Efter NSA skandalen: Nu skal du overvåges overalt fra rummet af

Big Brother Is WatchingNetop som vi troede at overvågnings samfundet havde toppet, med NSA skandalen, kommer der spændene ny teknologi, og gæt hvad den tilbyder os: Endnu mere overvågning. Nu kan man overvåge 40% af jorden i knivskarp kvalitet fra rummet. 1-2 stk af samme slags satellit, og vi kan alle blive overvåget, fra vi går ud af døren til vi kommer hjem igen. Hvor vi så overvåges videre af vores mobiltelefoner, køleskabe, internet adfærd osv.

Du er godt klar over at Den Nye Verdensorden ER kommet ikke? Og at den kun bliver mere og mere intens og kvælende, med mindre vi simpelthen forlader alle eksisterende strukturer. Forlader politikerne og konglomeraterne med deres kemi, kynisme og ufattelige grådighed. Og i stedet bygger vores eget, nye samfund. Et samfund hvor deres love ikke gælder, fordi vi simpelthen melder os ud af deres stater osv, og sammen skaber noget andet.

Husk voldelig revolution, vil kun spille kortene lige i vores magthaveres hænder. Den eneste måde at vinde på, er at forlade deres system. HELE systemet, og sammen skabe et nyt, gennemsigtigt samfund, hvor både naturens og menneskets behov tilses, med samme værdighed og respekt, for livsprocesserne og skabertrangen.

Alternativet er, som du kan se i artiklen om den nye DARPA overvågningssatellit i kombination med alle de andre ting du kan læse om her på siden – et ægte levendegjort helvede.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Nu Angriber EU Ytringsfriheden På De Sociale Medier

Gigant Censurpakke Rammer De Sociale Medier Og Søgemaskinerne Overalt i EU d. 25 August KILDER:1.Facebook, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *