Night Glider – Første sang fra mit kommende debutalbum

Dark_Angels_Ascention_by_s1plet

Kære venner. Udover at skrive bøger og debattere samfund, har jeg i mange år sunget og lavet musik. Nu har jeg et nummer med mit soloprojekt “The Haven” oppe på DR’s ‘karrierekanonen’, som jeg håber du vil lytte til, like, dele, og i det hele taget sende rigtig godt af sted.

Nyd sangen “Night Glider”, lige her.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Elitens Mareridt 2: Menneskelig Fantasi og Evnen Til Selvstændig Tænkning

Elitens Mareridt 2: Menneskelig Fantasi og Evnen Til Selvstændig Tænkning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *