Ssshh der arbejdes!

Skriver på fortsættelsen til min debutroman “Glasplaneten”.
Jeg glæder mig vildt til at dele den med jer, når den engang er færdig. 🙂

Læs mere om bogen, eller køb den her.

 

Bestil Bogen
STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

NYE C19 Historier Er En Hån Af Borgernes Intelligens

NYE C19 Historier Er En Hån Af Borgernes IntelligensKILDE: Brits warned hay fever symptoms are …

En kommentar

  1. Jeg ved ikke om din stavemåde er gængs, men den normale måde at stave ordet på er “spænding”
    Sagt i venlighed * Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *