Politistaten er på vej – Sov videre intet at se her..

wolfgangADVARSEL: I dag, i denne artikel, vil jeg ikke tale “ordentligt”, sådan som jeg af og til får at vide, at jeg skal eller “bør overveje”. Kan du ikke lide mit sprog her, så PIL AF. Jeg har ikke tid, eller energi til mere PIS, om alt det ligegyldige politisk korrekte bullshit vi har lært at sabotere hinandens budskaber med. Det er situationen alt for alvorlig til. Hvis du vil aes i øregangene, har vi et helt land fyldt med propagandakanaler, der gør det for dig 24/7. Det gør jeg IKKE her. Min blog findes for at ekspandere din bevidsthed, eksponere de større mønstre i samfundet, og invitere til selvstændig TÆNKNING og STILLINGTAGEN. Så jeg vil indtrængende bede dig forholde dig til UDSIGELSEN, dvs. HVAD jeg taler om her på bloggen, og ikke HVORDAN jeg taler.

Men nu til sagen venner. I England er man nu begyndt at dømme mennesker der udtaler sig kritisk om landets politikere, efter TERROR LOVEN. Den første mand er Walter Wolfgang, (folkevalgt holocost overlever) som nu retsforfølges i en HEMMELIG RETSSAG.SE ARTIKLEN HER.

Som du kan se på billedet ser Wolfgang meget farlig og ekstrem ud ikke? Men han har også haft den frækhed at råbe grimme ord i parlamentet efter Jack Straw. Se DET er da terror!

Når den hemmelige retssag går i gang, vil man i stedet for dommere, bruge ministre, som hertil får magten over al bevismateriale og bevis førelse..

Jeg garanterer for at dette er på vej til DK også. De har haft det længe i USA, nu også i England. Yderligere to personer, er i England ved at blive retsforfulgt på samme måde.

Hvis du nogensinde har tænkt på hvor grænsen mellem demokrati og autoritær fascisme går, er det ved retssikkerheden. En grænse vi nu ser overskredet, både i USA og i England. (om som du i går kunne læse er EU ved at slække andre steder) Næste skridt er at folk bliver hentet om natten til afhøringer og tortur. Neeeej da… vil de mest overprogrammerede autoritetstro nu sige, men det sagde de også dengang vi advarede imod at ovenstående ting (og tusind andre, nu meget virkelige, erosioner af retssamfund, demokrati, civile rettigheder osv) ville ske. Det siger de hele tiden. Den tid er forbi nu. Ti eller erkend.

Fordi i mens der fornægtes, SKER tingene, KONSTANT og demokratiet aflives og erstattes med fascismen, et hug af gangen for fanden.

Imens du holdes beskæftiget med indvandre snak, polakker, kontant hjælps Carinaer, og alt muligt i sammenligning FULDSTÆNDIGT LIGEGYLDIGT PIS DER ER SKABT TIL AT SKABE SPLITTELSE I STEDET FOR SAMMENHOLD – ændres din verden fra demokrati til fascisme.

Og hvad vil du bruge alt det smålige LORT til – når politiet en dag kommer og putter dig i en torturkælder, fordi du, uden at ane det, er blevet stemplet som “terrorist”? Hvad vil du bruge den evige, opdeling og spillen ud i mod hinanden, imellem en masse mennesker nederst i samfundet til, når der ikke er NOGEN der får AT VIDE, at du er anholdt og dømmes i hemmelighed, uden så meget som en dommer?

Hvad VIL du med alt det ligegyldige LORT?? Når KAMPEN – åbenlyst er EN HELT ANDEN. Når den EGENTLIGE kamp, det som i virkeligheden bør får dit pis i kog, er en KAMP om din BASALE FRIHED SOM MENNESKE.

Undskyld, men jeg er sku ved at miste tålmodigheden, tiden går, og politistaten kommer tydeligere og tydeligere frem for hvert minut.

Har du modet til at se hvor det her ender henne, hvis ikke vi får fingeren ud snart, dvs. hvordan en politistat ser ud, kan du se denne amerikanske video m. endeløse optagelser af politifolk der gennemtæver, bryder ind hos folk, og slår ihjel, uden nogen form for juridisk mellemkomst, eller nogen form for rimelighed i deres ekstreme magtanvendelse. Men jeg vil gerne have lov til at advare, det er meget stærke billeder.

Hvis videoen ikke starter på din tablet kan du anvende dette link: http://youtu.be/Enwq2hkYaZo

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

7 kommentarer

 1. Jamen vi er da lang fra et demokrati, når Karen Hækkerup nu vil have indført at danskere der har fået deres børn tvagsanbragt ikke må anke deres sag til landsretten, det er da en forringelse af vores rets sikkerhed.
  Jeg vil nærmere kalde vores styreform idag for et diktatur demokrati

 2. Politi staten er her allerede se bare sagen og de brune bude og lykkedes det så at få medie opmærksomhed eller en politiker på banen så er det bare en lille fejl men ikke noget der skal rettes, på sammen måde oplever flere og flere dansker at retssikkerheden er en by i Rusland og at man er uskyldig indtil det modsatte er bevist, ikke gælder for den almindelige dansker der skal man være meget mere højt på strå for at kunne forvente den luksus og det er noget der gennemsyre alle områder af det offentlige…

  Danmark har ikke noget at lade en banan republik høre for, det er pinligt at vores politikere og politi kan blive ved at bilde folket ind at de har rettigheder, den eneste rettighed man har som alm dansker er at holde kæft og rette ind.

  http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2014-06-09-politiet-truer-brune-budes-kunder-med-automat-dom

  Såfremt Midt- og Vestsjællands Politi ikke hører fra Dem inden 10 dage, antages det dog, at De kan erkende dem skyldig og De vil få tilsendt et bødeforlæg. Hvis de ikke betaler bøden og heller ikke kontakter politiet, bliver sagen uden yderligere varsel sendt til retten, som så kan dømme Dem for den lovovertrædelse, som bødeforlægget angår. De bliver således ikke indkaldt til et retsmøde, og De kan ikke anke dommen.”

 3. Godt skriv!

  Desværre er politistaten allerede en realitet i også Danmark, hvilket giver sig til udtryk på en mængde områder.

  Personligt har jeg siddet i varetægt, og dømt for dobbeltlukkede døre af frygt for nationens sikkerhed. Det skete i forbindelse med en skrivelse til samtlige MF’er, DA, DI og enkelte store virksomheder, hvor jeg spurgte hvad der skulle fraholde mig fra at bruge min ytringsfrihed destruktivt ligesom Jyllandsposten i forbindelse med Muhammed sagen!

  Skrivelsen var inkl. Billede der i modsætning til at træde muslimer over tæerne, trådte de største skatteydere i Danmark over tæerne!

  Herefter brød otte politifolk ind i mit hus uden dommerkendelse, kørte mig fra Odense til København med 170 km i timen med håndtere på ryggen, og efterfølgende beskyldte mig for pengeafpresning i retten og overfor min familie, som jeg ikke selv måtte tale om sagen med. I 3 måneder måtte jeg ikke tale med mine børn på dengang 5 og 9 år.

  Den ansvarlige politimand som i retten gennem en erklæring fortalte at jeg skulle have tilkendegivet at ville fortsætte med pengeafpresning, er i dag forfremmet til politikommisær!

  En mand der ikke vidste hvem Flemming Rose var, og som i fællesskab med sin kollega ikke vidste hvilke to byer der forbinder Storebæltsbroen, på trods af de lige var kommet fra København. Vi var derfor på vej mod Svendborg, indtil dupont og dupond fik lidt geografisk hjælp af undertegnede.

  Vil vi dette til livs, er vi nødt til at gennemføre en fredelig revolution, og da folkevalgte er ligeglade og kan negligere og tilsidesætte love når det gælder dem selv, skal denne revolution skabes gennem de største skatteydere såsom Novo Nordisk, LEGO, Danfoss etc.

  De har i modsætning til vores folkevalgte ikke råd til at være ligeglade, og har samtidig det nødvendige politiske gehør.

  Staten har udover at erklærer mig sindsyg ligeledes umyndiggjort mig, i bestræbelserne på at få mig dømt. Jeg endte med at acceptere en dom for trusler, fordi der åbenlyst ikke er nogen grænser for hvor langt staten er villig til at gå, i bestræbelserne på at beskytte dem selv og omtalte skatteydere.

  Der var et yndigt land….

  • Jette Mae Abildgaard

   Kaere Snothvalp,

   Du har desvaerre helt ret!

   Maaske bortset fra din allersidste saetning hvor du skriver “de var et yndigt land”…

   Jeg arbejder med vores historie og, er i gang med at skrive en bog om samme og, vil ikke engang her komme ind paa hvad der saa sker for en…det er mere end galskab! Og torturen om Dan naevner, de staar i fuldt flor i det lille konge(dronninge)rige..

   Jeg selv bor heldigvis ikke laengere i andedammen MEN, det goer min lille familie…..saa for at straffe mig…for at skrive en bog man endnu ikke har laest samt, for misbruget af min identitet i samme lille andedam gennem ae de aar jeg har boet udenfor….jamen saa legaliserer man da blot identitetsmisbruget (begaaet af en statsligt ansat) OG bruger direkte tortur (fysisk samt psykologisk) mod min datter i DK….

   Den Danske regering er intet andet end en svindlergruppe….det kaldes vist kriminel psykopati saa vist jeg er oplyst….

   Dette lille svar blot for at fortaelle dig du ikke er alene…meget langt fra…

   • Jette Mae Abildgaard

    Hovsa…fik ikke pointen med som er:

    Det med at der var et yndigt land er desvaerre langt fra sandt Snothvalp! Naar man, som jeg, kulegraver vores historie, da vi man finde ting der er saa groteske at denne saetning ganske enkelt kan smides i skraldespanden…der var ALDRIG et yndigt land Snothvalp….

    Laes min bog naar den endelig kommer…(betyder ‘naar jeg faar raad til at udgive den’) Mennesker der skriver “fiktive” boeger baseret paa facts faar sjaeldent funding… som jeg tror du ved… i hvert fald ikke fra det lille konge/dronninge rige alias koloniland!

 4. Der er kun een ting jeg er uenig i, og det er ideen om at demokratiet opløses. Jeg synes aldrig vi har haft et… jeg synes altid det har været noget der kunne tilsidesættes af dem, der har penge eller magt eller på anden måde indflydelse. Jeg synes heller ikke vi har haft retssikkerhed – når fx økonomisk kriminalitet straffes hårdere end mord.
  Jeg synes ikke det hjælper hele sagen at tro at vi havde det bedre før… for mig at se er det farligt fordi det så let lyder som om vi bare skal tilbage til det gamle, og det gør at man overser at det altid har været sådan at magten følger pengene, og pengene følger magten, og derudover kan det godt være vi har stemmeret, men hvad ville der ske hvis vi rent faktisk stemte noget der tog magten fra dem der har pengene? Ville vores afstemning så være gyldig eller blive erklæret ugyldig? Eller ville der bare komme undtagelsestilstand? Jeg tror ikke vi får lov at stemme noget der reelt flytter noget…

  • Jette Mae Abildgaard

   Helt korrekt Anna! Danmark er IKKE et demokrati…Europa er IKKE demokratisk….

   Hvad vi har, er en masse illusioner som vi kan vaelge eller fravaelge at tro paa.

   Ioevrigt et godt indlaeg Dan…igen/stadig!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *