Indblik I Den Øverste Del Af Denne Verdens Magtpyramide

RonaldBernardImage
Den tidligere top bankmand Ronald Bernard, har tidligere været fremme og afsløre præcis hvor ekstrem kriminalitet der begås i toppen af denne verdens såkaldte “elite”, hvor det blandt andet kom frem at toppen primært er Luciferianere (en slags intelligente satanister, der ved hvordan man påvirker masserne igennem løgn og manipulation) – som typisk er pædofile, og også gerne ofrer børn, til de ting åndelige energier, som de i modsætning til “pøblen” opfatter som yderst virkelige.
 
Nu er 2 del af interviewet med Bernard tilgængeligt, og det fokuserer på hvordan at al lidelse på jorden reelt er mere eller mindre ‘konstrueret’, fordi det simpelthen er en god forretning for de kriminelle luciferianske pædofile øverst i pyramiden.
 
Jeg håber ikke du vil snyde dig selv for dette eksplosive interview.
Kan du ikke åbne videoen via playeren, kan du se den via dette link: https://www.youtube.com/watch?v=3C-KHt9vi5k&t=339s 

OBS:

Fik du ikke set DEL 1 af interviewet, kan du se det lige her: https://youtu.be/cRuKmxQSPSw 
STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *