Medier Sandhed og Løgn – en Guide

media-liesI dag fik jeg et spændene spørgsmål fra en frustreret Dansker. Han var bekymret over flygtningestrømmen, over risikoen for terrorisme og fanatiske salafister, og over for USA’s stadig kraftigere påvirkning af vores verden. Og hans frustrationer mundede ud i det helt grundlæggende spørgsmål: Hvad gør vi?

Og spørgsmålet er ekstraordinært relevant i disse dage. Hvad skal vi stille op i denne endeløse mediestrøm af ‘trusler’ og elendigheder? Jeg vil bestemt ikke påstå jeg har hele svaret, men jeg tror at første, helt afgørende del, handler om at du, jeg og vi alle er nødt til at komme ud af mediernes uendelige syltekrukke af spin, løgn og fordrejninger. At så mange danskere som overhovedet muligt, optræner evnen til at skelne imellem fabrikerede trusler og virkelige trusler. Denne artikel giver dig nogle gode tips til at begynde at kunne skelne imellem løgne og sandheder under mediestrømmens og politikernes flimrende røgslør.

toomuchtothink

FABRIKERDE TRUSLER
De fabrikerede trusler er relativt nemme at kende. De har gerne følgende kendetegn: Fabrikerede trusler vises i bedste sendetid på mainstreammedierne. De gentages endeløst (tegnet på propaganda). De er altid behæftet med mytologiernes kendetegn, typisk myten om de onde mod de gode. De onde beskrives hertil altid 100% stereotypt og er ALDRIG vestlige lande. Aldrig. Fabrikerede trusler er gerne ledsaget af simple slogans, og uhyggelige begreber, sådan at flest mulige danskere hurtigt tager dem til sig. (F.eks. det skal kunne betale sig at arbejde, terror dit og terrordat) Fabrikerede trusler er altid kendetegnet ved at være totalt blottet for nuancer i den måde medierne taler om dem på.

VIRKELIGE TRUSLER
De virkelige trusler kræver mere hjemmearbejde at finde frem til. De er typisk kendetegnet ved at have flere årsager end som så. De er ofte financieret af uklare netværk og organisationer, ofte med amerikansk eller Israelsk baggrund. De nævnes næsten aldrig i mainstreammedierne. De har intet, eller meget lidt, med de primitive slogans og over forsimplede forklaringer at gøre, som mainstreammedierne tilbyder. (Kvægfoder.) I stedet handler de om global dominans, kontrol over olie og gas resurser, at ekspandere den kollosale amerikanske våbenindustris undskyldninger for endnu mere cancerlignende vækst, og om kontrol over internationale valutastrømme. F.eks. går USA nærmest konsekvent i krig med lande der holder op med at handle deres olie i dollars. (Da dette svækker dollaren.) Disse sammenhænge siger danske medier typisk ikke en kæft om. (Untagen dagbladet Information.)

Set i det lys, ser jeg ikke truslen om f.eks. salafister eller en ‘terrorbølge’ i Danmark som overhængende. F.eks. dør der jf. Danmarks Statistik ca 200 personer i Danmark om året af trafikuheld. og 58 i 2014 af drab. Sammenlignet hermed har vi i Danmark haft 2 terrorrelaterede drab, i hele vores danmarks historie.

I hele Europa er 21 personer blevet dræbt siden 2006 af islamistiske grupper. I samme periode blev 93 personer dræbt i terrorangreb, der INTET havde at gøre med islamister, men blev begået af enkeltpersoner. SE DOKUMENTATION

Min pointe er at det reelle trusselsniveau er ekstremt lavt, når vi taler om de fabrikerede trusler som medierne er fyldte med. Og at trusselsniveauet ifht. massemanipulation, krigsmageri, krige ført på manipulerede grundlag, antal dræbte civile i krigene – er ekstremt højt. (Og grotesk nok hører vi næsten intet om disse, faktiske, trusler.)

Er du bekymret for din familie og din fremtid, er det ekstremt vigtigt at holde hovedet koldt, og begynde at se hvad der er de faktiske trusler, og hvad der er de fabrikerede. For alt i medierne, og i denne verden, vender på hovedet, og meget lidt er hvad det giver sig ud for.

Zoom ud.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.

Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Men Hvad kan JEG Gøre?

Et af de spørgsmål man oftest hører når verden virker vanvittig er: Men Hvad Kan …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *