Din indre storm er smuk, slip den fri

Hvad er det der gør at en historie finder vej ud i verden? Hvor er det den kommer fra? Og hvad er det den vil os?

Bladene rasler i vinden,  i endeløst skiftende former driver skyer over efterårshimlen. Snart kommer regnen, og tager de sidste gule, røde og kobberfarvede nuancer med sig ned i jorden hvor mørket og forvandlingen venter. Transformationen finder sted endeløst, udenfor, indenfor. På øjets spejl og i sjælens brusende indre verden.
En symfoni, endeløst gentagende og dog alligevel unik i hvert eneste passerende sekund. Det er historien om vores verden. Historien som med sine til tider blide, til tider voldsomme, strøg løfter, ryster og vækster os igennem vores liv.
Den største fortælling, den om universets mange sole, kærlighedens mysterie og alle verdeners rejsende sjæle lever i os alle, om vi ser den eller ej. Den sitrer under vores hud, den ånder i rummet mellem vores krops celler. Det er altets historie, kraften og lyset i utroligt, endeløst flor.

I alle former ånder og udtrykkes den. Der rækkes ud igennem os, igennem alle vores medskabninger. Kan du se det? Kan du mærke det? Når din indre storm hersker over dit sind, dine tanker. Når solens lys i dig stråler igennem dine øjne, når stjernerne som evige kærter forfører dig, blidt omfavner dig før søvnen løfter dig, transporterer dig, helt ind i din indre fortælling.

Når vi skriver er det det´vi ved, og det vi gør. Også selvom vi måske ikke syntes vi ved det, har erkendt det med vores hjerne. Vi giver slip. Vi lader fortællingen få lov til at komme til sit udtryk. Forbeholdende slippes, slipset løsnes og stykker af den hele fortælling bevæger sig igennem os og ned i papiret, kunstværket, arkitektegningen, spanden med mørtel. En stor hemmelighed, som deles af alle der har søgt at skabe ligger i dette. Fortællingen er der, hele tiden, endeløst strømmende, i alle dele af hele skabelsen. Som en fantastisk hvid og gylden flod igennem hvert eneste øjeblik af al tings eksistens fortælles der.

Læg dig ned i floden, slip bunden med dine fødder og driv igennem strømmen sammen med alt andet. Opgiv modstanden, hengiv dig – slip din indre storm, sol og stjernehimmel fri så indre og ydre forenes, som det har længtes efter igennem al tid. Sådan fortæller du, sådan rejser du, og på den måde er du aldrig alene, men sammen med alt.

Din indre storm er smuk, slip den fri

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Opskriften På Et Bedre Samfund og Et Bedre Liv

Opskriften På Et Nyt Og Bedre Samfund og Et Nyt og Bedre Liv: Min Sankt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *