EU: Nu Bliver Det Lovligt At Tilsætte Insekter Til Dine Fødevarer

Imens Danske Medier Er Larmende Tavse, Har EU Nu Gjort Det lovligt At Tilsætte Pulver Lavet Af Fårekyllinger og Melorme i Produktionen Af EU’s fødevarer.

UPDATE pr. 19.01.2023: Det er blevet mig oplyst at man har tilladt insektmel (pulveriserede melorme) i andre konsumvarer siden 22. juni 2021 og ikke først fra 2023.

Ligeså øgede man antallet af fødevarer hvor det er tilladt at tilsætte insekter, d.1. marts 2022.

Disse ulækre praksisformer, med insektmel i fødevarer har altså været tilladte siden juni 2021, og i 2023 er der så kommet et insekt mere til, oven i hatten.

Det gør jo kun sagen endnu værre, men nu er mine forkerte udsagn fra videoen, ift. datoerne for hvornår denne praksis med insektmel i fødevarerne, er påbegyndt, hermed rettet. 🙂


KILDER: 1. EU’s egen offentliggørelse af tilladelsen: https://food.ec.europa.eu/…/approval-insect-novel-food_en

2. E.U. Allows House Crickets in Food Products: https://www.oliveoiltimes.com/…/e-u-allows-house…/115821

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

En kommentar

  1. En Sjæl er inkarneret i det øjeblik sæden når ægget og en gnist fortæller at nu er jeg ankommet.

    Livet er problematisk og som alle andre katastrofer her på planeten, er det en katastrofe hvis et barn ikke er født ind i kærlige omgivelser, hvor dramatisk det end kan være.
    Den åndelige verden er fyldt med små nye sjæle, der så må prøve at komme videre, uden den erfaring de skulle have haft på Jorden, for at de kunne lære sig selv at kende og deres talenter. Mange Nursing Sjæle på den anden side har travlt med at tage sig af dem og give dem kærlighed.

    Det er en viden om bevidstgørelse, alle bør have, og lære det næste trin, af deres egen udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *