Når SANDHEDEN Aflives For Følelsernes Skyld – Åbnes Helvedes Forgård


I forbindelse med et tidligere opslag om okkult symbolik i årets publikum tomme melodi grand prix, dukkede spørgsmålet om min holdning til transkøn / multikøn debatten – bl.a. også ift. elitens sataniske dagsordner – op.

Her er mine tanker om temaet, som er et vigtigt tema, da det reelt binder op til dybere og mere fundamentale spørgmål om hvad SANDHED er:

Min holdning er den, at jeg først og fremmest er FOR SANDHED, og IMOD vores tids konstante tendens til at ville ‘relativisere’ alting.

Jeg er imod at en hel generation lige nu vokser op, med en forståelse af at ‘det jeg selv føler lige nu’, vitterligt er sandheden, helt uafhængigt OG TOTALT AFKOBLET FRA de faktiske, fysiske og biologiske fænomener.

Det kan godt være man ikke ‘føler’ at vand er vådt. Det kan også være at man ‘ikke føler’ eller ‘lissom tror på’ at man brænder sig hvis man lægger hånden ind i et bål.

– Men det GØR man, fordi sådan er den faktiske virkelighed bygget op.

Jeg bliver trist, når jeg ser denne konstante nedbrydelse af SANDHEDEN, til fordel for dybt neurotiske subjektive og flygtige ‘synsninger’ og fordrejede ideer om at ‘jeg føler noget, derfor ER selve virkeligheden sådan’.

Det gør mig trist, fordi at hvis man lykkedes med at nedbryde selv de mest fundamentale sandheder, ender vi med en befolkning som reelt er en lallende grød af idioter.

En befolkning som absolut INTET ved, og hvor ALTING er ‘helt ok’, simpelthen fordi at vi har opgivet selv de mest fundamentale facts om virkeligheden, vores egen biologi mv.

Hvis sandheden nedsmeltes og fjernes fra samfundet, er der plads til LØGNEN – overalt- og deri ligge det sataniske element.

Fordi satan arbejder konsekvent med løgnen og med -inversioner. Inversion: Betyder det omvendte / modsatte / spejlvendte af noget, eksempelvis arbejder satanisk filosofi altid med det modsatte af Guds love og principper, kendt eksempelvis fra det omvendte kors mv. Herunder også med at misbrug af de mindste er helt okay osv.

Jesus gør det jo krystal klart at man ikke må krumme det mindste hår på hovedet af børn: “But whoso shall offend one of these little ones which believe in me, it were better for him that a millstone were hanged about his neck, and that he were drowned in the depth of the sea.” – og også her siger Satans bibel det modsatte (arbejder med det sataniske grundprincip inversion) i form af sin lov: ‘Do as thou whilst shall be the whole of the law’ – med andre ord, dræb, misbrug og gør hvad ‘fanden’ du end vil, bare DU er tilfreds).

Så altså. Kan man opbygge en population hvor følelser ‘på en måde lissom bare er sande, fordi at det føler jeg lissom bare lige nu’, så aflives den sidste rest af -rationalitet- i samfundet.

Og eksemplerne på at dette sker lige nu, er mange. Ift. kønsdebatten, kan man i USA nu eksempelvis ‘vælge at ens køn er en skov’…og nej det er ikke en joke. Man kan vælge over 300 ‘køn’ i USA lige nu.

Og dén tilgang smadrer de fundamentale biologiske sandheder om livet, og giver i stedet plads til et totalt neurotisk og 100% relativistisk grød-samfund, hvor hele samfundet skal give plads til vrangforestillinger, og acceptere vrangforestillinger og løgn som værende ‘sandheden lis’som’.

I et sådant samfund er selv pædofili med tiden muligt, da alt jo bare er: Love is love’ og så noget. Og da absolut INTET længere er objektivt sandt, men enhver person f.eks. ‘kan føle mit køn er en skov’ eller at ‘vand er lissom ikke vådt, eller overhovedet vand i det, alligevel’ – ja så åbner vi porten op til helvedes forgård.

En verden hvor der simpelthen intet sandt findes, hvor pædofili og absolut ravende vanvid og sindsygdom normaliseres og hvor enhver der tillader sig at gøre opmærksom på det åbenlyse: At vand ER vådt, at dit køn IKKE er en skov, at man BRÆNDER sig hvis man lægger hånden ind i et bål – udskammes og ties til tavshed.

Og et sådant helvede, et sådant samfund af flydende idiotgrød, totalt afkoblet og vildledt væk fra enhver reel SANDHED, er jeg ganske enkelt imod.

Videoen herunder fra den afsindigt vigtige youtube kanal ‘The Fuel Project’ er EKSTREMT seværdig ift. til alt det ovenstående og ift. at forstå hele denne konstante bevidste errosion / ødelæggelse af sandheden.

Jeg kan i det hele taget varmt anbefale to af kanalens bedste serier: ‘Know Your Enemy’ der underviser i hvordan hele verden reelt fungerer bag kulisserne, samt ‘The War On Truth’, (der netop fokuserer på ødelæggelsen af livets fundamentale sandheder) hvorfra nedenstående afsnit er hentet. ❤️👍

OBS hvis ikke nedenstående player vil åbne på din mobilenhed, kan du anvende dette link her i stedet: https://youtu.be/_OYde47ce00

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

2 kommentarer

  1. Thomas Jespersen

    Nå ja så er der denne slags tiltag som ikke gør det bedre. Lars Andersen er god som altid:

    https://www.youtube.com/watch?v=XGiPHIswNzU

  2. Thomas Jespersen

    Tucker Carlson, en af de eneste mainstream journalister der er værd at lytte til har en opsang her:

    https://www.youtube.com/watch?v=bMZ5CM_wLP0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *