Op Til Brexit – Derfor Blev Jo Cox Myrdet

Newly elected Labour MPsI de senere dage har du måske hørt om mordet på den britiske politiker Jo Cox.  Og det er der virkelig gode grunde til. Grunde det naturligvis ikke er meningen du skal kende. Men lad os prøve at give det et skud alligevel. For som så ofte før er der langt mere på spil end hvad øjet ser. Og ja det kommer også til at berøre DIG.

Jo Cox var humanist, medmenneskelig og kærlig, hjalp flygtninge osv. Hun var også PRO-EU og der er snart valg i England om hvorvidt de skal forlade EU. Eliten er rædselsslagen for at de gør det. “Heldigvis” råbte hendes morder mange gange “Britain First” (England Først). Mordet kommer derfor med vanlig PERFEKT timing. For pressen vil skrige ud at en af landets kærligste personer blev dræbt af en ‘fanatisk nationalist”. Lige op til det for hele EU så afgørende valg.

Så voila, med et trylleslag vil en del af tvivlerne, og dem som gerne vil ud af EU nu pludselig “rykke sammen imod fanatisk nationalisme” og i “protest”, “sympati” osv. stemme FOR at BLIVE i EU. Præcis som det skete tre dage før det Svenske EU valg med den populære Anna Lind for 13 år siden. SE DOKUMENTATION

Så det er dét dette mord skal bruges til. IGEN at manipulere masserne og vende folkestemningen.

Det vi ser med mordet på Jo Cox kaldes for “Hegeliansk Dialekt” (Man introducerer et problem, venter på massernes forudsigelige reaktion, og introducerer så den allerede planlagte “løsning” der typisk indebærer øget kontrol eller krigshandlinger) – og metoden er, sammen med diverse “straffeoperationer”, blevet brugt utrætteligt siden 2001 til at fremdrive et geopolitisk amerikansk mål, som USA selv åbent kalder for “Full Spectrum Dominance”. (Jeg beskriver hvad det er mere indgående om et øjeblik.)

EKSEMPEL PÅ HEGELIANSK DIALEKT
I år 2000 skriver de Neokonservative PNAC i det strategiske dokumentet “Rebuilding Americas Defences” at de ønsker at invadere og kontrollere mellemøsten, og at dette vil kræve “et nyt pearl harbor”. Præcis 12 mdr. efter indtræffer 9/11 og invasionen / krigshandlingerne imod: Afghanistan, Irak, Syrien, Libyen og Yemen indledes. (5 af de 7 lande i mellemøsten som General Wesley Clark i adskillige videoer forklarer at det hvide hus havde “sat på listen” allerede i 2003. SE VIDEO DOKUMENTATION HER. Resten kommer snart, og Hillary har allerede set sig varm på en krig med Iran.)

Metoden til at skabe opbakning er Hegeliansk Dialekt: (Problem, Reaktion, Løsning) Problemet 9/11 udløser den forudsigelige reaktion i form af global frygt og massehysteri, og masserne kommer som ventet, med det 100% forudsigelige ønske om en “løsning på det opståede problem”. Løsningen som var planlagt året inden, introduceres herefter og de mange krige er nu således retfærdiggjort bl.a. gennem primitive mytologier og generaliseringer af hele nationer så som “The Axis of Evil” myten. Og “The War on Terror” mytologien.

EKSEMPLER PÅ ‘STRAFFEEKSPEDITIONER’
1. USA forsøger eskalere konflikten mellem Ukraine og Rusland, og hermed øge risikoen for en europæisk storkrig. Frankrig og Tyskland formår at etablere en fredsaftale. Kort tid efter kommer den forventelige “straf” i form af to terrorangreb på Frankrig.

2. Punkt 1 er blot et eksempel på et globalt princip. At ALLE nationer straffes, for at sabotere USA’s dagsorden der jf. deres egne offentliggjorte dokumenter hedder “Full Spectrum Dominance”. Dvs total kontrol over jordens resurser, økonomi, og nationer. (Som TTIP og TISA i praksis introducerer.)
Andre eksempler på straffeekspeditioner ved amerikansk kontroltab er:

2A: Irakkrigen blev indledt umiddelbart efter at Irak forlod Petrodollaren og begyndte at handle i guld. (Ægte værdi i stedet for fiktive gældsdokumenter / dollars)

2B: Libyenkrigen blev indledt umiddelbart efter at Libyen forlod Petrodollaren og begyndte at handle i gulddinarer. (Ægte værdi i stedet for fiktive gældsdokumenter / dollars)

2C: Syrienkrigen blev indledt blev indledt umiddelbart efter at Syrien ville forlade Petrodollaren og begynde at handle i guld. (Ægte værdi i stedet for fiktive gældsdokumenter / dollars)

2D: Konflikten mellem Rusland og Ukraine “blusser op” kort tid efter at Rusland sammen med Sydafrika, Brasilien, Indien og Kina opretter BRICKS banken, der ligesom ovenstående eksempler svækker en allerede haltende amerikansk krigs og olieøkonomi – ved at udgøre et reelt alternativ til det hidtidige amerikanske monopol på pengeproduktion og distribution igennem verdensbanken og IMF.

SÅ ALTSÅ (Opsummering)
Vi manipuleres, stort set dagligt, med “hegeliansk dialekt” for at opnå alt muligt, typisk krige (for at få resurser og kunne sælge det USA lever af, våben) eller for at sikre mere centralisering af magt til USA, opnået på anden vis.

TTIP og TISA er i den sammenhæng de sidste, fuldstændig afgørende grundpiller i USA’s ønske om “Full Spectrum Dominance”, som alle præsidenter siden George Bush senior, også kalder “The New World Order”. TTIP og TISA er afhængige af at de nationale demokratier kan kontrolleres gennem maksimal centralisering af magt. Hvilket er formålet og funktionen med EU.

SÅ – hvis en så mægtig og toneangivende nation som UK, forlader EU, risikeres det at andre EU lande vil følge trop. Det vil få hele den totalitære centraliserings mekanisme til at smuldre, netop på det allermest afgørende tidspunkt. Netop NU – hvor TTIP og TISA jf. the Guardian allerede er ved at blive indført, inden de overhovedet er blevet ratificeret. (Se evt. http://www.danjohannesson.dk/2966 for omfattende dokumentation.)

Derfor SKAL England fastholdes i EU, da der er LANGT mere på spil end UK i sig selv. Og ved at dræbe Cox, ændres folkestemningen, som så ofte før, gennem de vanlige frygt-manipulationer, og de ønskede resultater er pludselig inden for rækkevidde. Også derfor vi IGEN ser et stort politisk teater “valget er udskudt!!” osv. På samme måde som vi så tårevædede politikere holde i hånd i Paris efter de “franske terrorhandlinger”. (Uden at man et sekund tænkte over at disse politikere, igennem mere end et årti har slagtet mere end en million mennesker..i de lande hvor “de onde terrorister” angiveligt skulle komme fra.) Det er klassisk stor politisk teater. Designet til at få dig til for fanden at danse i trådene, PRÆCIS så forudsigeligt, som man ved du vil gøre, selv med bare den lille psykologi-eksamen. Hverken mere eller mindre.

Der er stort set ingen tilfældigheder i international politik. Kun “den officielle historie” som typisk er et primitivt frygtmytologisk narrativ / slogan. Og så den virkelige dagsorden, som siden 2001 har været en og den samme. Global Total Centralisering af Magt under Amerikansk Kontrol. Indført gennem TTIP / TISA (der gennem total harmonisering af handles, miljø, fødevare, arbejdsmarkeds love mv. i praksis gør EU til amerikanske delstater.)

Om drabet på Jo Cox var endnu en “bestillingsopgave” kan jeg intet sige noget om med sikkerhed. Men hvordan hendes mord vil blive brugt. DET er allerede sikkert som amen i kirken.

Men tro ikke på mig. Bare tænd fjernsynet over de kommende 2-3 uger, og se så hvordan at “Det britiske folk rykker sammen imod de onde nationalister”. Og hvordan lignende sentimentale Facebook venlige (Je Suis Jo Cox / I am Jo Cox) slogans vil dukke op.  Og hvordan at det ønskede og forudsigelige resultat derefter 100% sikkert VIL følge: England bliver i EU.

Og Den Nye Verdensorden kan igen ånde lettet op, og uhindret fortsætte med at sætte de aller sidste tremmer i de sovende massers nu næsten helt færdige fængsel.

Åbn øjnene, lær at zoome ud og se. Nu.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Nu Angriber EU Ytringsfriheden På De Sociale Medier

Gigant Censurpakke Rammer De Sociale Medier Og Søgemaskinerne Overalt i EU d. 25 August KILDER:1.Facebook, …

2 kommentarer

 1. Michael Maardt

  Hegeliansk Dialekt – Det udtryk har du vist snuppet fra amerikanere, der intet ved om den tyske filosof Hegel og hans teorier. problem -> reaktion -> løsning har vist absolut intet med Hegel at gøre. Jeg har for 45 år siden læst Hegel. Den hegelske dialektiske logik har absolut intet med dette at gøre, og jeg ved ikke, hvordan amerikanere uvidende ynder at referere til Hegel.

  Dan: undlad brugen af begreber, som du ikke har så megen kendskab til. Hold dig til Holberg: “Tal dansk, din hund”

  Respekt for dit arbejde !

 2. Egil A. Frøysadal

  Der er muligvis også en anden forklaring:
  Hun blev myrdet for at de to fløje skulle
  nærme sig hinanden. Jeg tror nemlig ikke,
  at brexit nødvendigvis VAR det rigtige res-
  ultat på valgaftenen. Husk, vi blev jo alle
  overraskede dagen efter, da det hele plud-
  selig var blevet vendt på hovedet! Måske
  brugte de denne metode – igen…
  https://youtu.be/YcxGGnmRQAs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *