Danmark Overgiver Nu Officielt Den Lovgivende Magt Til USA

screen_shot_2013-08-02_at_4.47.29_pmDette er DET vigtigeste opslag jeg har lavet her, siden jeg begyndte for 5 år siden. I dag kunne Folkebevægelsen med EU offentliggøre lækkede doumenter fra TTIP aftalen, der viser at EU og dermed Danmarks love, hvis TTIP aftalen vedtages (og det ser det ud til) – fremover direkte skrives sammen med og skal godkendes af – USA.

SE ARTIKLEN OG DET LÆKKEDE DOKUMENT PÅ FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU’s HJEMMESIDE HER.

Husk at der er INGEN valghandlinger af nogen som helst art. Danmark overgiver nu nationen Danmark, reelt og juridisk, til AMERIKANSK kontrol. UDEN VALGHANDLINGER, uden folkelig debat, uden vores politikere vil indrømme det, eller så meget som tale om det, uden den seriøse og eksplosive mediedækning det burde have – uden EN KÆFT. DEL!

Det betyder at Danmark AFGIVER næsten hele sit selvstyre og at landets love fremover DIREKTE kontrolleres af USA uden valg eller andre demokratiske processer. Vores politikere har dermed OVERGIVET LANDET TIL FREMMEDE MAGTER, hvilket jf, straffelovens kapitel 12 er landsforræderi. Imens tosser danskerne rundt og tror at ‘flygtninge’ eller ‘de arbejdsløse’ er det store problem. DEL!

Der skrives verdenshistorie lige nu, dit land overtages af USA, og i mens sidder alle med hovedet oppe i rø… og er afledt af de seneste hertil indrettede IDIOTISKE sager. TÆNK i blot 2 minutter over hvad det her reelt kommer til at BETYDE! Ja OGSÅ for DIG i dit snævre mit, mig, min univers.DEL!

Og Danmark er jo ikke det eneste land det her sker for, HELE EU, og en lang række lande i stillehavet inkl. bl.a. Australien, bliver med TTIP og TPP tvunget ind under USA’s kontrol! Det er et kæmpe nær globalt STATSKUP, og lovene er vedtaget i hemmelighed, ligesom de nu indføres i hemmelighed. DEL!

Du skal nu kontrolleres af USA ikke længere af DK eller EU. Fortså hvor HISTORISK og ØDELÆGGENDE det her er! DEL!

Vi opgiver lige nu selve demokratiet og folkestyret Danmark og overgiver al kontrollen over nationen Danmark til amerikanske koncerner (så det blev minsandten IKKE ‘isis’ afledningen som ‘kommer og tager os’. Vi overgiver Danmark til USA’s korporationer i stedet.). Ikke som en “ide” eller en “konspiration”, men som en helt KONKRET og 100% JURIDISK underskrevet og overgivet mellemstatslig REALITET. DEL!

VÅGN OP! DEL!

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.

Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Mod, Mundbind og Mediemagt

27 kommentarer

 1. Hvis du enkelte SÆTNINGER med STORT får det til SIDST modsat EFFEKT af hvad du GERNE vil OPNÅ.
  – Af en forfatter at være, skriver du ikke særlig godt!

  • This company is rebuilding communities using old plastic.

   Nick er du totalt blind for hvad du læser? Fatter du ikke hvor alvorligt det er? Åbenbart ikke… DU går OP i DETALJER som ikke BETYder noget SoM HeLst….

 2. Det ser fint ud fortsæt det gode arbejde tjek evt mayday. Dk som er en god whistle blower organisation

 3. Man skulle tro et barn havde skrevet denne artikel.

 4. DEL knappen virker ikke -hos mig i hvertfald.

 5. Erling Petersen

  Vi bliver slet ikke spurgt. Det hele forsøges holdt hemmeligt og vedtages alene af EU. Og når først det er sket, er der absolut ingen vej tilbage.

 6. Det ville være til stor glæde for mig, hvis denne artikel havde været dateret.

 7. Danmark er et BOFÆLLESSKAB der har fået ROTTER !!
  “Rotten in the State of Denmark hedder ROTHSCHILD
  Vi har det her ikke med intelligente mennesker at gøre.
  Indavl kan forklare en del, – siden farahonernes tid, løvens tidsalder.
  (Løven som symbol bliver i vid udstrækning brugt af dem i dag.)
  De er skrupelløse fascister der har været i lære hos deres forældre, for senere at skulle tage deres poster.
  De er alle i samme familie.. De 13 familier.
  Deres plan om 3 verdenskrige er flere hundrede år gammel.
  I 1776 stiftede ROTHSCHILD således Illuminati.
  Deres plan er bla. a. “The greater Israel”
  De er NWO
  Og de er nogle fuskere og klamphuggere…,
  Selv når de dræber på livet løs
  http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/

 8. Ja det er et problem men det er de fucking flygtninge osse når de nasser og ødelægger vores dejlige land plus du kan ikke fortælle hvem der vil springe sig selv og alle dem de kan få med i købet

  • Du har tydeligvis ikke fattet en skid af det du lige har læst! Forstå nu at flygtningestrømmen og ISIS er en afledning fra det der virkelig sker. TTIP betyder at det ikke længere er staten der bestemmer. Sådan har det længe været i USA, hvor samtlige politikere er i lommen på de store selskaber, og stille og roligt er ved at køre et helt kontinent i sænk! VÅGN OP OG FORSTÅ AT DET BETYDER FARVEL TIL DEMOKRATIET
   Og stik så lige dine små racistske holdninger op i røven. Jeg er efterhånden ved at være træt af alle de skabsnazister der er ved at skide i bukserne bare man nævner ord som islam eller mellemøsten.

   • Kasper nikolaj rasmussen

    Du kender tydeligvis ikke forskel på international socialisme og og national socialisme idiot .. Hamas hezbollah syriske nationaister golden dawn og hele den europæriske ydre højre fløj allieret imod israel og kommunister

  • Du læser for meget Den Lorte Avis. Kom ud ad bærneværelset, og hils på nogle flygtninge. De er både søde og høflige, hvilket du har i underskud.

   • Jeg tror ikke du har hverken læst eller forstået mit arbejde på denne blog. Jeg har intet imod flygtninge og taler ofte deres sag. Og jeg taler altid imod den korte avis. Så måske du skulle orientere dig om hvem du kritiserer og dømmer før du går i gang.

  • Erling Petersen

   Marco! Forstå det dog. USA og zionisterne i Israel har opfundet ISIS. Og Nato, incl. Danmark, støtter 100 % op.

 9. Hvis ikke vi (befolkningen) har godkendt det, ja så er den jo ikke længere: Så er det ikke godkendt!

  Verden er fuld af magter der vil bestemme over vores liv, men kun hvis vi selv godkender det kan de udøve indflydelse. Og begynder disse magter at anvende magt og vold for at implementere deres ulovlige regler og love over os, ja så må man jo sætte sig til modværge. Det er som med enhver anden afpresning, undertrykkelse og forsøg på dominans. Som hvis kriminelle bander forsøger at styre dig. Der er ingen forskel.

  • Vi (befolkningen) har ikke godkendt, at udenlandske kapitalfonde og privat-personer nu kan eje dansk landbrugsjord – men dst er sådan det er. Det kræver kun, at der er ansat en uddannet driftsleder som driftsleder!

 10. Enig med Thomas.
  Tror man ikke at man bliver ramt af dette, er det så fordig man tror den øgede mængde pestisider, svømmer over i de rødes drikkevand.
  Eller at det er på virksomheder, hvor man kun ansætter røde arbejdere, at der vil komme forringede overenskomster?
  Er det kun folk som stemmer rødt, som skal betale mere i skat, fordig danmark får dagbøder, fordig vi har besluttet at bevare møens klint.?

  Vi kan diskutere hvor meget suverenitet der afgives med denne aftale, men med mindre du er rig nok til at bade i guldstøv og har et forgyldt badeværelse og desuden er ligeglad med demokrati, fred i verden og beskyttelse af naturen. Så bliver du også ramt af dette.

 11. Michelle Kleemann

  Hej, Magtforholdet i EU er tredelt, og kommissionen står for undersøgelser og lovforslag.
  Iøvrigt er de asiatiske lande ved at forme en Union og planlægger en Atombombe i Atlanten.

 12. Jørgen Christensen

  Jeg så det, og anvendte det. Tak for henvisningen!

 13. I don’t accept this conspiracy theory. Which politician or party, in their right minds, would dare to sign away all their country’s rights and sovereignty? Which politicians, in your opinion, would be so fool-hardy? What would Denmark gain out of this deal? What would the EU gain? I can’t honestly see any country wishing to be subservient to the USA. The rubbish and poison emanating from America is enough to make me sick.

  • Look at Australia.. They are giving away it all right now.. The current govt there is planning to sign this, which will give cooperations the ability to sue a country because they pass laws that could lower the earnings of that cooperation. If you need an example, then let’s take minimum wage laws.. These could potentially increase the lowest wage allowed.. This will “minimize” earnings for a big company and then they have the right to sue the country for jeopardizing their income..
   So there are politicians willing to sell out their country for personal profit..

 14. Godt nyt!

  Saa er de radigale og andre roede tosser sat helt ud af spillet.

  Wonderful, wonderful Copenhagen.

  • jeg delte linket i tre tråde på EB nationen til denne side, nu kan jeg ikke læse eller skrive kommentare derinde 🙂

  • Ok, men er det fordi du regner med at skumme fløden? Dette går ikke kun ud over ‘de Røde’, men alle under de 1%. Faktisk alle under de 0,01%. Den Ny Verdensorden er fascistisk, totalitær og neo-feudalistisk. Tror du at du har en chance?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *