Sådan Besejrer Vi Fascismen På Skolen Og Uddannelsesinstitutioner

Tips og tricks til hvordan vi konkret, juridisk, og ved fællesskabets styrke kan begynde at få drevet fascismen ud af skolesystemet, og genskabe en uddannelsessektor hvor børn og unge behandles som mennesker og ikke som skræmt kvæg der skal bruges til at høste DNA og lydighed til staten og dem som kontrollerer staten.

OBS: Kan du ikke se videoen via nedenstående player, kan du se den via dette link: https://youtu.be/jtDMMZhxY18

LINK TIL VIDEOEN MED ADVOKATERNE: https://www.facebook.com/mona.h.petersen/videos/10158274279386699

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen.

PATREON Det kan du gøre via Patreon, lige her: https://www.patreon.com/danjohannessondk

MOBILE PAY Alternativt kan du også støtte via en enkeltdonation på mobilepay via dette nummer: 2486DD Donationer går til hjælp til teknisk udstyr, webhotel og hjemmeside, software, og til at købe mig fri til research og produktionsarbejdet i et par timer af og til. (Jeg arbejder stadig ulønnet ca 95% af tiden).

På forhånd tusind tak for din støtte, den gør en stor forskel for mig, både praktisk og moralsk.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

En kommentar

  1. Virkelig Flot arbejde:-)

    jeg har, desværre i denne sammenhæng, aldrig følt mig tilskyndet til at bruge sociale medier som FBook. Dette for at bevare mit private liv intakt (er så også af naturen forsigtig og skeptisk), men lige i dette tilfælde nu, mangler jeg muligheden for at få læst igennem, og printe ud, den pågældende seddel med juristernes Dokument på en Ansvarspådragelse/Frittagelse f.eks. ved besøg på restaurations/servicebranchen og frisør, som jeg ville gerne bruge.

    Har du venligst mulighed for at uoloade de dokumenter på andenvis, som bilag på en tekst eller menu på siden her, eller evt. henvise på juristernes samlet side, hvis denne findes, det ville jeg sætte stor pris på.

    Mig bekendt, forfatningspartiet.dk, jfk21.dk, fbf.one, og ooc.one, alle er super dygtige til at hjælpe med denne type dokumenter, kigger lige forbi der også engang..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *