Vores verden er under hastig forandring – men hvilke dybere kræfter står i virkeligheden bagved det hele?

Som jeg har fortalt i tidligere videoer, forlod jeg efter 30 års søgen hele det enorme ‘New Age’ univers omhandlende f.eks. ‘energier’, ‘kanaliseringer’, ‘Eckart Tolle’, ‘ guru dit og guru dat’, ‘englekort’, ‘tarotkort’, ‘spiritisme’, ‘law of attraction’, ‘manifestering’, ‘åndelige vejledere’, ‘krystal healing’, ‘universel bevidsthed’, ‘reiki healing’ osv osv.

I dag er jeg det man kalder for en ‘genfødt kristen’, eller det jeg selv kalder for en levende kristen, i stedet for en ‘sovende’ eller ‘død’ kristen, som de fleste medlemmer af folkekirken i dag er det. Dvs. de hverken kender eller bruger hele den styrkende og livgivende praktisering af den kristne tro, som i virkeligheden er enormt stærk, styrkende, glædesfyldt, opbyggende og livsændrende.

Der er flere grunde til dette skifte er sket for mig, som jeg har forsøgt at opridse i tidligere videoer, og som jeg vil prøve at tydeliggøre i kommende artikler og videoer også.

Men kort fortalt handler det bl.a. om intense indre oplevelser først og fremmest, men også i høj grad om erkendelser, som min research af denne verden har ført mig til, og en analyse af hvordan (og med hvilket mindset) vores verden reelt kontrolleres i dag.

En analyse af hvilke kræfter der fremdriver vores aktuelle mere og mere absurde og vanvittige virkelighed, hvor hundredetusindvis af mennesker (alene i Danmark), lider af stress, angst, depression osv., alt imens at landets ledere virker vanvittige i deres skingre skrig på mere og mere (satanisk) vækst, på en klode som allerede ER ved at bukke under for presset.

Og så var det ikke mindst manden Steven Bancarz, som var med til at bekræfte alle mine egne intuitioner, analyser og indre konklusioner. (Lær mere om ham i hans yderst oplysende video nederst i artiklen, men læs lige min artikel her færdig først, den er god ha ha ha.)

Hvad foregår der egentlig lige nu, her på jorden?

Jeg ved godt at emnet spiritualitet og tro (som alt for ofte forveksles med religion, i sin værste udgave, forstået som døde dogmer), nærmest er tabu i vores tid.

Alligevel vil jeg over den kommende tid slå mere og mere hul på disse temaer, da jeg lover dig for at det hele binder overraskende godt sammen med alle de ydre fænomener såsom f.eks. 5G, mere lyssky aktiviteter i den danske stat og i vesten i det hele taget, eksempelvis ‘mørklægningsloven’, ‘påvirkningsloven’, chipning af flere og flere medarbejdere i England og Sverige, Den Nye Verdensorden osv.

Fordi tingene HÆNGER sammen, og der KAN, hvis man graver længe nok, vitterligt identificeres to meget tydelige kræfter i denne verden, som i disse år arbejder med stor intensitet, uanset om vi så er programmerede til at ‘tro på det’, eller ej.

Og før eller siden er vi nødt til at få talt om det TOTALE billede af hvad pokker det egentlig er der foregår her.

Det er forudsætningen for også at kunne finde den indre forståelse, styrke, fred, trivsel og vejledning – det indre fundament – der i dén grad bliver brug for hos os alle i de kommende år.

Et fundament som årtiers mere og mere dyster og vanvittig mediekultur, had-politikere, korruption mv. har arbejdet utrætteligt for at udhule, gennemhulle og nedbryde. Hvilket så igen, har medført mange af de reelt sataniske ‘symptomer’ / ydre problemer, som jeg har oplistet tidligere i artiklen.

Så ja, for nogen bliver det ‘kontroversielt’, for andre bliver det ‘sølvpapir’, igen igen, nogen tænker ok NU har han da tabt sutten osv. Men sådan har min bætte out post på internettet altid været, og det tror jeg faktisk er dens formål. At vække til eftertanke, og give andre mere helhedstænkende perspektiver på en kaotisk og fragmenteret ‘medie-skabt virkelighed’.

Så det bliver siden her således ved med, koblet med mere og mere reklame for min dejlige elektroniske rock / popmusik og kommende bøger også (for det er faktisk formålet med denne her side fra start af, hvilket jeg har skrevet i ‘om’ sektionen siden dag 1, men folk glemmer det af og til midt i debatterne, så DET skal der også fokus på igen! ha ha ha).

Rejs med til en større og dybere forståelse af verden og genfind ægte styrke og fred i dit indre liv

Men altså, tilbage på sporet igen. Nu er rejsen mod konklusionerne – det helt store billede – på alle de ovennævnte problematiske aktiviteter i Danmark og i vesten, jeg har forsøgt at belyse de sidste 10 år, således med denne her artikel, hermed officielt skudt i gang og begyndt.

Jeg håber du vil rejse med, over den kommende tid, for der er brug for alle gode kræfter, og for mennesker som igen er parat til, sammen med Gud og Helligånden / Sandhedens ånd (tænk over navnet!) at stå i deres fulde lys, styrke og kærlighed igen, uden mere pis og vildledning fra New Age afledningerne.

Der er, i årene der kommer, brug for du husker hvem du er, og igen allieres og forbindes med din sande kilde, kilden der sagde jeg er vejen, sandheden og livet.

Kilden der lærte hele verden om næstekærlighed og lagde fundamentet for næsten alle verdens rigeste lande, som alle er kristne (med få undtagelser i form af visse oliestater)

Kilden der lærte hele verden om kærlighed og lagde fundamentet for selve velfærdssamfundet, og lærte alle endelig at brødføde de fattigste, og tage sig af de syge.

Bliv levende og hel i dit indre igen

Der er brug for en levende-gørelse af den hidtil døde fortolkning, af den ekstremt potente, styrkende og livgivende tro, du er født direkte ind i, men som folkekirken aldrig har lært dig et KVÆK om hvordan skal BRUGES, f.eks. hvordan man kalder helligånden IND i sit liv (som biblen jo ellers udtrykkeligt siger man kan og bør), så den kan trøste, styrke og vejlede dig.

Eller om hvad Jesus reelt er, hvad bøn kan bruges til, hvordan læsning af biblen kan levendegøres, (ved at hidkalde Helligånden og bede ham bistå dig med læsningen). Sådan at visdommen bliver levende og forstås og absorberes, med både din sjæl, og dit sind, i stedet for blot at virke forvirrende, underlig og gammeldags. (Som den gør når den kun læses med øjnene og hovedet og uden Helligåndens hjælp.)

Med andre ord, ved vi intet om selve ÅNDLIGHEDEN, hele den åndelige dimension af vores virkelighed, eller om den STYRKELSE og levende, dybt spirituelle FORBINDELSE med Gud vores skaber, som den kristne tro i virkeligheden er proppet med. Intet.

Dét kommer til at ændre sig over den kommende tid, ihvertfald på disse beskidte sider – fordi som før nævnt – der bliver brug for mange flere mennesker med sand indre forbindelse, og ægte integritet, sandhed og styrke i ordene, og en dyb forståelse af hvad det er der reelt foregår omkring os, i denne verden, i årene der kommer.

Og dét – tilbyder Jesus Kristus, Sandhedens Ånd (dvs. Helligånden) og Gud i overflod.

Se videoen med Steven Bancarz og få ny inspiration og mere overblik over livets åndelige side

Prøv at se videoen her, med Steven Bancarz, og føl dig ind på hvad jeg mener. Den er kort, fantastisk inspirerende og uhyre præcis.
Som altid vil jeg bede dig dele, kommentere og like hvis du bliver inspireret af denne artikel.

Hvis videoen ikke vil starte på din enhed, kan du se den via dette link: https://youtu.be/7wTxZYlbg28

Kh. Dan

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

2 kommentarer

 1. Michael Maardt

  Mark Passio has talked hours and hours about New Age Bull Shit for years https://www.whatonearthishappening.com

  og i øvrigt er en profet IKKE velset i sin egen landsby (Thomas Evang.)

 2. Hej Dan.
  Tak for, at jeg har måttet kigge ind i dit univers på din vej. Jeg har også være omkring new age, men slet ikke i et omfang som du. Indien er det, der har gjort størst indtryk på mig Oshos og Ramana Maharshis steder. – Men som én har sagt, vores rødder er i den kristne kultur, og buddhismen m.v. vil forblive overfladisk for os. – Eckhardt Tolle blev min øjenåbner for kristenheden og hans forståelse af metaforerne i biblen. Ham bliver jeg ved med at vende tilbage til, og så er han en eminent formidler, så man næsten ikke opdager, at det er en mystikers erfaringer, vi lytter til. – PS: Du ved godt, at Eckardt Tolles inspirator er Meister Eckhardt den kristne mystiker fra 1300-tallet og i en grad, at han tog navneforandring. ET havde et almindeligt tysk fornavn, men tog altså Eckhardt til fornavn efter Meister Eckhardt.
  God vind fremover
  K.h. Gerda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *