Fra New Age Til Jesus Kristus – Min Personlige Bekendelse

Kære alle

I de sidste mange år har jeg været dybt ‘nedsænket’ i variationer af New Age spiritualitet og okkult viden.

Jeg lod mig forføre af de mange farverige tanker og koncepter om utrolig viden, af evnen til at kunne mærke mennesker på dybere måder end ellers og af at føle at min viden om energetiske lovmæssigheder, energi osv voksede.

Mit ego elskede det i al hemmelighed, inderst inde. Men mit ydre liv faldt mere og mere fra hinanden, på mange mange måder, og en dag for nylig kunne jeg se at New Age tankerne og filosofierne, på den helt store bane, kun førte mere og mere lidelse, fortabelse og indre mørke med sig.

Til mig selv, og til de mennesker, som igennem længere tid valgte at følge de samme ideer og det samme livssyn.

I denne video, som jeg netop har lavet fortæller jeg om hvorfor og hvordan jeg nu tager endelig afsked med alt dette, og fremover følger Jesus Kristus i mit indre og ydre liv.

Jeg vil samtidig også gerne sige det samme på skrift, som jeg bl.a. også siger i videoen: Undskyld til alle der har fulgt mig og er blevet inspireret af de mere spirituelle dele af mine tekster og videoer. Disse videoer (omhandlende spiritualitet) og ord har vildledt dig, men jeg var også selv vildledt.

Jeg vidste ikke bedre. Det gør jeg nu. Jeg håber du vil tilgive mig. ❤️

Mht. mine mere politiske ting / medie perspektiver mv. står jeg fortsat 100% ved alt jeg har sagt, både de ting som igennem årene har vist sig at ramme helt plet (heldigvis de fleste) og dem som har været mindre præcise.

Jeg vil sikkert af og til stadig tale om de politiske / medierede og samfundsmæssige problemstillinger, men som de mest hardcore følgere af min lille side måske har bemærket, i mine seneste videoer – vil jeg i højere grad, gøre det fra et sted der tager udgangspunkt i det kristne budskab om Gud, Jesus Kristus, Helligånden, næstekærlighed, barmhjertighed og kærligheden som den højeste lov.

Alt det bedste til dig ❤️
K.h. Dan

P.S. Videoen er på engelsk. Har du en Ipad eller lign som ikke vil åbne når du klikker på skærmen herunder kan du se vidoen via dette link: https://youtu.be/cSc1EwbABq0

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *