Vind 5 kroner og tab din frihed! Once in a lifetime offer!!

Kære alle

Hermed et væddemål. Jeg vædder en flad femkrone, alt i alt (vi har jo recession, så i må selv dele den hvis jeg taber) – på at vi snart bliver præsenteret for en “Forværring af situationen” ifht. den iøvrigt naturlige og uundgåelige økonomiske krise.

Denne forværring vil af medier med videre blive videreformidlet med omtrent samme kraft som manipuleringen op til Irakkrigen, kombineret med aktionærerne i WHO´s nylige frygtkampagne / reklamefremstød for h1n1 / Tamiflu.

Signalerne vil være “entydige” og situationen “alvorlig”. Kritikere og bidragydere i debatten som har alternative ideer eller perspektiver, afmonteres som uvidende, ude af trit med situationens alvor osv.

Den velkendte stemning af dommedag, koblet med rastløse, frygtfyldte eksperter vil indfinde sig, og som kvæg vil vi, for gud ved hvilken gang, acceptere den præsenterede “løsning”.

Løsningen vil (om vanligt manus følges, og det gør det) blive præsenteret til os af en række af de samme mennesker der oprindelig skabte problemet.
Det er nemlig sådan man styrer en verdenshalvdel. (Korrektur – en verden. red.)

Løsningens indhold vil følge den helt nøjagtige kurs, rettet imod den forlængst fastlagte destination:
En verdensunion, et overvågningssystem, en møntfod, en regering, et sprog, en befolkning, uden reel medindflydelse, i et frakoblet demokrati og et tilkoblet facistisk styre, med pseudodemokratisk skal / facade.

(o.b.s dette kan konstateres ved simpel iagttagelse af sammenlægningen og centraliseringen af eksisterende magtinstitutioner nationalt som internationalt)

Hele dette forløb er altså designet til at gøre os modtagelige for “løsningen”, som i denne fase vil blive præsenteret som: Fælles valuta, udfasning af kontante betalingsmidler og overgang til 100% digital økonomi. Hermed serveres også nådestødet til fri bevægelighed, og personlig frihed i det hele taget, samtidig med at overvågningssamfundets primære infrastruktur således er etableret.

Jeg mener det, en femmer, hvem er frisk?
Lad os sige at vi første gang vil høre om ovenstående inden for..hmm, bum bum – 3 år?

Det blir sjovt, og den sidste femmer i verden vil være min.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

2 kommentarer

  1. Ha ha, nej vel.
    Desværre slet ikke 3 år som jeg påstod, men kun få måneder. Det blev for få dage siden oplyst i Radioavisen at G20 landende er blevet enige om at “forebygge” kommende kriser ved hjælp af en GLOBAL reform af det økonomiske system.. så måske springer de forværringskampagnen over og går i stedet bare direkte ril reformen. Lur mig om ikke den indeholder, eller på sigt styrer imod, det digitale monetære system.
    😉

  2. Interessant teori – og nej, jeg vil ikke vædde! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *