogan, Russel Brand. Jeg kender begrebet ‘controlled opposition’, men medierne og holyweird er ligesom elitens hunde, og ‘when they growl at someone’, plejer det at være rimelig godt bevis for at eliten ikke kan lide dem. Et par billeder af ‘secret handshakes’ er ikke helt nok til at flytte min tro.
  – Der kan gå en del ‘copycat’ i disse tegn. Jeg har en ven der engang lavede hånd/horne tegnet for en foto fordi han mente det var ‘cool’. Det kunne også nogle gange være fotografen der forslår tegnene.

  Bare mine tanker da jeg så den 🙂

 2. Noget andet der sker lige nu og i tiden frem :

  Aflodsningen af skibene i Rotterdam er stoppet. Skibene ligger for anker.
  Det medfører vareforsyningsmangel. Der opstår samtidig energimangel,
  fødemangel, vandmangel, alle former for varemangel, samt kollaps på en
  lang række andre områder, enten direkte eller indirekte som følge af
  sammenkædningen.

  Der ligger en hungrende, kold og mørk ( mangel på lys/elektricitet )
  vinter foran …

  Det hele er orkestreret – det har længe været igang – men angrebet på
  os alle skærpes, og tager et alvorligt dødeligt ryk LIGE NU !!!

  Se her :
  https://www.nedersteetage.com/sange-fra-underetagen-5-sang/

  gå til kommentarer :
  ” Der ligger lige nu skibe udfor havnene i Europa fulde af last, der ikke bliver aflastet
  Nogen har givet havnekontoret i Rotterdam besked på, at de ikke må aflaste.
  Tilstanden af mangel er tænkt som forlængelse af den operationelle nedlukning.
  Min ven, hvis jeg var dig, så ville jeg sørge for,
  at dit lager er fyldt op, for det kan lige pludselig blive meget grimt
  som en by i Koldkrigens Østblok med køer og tomme hylder. ”

  Det er i fuld gang :

  https://www.globalresearch.ca/major-storable-food-supplier-augason-farms-ceases-operations-90-days-citing-collapsing-supply-chain/5758150

 3. Til Dan, Kerstin eller hvem det måtte vedrøre :

  På een af kristendommens yderkanter, hos bedemanden, gøres der vigtige observationer og reflektioner.
  John O´Looney er et vigtigt og hudløst ærligt vidne, der på en enkel og stærk måde fører vidnesbyrd m hvad vi alle burde forholde os til, ikke mindst i en kristen tradition. Der er brug for sådanne umiddelbart forståelige og menneskeligt genkendelige vidnesbyrd – hvor der tales ud af hjertet, til andres hjerter …

  https://www.nedersteetage.com/bedemanden-faar-det-sidste-ord/
  ( herfra findes link til bedemandens vidnesbyrd )

  eller direkte her :

  Bedemanden John O´Looney (UK)
  ( interview sept 2021 )
  https://rumble.com/vmpvy2–s-s-.html

  I sandhedens tjeneste
  Omar Ingerslev

 4. Kerstin Lagoni

  Hej Dan
  Er virkelig glad for at jeg har fundet dig på Facebook . Du gør opmærksom på så mange ting. Det er virkelig en gave du har. Jeg er kristen og kom til Jesus med 9 år. Han er min bedste ven.
  Jeg oplever så mange kristne at de ikke kan se tidens tegn. Det jeg synes det er rigtig svært, hvis mine medkristne stempler mig som konspirations theoretiker😞 jeg ved at der er en del der oplever det samme. Har du også oplevet det. Jeg har en profetisk gave( vægter/ watchwomanen) og gør opmærksom på forskellige ting som er ikke ok og helligånden har gjort mig opmærksom på det. Hvorfor sover så mange kristne eller er passive???
  Kh. Kerstin
  God bless you
  Ps. Det her sendte jeg til dig på Messenger , man kan se du ikke har åbnet det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *