Dig og propagandaen – sådan kodes du op

control mentalDa jeg i sin tid skrev kandidatspeciale The War On Terror – Propaganda i Globale Nyhedsmedier. Hent det gratis her – lærte jeg en hel masse om hvad propaganda er for en størrelse. I dag læste jeg så en pudsig artikel i dagbladet information kaldet Kinas indoktrinering virker. Pudsigt fordi at det på artiklen lyder som om at indoktrinering og hjernevask af befolkningerne, udelukkende er forbeholdt lande som Kina. Sagen er at det langt fra er tilfældet. Tværtimod indoktrineres du konstant og hele tiden, og hjernevasken, dvs. din daglige programmering (der er en grund til at det som kommer i TV hedder programmer, og det er dig der programmeres) – er kun taget til siden 2001.

Jeg har derfor sat en lille liste, med de mest tydelige eksempler, på hvordan du er blevet programmeret siden 2001 sammen, som en slags borgerservice. Håbet er at inspirere dig til at slippe TV trancen, og begynde at gøre den ene ting du aldrig har lært. Selvstændigt danne dine meninger, og selvstændigt læse bøger og researche verden, i stedet for at papegøje et re-mix af “virkeligheden”, som du får serveret igennem din daglige programmering. (Medier, underholdning og politikere.)

Så her er den så, en foreløbig liste over dine senest lagrede programmeringer, og dermed også den senest udsendte propaganda.

 • I 2001 – 2003 blev vi indoktrinerede til at acceptere en ulovlig krig, på en uafhængig stat, der ikke havde angrebet nogen af NATO’s medlemmer.
 • Vi er blevet indoktrinerede til at acceptere ændringer i kontanthjælp og dagpenge vha. kontanthjælps Carina og dovne Robert Propagandaen.
 • Vi bliver konstant indoktrinerede til at frygte indvandrerne.
 • Vi bliver konstant indoktrinerede til at opfatte ethvert sygt eller ressourcesvagt menneske som værende “doven”, således at reformer, der ødelægger de svagestes livskvalitet yderligere, kan gennemtvinges.
 • Vi indoktrineres til at staten skal passe og forme vores børn, mere end nogensinde, gennem heldagsskolen.
 • Vi indoktrineres til at vi er verdens lykkeligste land. Vi har verdens 6 højeste selvmordsrate pr. 100.000 borgere. (2005, Washington Post se dokumentation) Vi har 460.000 danskere på lykkepiller. Se dokumentation.
 • Vi indoktrineres til at vi kun får indflydelse i EU ved at sige ja til alt. I mellemtiden har vi mistet mere end 70% af indflydelsen over vores eget land. (Fantastisk bytte ikke?)
 • Vi indoktrineres til at acceptere “Den Nødvendige Politik” hvilket betyder den neoliberale politik. Dette sker på bekostning af et samfund der tidligere blev set som helt unikt i hele verden.
 • Vi indoktrineres til at tror at vi har et funktionelt demokrati i Danmark, med en 10-12 forskellige partier at vælge imellem. I virkeligheden har vi et to partisystem. De neoliberale partier (EU administratorer) og Enhedslisten.
  • Find selv på de næste ti eksempler.

I min optik er opfattelsen af Kina som nogle uhyggelige “programmører” der indoktrinerer deres befolkninger, med ovenstående eksempler, derfor misforstået. For Kina kan lære meget af Danmark når vi taler om social kontrol, over masserne, gennem ‘blød’ propaganda, med simuleret demokrati som forskalling. Her er det os der scorer højest på “PISA” skalaen..

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

4 kommentarer

 1. Tusind tak for dit enorme arbejde som hjælper m at overskue mekanismer og magtstrukturer der ellers ku forekomme for utrolige …Gøre et kæmpe stof tilgængeligt. Virkelig hjælp t selvhjælp t at vågne….

  Er det ikke muligt at dele dette indlæg?….(el er det muligvis min tekniske uformåenhed). Har bestilt din bog og v følge oplæggene. Overvejer om en pengeløs udvekslings gruppe her på fb af en art ku være et forebyggende initiativ? Har i hvert fald sat meget i gang hos mig. Om hvor vigtigt det er at arbejde for værdier verden ser ud t at ha glemt. ..ud fra hjertets intelligens.

  Igen tak. Patricia

  • Kære Patricia

   Tusind tak for dine flotte og opbakkende ord, de varmer mig rigtig meget. Det er skønt at vide at mine skriblerier giver mening for dig.

   Du kan dele alle mine artikler. Det gør du ved at trykke på den lille blå “del” knap nederst i hver enkelt artikel, lige ved siden af “syntes godt om” knappen. Det hjælper mig meget når folk deler, da det er den eneste måde at få denne viden bredere ud til befolkningen på, så tusind tak for det også.

   Og sidst, men ikke mindst, dejligt du vil læse min roman “Virkeligheden Bag Virkeligheden 1. del Glasplaneten”, jeg håber den vil inspirere dig.

   Hav en fantastisk dag
   Kh. Dan

 2. Vi indoktrineres til at ikke at turde være det levende menneske vi er, da vi vil være et langt mere brugbart menneske som en død karakterrolle i ideologiernes fiktive og teatralske skuespil.

 3. Vi indoktrineres til at tro, at det de viser flere gange om dagen på Nyhederne er nyheder.
  Selvom de vigtigste nyheder holdes skjult for os.

  Vi indoktrineres til at tro at fodbold er den bedste underholdning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *