Debutromanen

TRYK på BILLEDET for at bestille romanen.

Beskrivelse af Virkeligheden bag Virkeligheden – Glasplaneten:

I fremtidsmetropolen Shangri La møder vi den fordrukne likvideringsagent Raymond Byrne, der netop har fået sit livs vigtigeste mission: Rejs til glasplaneten og dræb terroristen Robert Englund og hele inderkredsen af hans organisation RETURN.
Samtidig får Journalisten Thomas Spinner et nervesammenbrud og en usædvanlig intens drøm, som gør at også han føler sig kaldet til at opsøge Englund, i et desperat forsøg på at stille terrorlederen til ansvar for hans vanvittige rituelle mord på børn.
Jagten på Englund fører de to mænd igennem en ukendt og eksotisk verden og stadig tættere på en sagnomspunden okkult begivenhed – Den tusind år gamle Paradosis Ceremoni..

– Lys møder mørke og sandhed løgn i et hæsblæsende science fiction eventyr, som tager læseren ud på en sjælden rejse, hvor sort humor, action og spænding, sømløst smelter sammen med indsigt og tankevækkende spiritualitet.

Bestil Bogen: Du kan bestille bogen (Paperback eller e-bog) hos alle landets boghandlere, (både fysiske butikker og online) eksempelvis G.dk eller med rabat hos williamdam.dk der aktuelt sælger bogen for lige omkring 200 kr.

Anmeldelser (uddrag)

PROXIMA – Dansk Science Fiction Tidsskrift nr. 95, Sep. 2012
“En af dens styrker er således beskrivelsen af verden engang i begyndelsen af 2100 tallet, samlet i “World Union” og stærkt kontrolleret, om end også dekadent og fuld af magtmennesker. Det er moralsk satire, der blandt andet leder tankerne hen på Kristian Masseys ‘År 2035’.”
Forfattervaerk.net Redaktør Jannie Solaas, Juli 2012
“Jo længere jeg kom ind i bogen, des vanskeligere var den at lægge fra mig. Jeg måtte lige læse endnu et kapitel og endnu ét og endnu ét. Mange fine detaljer levendegør både menneskenes og hionernes samfund.
Fx er der ikke rene helte i bogen. Alle er faldne på en eller anden måde, mærkede af deres tid og den frygt-manipulation de opflaskes med, og detaljerne om hvordan ting foregår på planeterne – fx de spøjse toiletbesøg hos hionerne og den morbide underholdningsbranche i vor verden – gav mig en tydelig fornemmelse af og forståelse for de to kulturer. Humoren fik mig til at grine, og det sved i mig når liv gik tabt. Jeg blev revet med, hvilket er præcis dét, en god bog skal kunne.”
Kira Madsen, bibliotekslåner, skrev bl.a. følgende til forfatteren.
“Jeg har én gang før oplevet, at jeg på biblioteket nærmest blev “suget” hen til en bog, men nu skete det altså igen med din. Og jeg er så lettet og glad over, at der åbenbart findes andre, som kan SE.
Det er sjældent, jeg støder på det, men alt, hvad du skriver i din bog, vækker dyb, dyb genklang i mig, og det er så rart at vide, at vi er flere, som kan se både vanviddet og kærligheden. Så det skal du have tusind tusind tak for.
Og du har inspireret mig til ikke at opgive håbet på vores arts vegne (det sker jævnligt ;)), men tværtimod blive ved med at leve min sandhed, selvom det nogle gange føles så ensomt.
Så af hjertet tak for din bog!!! ” (Citat anvendt med tilladelse)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *