Få e-bogen The War on Terror: Propaganda i Globale Nyhedshistorier, Gratis!

I mere end 11 år har Danmark og alle andre vestlige lande oplevet store ændringer af  juridiske, økonomiske og tidligere demokratiske strukturer. En proces der kun har været mulig gennem staternes og mediernes anvendelse af propaganda og virkeligheds-forvrængende frygtmytologier.

Skadesvirkningerne af dette er så destruktive og omfattende, at jeg i dag har besluttet at give mit publicerede Cand. mag. speciale gratis væk som e-bog. (Normal vejl. pris 44.95)

Bogen / specialet er skrevet i et akademisk sprog, og således måske ikke for alle. For den som alligevel tør give sig i kast med læsningen, tilbydes der øjenåbende, gennemdokumenteret materiale, som bl.a. dokumenterer hvordan propaganda fremstilles på rutinebasis i vestlige medier (også danske), og hvordan det distribueres.

Det dokumenteres også hvordan at frygt-mytologier baseret på massive overdrivelser og fordrejninger af faktiske forhold styrer og i praksis ‘programmerer’ din forståelse af virkeligheden.

Det gennemgås hvilken enkeltsags og frygt / underholdnings logik, der er dybt indlejret i hjertekulen af den vestlige verdens presse, samt hvordan at denne logik direkte faciliterer produktion af propaganda. Specialet beskriver ligeledes hvordan at dereguleringer af den amerikanske medieindustri har skabt en kolossal sårbarhed ifht. alle kommercielle mediers mulighed for at formidle sandheden om verdens faktiske forhold.

Mediernes relationer til pankapitalismen og dennes styrende elite belyses ligeledes.

Det er mit håb at bogens indhold, vil give dig, som læser, muligheden for endelig at smide de sidste bind der er lagt for dine øjne, og at selve tandhjulene bag en kolossal medialiseret frygt/ krigs og kontrol matrix, endeligt og definitivt vil blive blotlagt for dig.

Jeg vil være taknemmelig for dit “syntes godt om”, som tak, såfremt du downloader bogen. Og for dine kommentarer her på siden når du har læst den. Tak 🙂

TRYK HER FOR AT DOWNLOADE E-BOGEN

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

2 kommentarer

  1. Hej Dan
    Jeg glæder mig meget til at pløje den her igennem. Jeg deler din interesse for – og bestyrtelse over emnet og dets mange implikationer. Det er rasende vigtigt, at den brede befolkning for øjnene op for det her og jeg tror, din indsats er vigtig. Tak for den.
    Respekt.
    Morten Lind

  2. Så films verdensomspændende succes var en umulighed, hvis mennesket ikke var udstyret med nedarvede informationsforarbejdende mekanismer. De kaldes prækognitive mekanismer, idet de har afsluttet deres ganske omfattende arbejde før vi overhovedet bevidst opfatter noget. Disse mekanismer er organiseret i rumligt lokaliserbare moduler eller ‘centre’ i hjernen. Deres lokalisering er nogenlunde invariant, muliggørende lokaliseringen af f.eks. Brocas område (for sprog) – men der kan være meget store individuelle forskelle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *