Ny Video: A.I. – Farvel Til Fremtiden?

A.I. – Farvel Til Fremtiden?

I min mest ambitiøse og visuelt flotte video i flere år, stiller jeg skarpt på nogle ekstremt vigtige spørgsmål (og ærgerlige svar), omhandlende en helt anden ‘fremtid’ som, netop i de her dage, nu også begynder at breake i aviserne, omhandlende de, fuldstændig livsændrende konsekvenser af de helt nye A.I. Teknologier.

For under overfladen, og overalt omkring os, er vores tids største revolution i gang.
En revolution som allerede nu er i gang med at ændre og ødelægge selve fundamentet for din fremtid.

A.I.

STØT MIT ARBEJDE:
Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / “Støtte Abonnement” via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen.

PATREON
Det kan du gøre via Patreon, lige her: https://www.patreon.com/danjohannessondk

MOBILE PAY
Alternativt kan du også støtte via en enkeltdonation på mobilepay via dette nummer: 5791FG
Donationer går til hjælp til teknisk udstyr, webhotel og hjemmeside, software, og til at købe mig fri til research og produktionsarbejdet i et par timer af og til.
(Jeg arbejder stadig ulønnet ca 95% af tiden).

På forhånd tusind tak for din støtte, den gør en stor forskel for mig, både praktisk og moralsk.
Kh. Dan ❤️

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

2 kommentarer

 1. irja maria johansson

  Hej Dan Johannesson

  Hvor er det en usædvanlig flot video du har lavet her. Klar, tydelig og hel masse andet. Tak ! Jeg deler så godt jeg kan, kan du tro. Skræmmende.

  Og når jeg vinder i klasselotteriet betænker jeg dig naturligvis som den første af de kanaler, jeg frekventerer for bare at følge lidt med her på falderebet.

  Jeg har været optaget af THE EXPOSE 10 maj 2023 her til formiddag. Om den sorte adel, en ny verdensorden og Charles “. The great reset King. The Corbett Report.

  De bedste hilsener Irja

  • Dan Johannesson

   Kære Irja, hvor er jeg dog glad for dine flotte ord, de varmer! Skønt at du kan lide videoen, og tusind tak for at du hjælper oplysningerne bredere ud ved at dele, det er så afgørende for små bloggere som mig at folk deler, så TUSIND tak! 🙂
   Kh. Dan Johannesson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *