Massiv Forøgelse Af 5G Stråling Er Under Planlæggelse + Mikrobølge Teknologiernes Våbenpotentialer

OBS: Hvis playeren herunder ikke virker på din tablet kan du alternativt se videoen via dette link: https://youtu.be/pX_E-HcSK-g

Jeg taler i denne live video om følgende 3 temaer (kilder til alle påstande findes nederst i teksten):

1. Massiv forøgelse af 5G bestråling af hele jordkloden er nu under planlægning.

Amerikanske Space X har for nylig nu ansøgt om tilladelse til at opsende 30.000 satellitter udover de 12.000 5G satellitter de allerede har fået tilladelse til (dvs 42.000 i alt).

Andre amerikanske virksomheder har dertil tilladelse til 8000 satellitter oven i hatten. Det totale planlagte antal stiger således fra i alt 20.000 til nu 50.000 satellitter – hver og en kommer til at bombardere jordkloden med 5G stråling døgnet rundt.

2. Hvad er problemet ved dette? Dette punkt opdeles i 4 underemner:

2A: Jorden er i sig selv et elektromagnetisk system og alt levende er forbundet til dette system elektromagnetisk.

2B: Forskere fra Heartmath Institute kan nu om dage måle at mennesket selv har et kraftigt elektromagnetisk felt strømmende ud fra vores hjerter af, det kan måles op til 2 meter ud fra kroppen

2C: Jævnfør The New York Times kan mikrobølgestråling anvendes til direkte at gribe ind i dine hjernes funktioner, og man har nu udviklet teknologier der gør at man kan broadcaste signaler direkte ind i din hjerne.

2D: Som nævnt i mange andre videoer er der hertil naturligvis alle problemerne med at EMF stråling i det hele taget som jf. verdens største uafhængige forskningsstudier, har yderst destruktive virkninger ift. udviklingen af kræft, alverdens diffuse sygdomme, nedgang i tallet af massiv nedgang i antallet af bestøvere (bier) insekter i det hele taget, samt fugle og dyreliv.

3. Hvem er det der har sagt at en lille gruppe rigmænd ejer selve jordens himmelrum og ja endda selve jordkloden?

Og hvem er det der har givet en lille psykotisk gruppe rigmænd ret til at eksperimentere med alt liv og alle menneskers kroppe på hele jordkloden på en gang – UDEN milliarder af borgeres explicitte samtykke og uden nogen mulighed for opt out?

KILDER:

PÅSTAND 1 Massiv forøgelse af 5G bestråling af jordkloden er nu under planlægning.
Kilder: https://phys.org/news/2019-10-spacex-satellites-space-based-internet-grid.html

Eller: https://www.forbes.com/sites/ilkerkoksal/2019/11/02/spacex-planning-to-launch-30000-additional-starlink-global-internet-satellites/#1327ce2c525f

PÅSTAND 2B: Forskere fra Heartmath Institute kan nu om dage måle at mennesket selv har et kraftigt elektromagnetisk felt strømmende ud fra vores hjerter af, det kan måles op til 2 meter ud fra kroppen. Man ved i dag at feltet påvirker, og påvirkes af, vores hjerterytme, at feltet indeholder oplysninger om dig og din indre tilstand, at vi påvirker hinanden emotionelt igennem vores felter, og at feltet direkte påvirker vores HRV som igen direkte påvirker dit humør og hvordan du har det.

Kilde om at det elektromagnetiske felt omkring din krop kan måles med Superconducting Quantum Interference Device (SQUID)-based magnetometers: https://www.heartmath.org/research/research-library/energetics/energetic-heart-bioelectromagnetic-communication-within-and-between-people/

Kilde om hvordan vores felter påvirker hinanden : https://www.heartmath.org/articles-of-the-heart/science-of-the-heart/the-energetic-heart-is-unfolding/

PÅSTAND 2C Jævnfør The New York Times kan mikrobølgestråling anvendes til direkte at gribe ind i dine hjernes funktioner, og man har nu udviklet teknologier der gør at man kan broadcaste signaler direkte ind i din hjerne. På den måde kan man tvinge stemmer ind i dit hoved som ikke er dine egne.
Se Kilde New York Times: https://www.nytimes.com/2018/09/01/science/sonic-attack-cuba-microwave.html

PÅSTAND 2D Som nævnt i mange andre videoer er der hertil naturligvis alle problemerne med at EMF stråling i det hele taget som jf. verdens største uafhængige forskningsstudier, har yderst destruktive virkninger ift. udviklingen af kræft, alverdens diffuse sygdomme, nedgang i tallet af massiv nedgang i antallet af bestøvere (bier) insekter i det hele taget, samt fugle og dyreliv.
Kilde: https://ehtrust.org/scientific-research-on-5g-and-health/?fbclid=IwAR3Xl85MiDUMQAZ0WVf10_xRpQ1Jd2sE1EsKiMixzOlSpaBSXMe6PMjj10k

Sidste men ikke mindst vil jeg bede dig om at støtte mit arbejde på Patreon fremover.

Jeg bruger megen tid og energi på disse ting, og det vil være en stor hjælp for mit fortsatte arbejde at du støtter mig lidt (jeg har kun EN eneste patreon indtil videre).

Om det er 5, 10, 20 kr. eller hvad du nu synes du kan støtte med om måneden, er ikke det afgørende. Det afgørende er at du hjælper med at frikøbe mig i nogle timer af og til, så jeg kan blive ved med at lave tidskrævende produktioner af denne her art.

Linket til min Patreon side finder du nederst under videoen her.

Tak for din hjælp.

LINK til PATREON: https://www.patreon.com/danjohannessondk

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *