Forstå spillet en gang for alle

puzzle_pieces_id150248_size500oKan man få et dybere indblik ind i hvad der i virkeligheden sker i vores verden, hvordan du kontrolleres og fastholdes i primitive frygtmytologier og guides imod den globale fascistiske union skridt for skridt, uden knapt at bemærke det selv? Og kan det lade sig gøre, blot ved at se et interview med en klog mand, på lidt under to timer? Se, lyt og vurder selv.

Alan Watt er en de mest interessante researchere og fritænkere. Han har formået at holde sig fri af de fanatiske elementer, som ellers florerer mange steder på såkaldte konspirationssider. (Jeg foretrækker til enhver tid begrebet ‘selvstændigt tænkende menneske’, frem for konspirationsteoretiker. Et ord der ligesom ‘kommunist’ begrebet, kun har til formål at aktivere fordomme, og afspore ellers relevante argumenter, der strider med mainstream mediernes / propagandaens version af virkeligheden)

I stedet foreslår han helt simpelt at folk selv begynder at gøre, hvad vi har været afledte fra i årtier. Åbner nogle ægte, gammeldags, bøger, og begynder at tænke og researche selv.

Læn dig tilbage, og lad dig inspirere af denne mand.

Kan du lide mine artikler eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

OBS Videoen er på engelsk.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Nu Angriber EU Ytringsfriheden På De Sociale Medier

Gigant Censurpakke Rammer De Sociale Medier Og Søgemaskinerne Overalt i EU d. 25 August KILDER:1.Facebook, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *