Dit liv er 90% fiktion – vidste du det?

Hvad ville du sige til hvis du fandt ud af at næsten alt hvad du har troet på og handlet ud fra ifht. politik, arbejde, uddannelse osv, i virkeligheden er fiktion? Hvis der var store politiske interesser i at styre dig og dine valg igennem denne brug af fiktioner? Jamen velkommen Neo, du har levet i en drøm – for det er præcis sådan det er..

I dag læste jeg en fremragende artikel af Rune Lykkeberg i dagbladet information, med titlen ‘Vi Tror Ikke Længere på Spøgelser’. Den handler om hvordan at myten om, at vi kommer til at mangle hænder, simpelthen er opspind. Og om at de seneste rapporter fra de økonomiske vismænd siger at dansk økonomi frem til 2020 er “mere end holdbar”. ‘Krisen’ som vi har fået tudet ørene fulde af, er med andre ord ikke andet end politisk spin. Løgn ganske enkelt.

Det gav mig lyst til at skrive lidt om det jeg forskede i under min uddannelse: Frygt-mytologi. Hvordan man skaber frygt og fantomer, hver dag, for at få dig til at ‘syntes ting’. Here goes..

Regeringen arbejder med frygt-mytologier. Det har stort set alle danske regeringer kontinuerligt gjort, på samme vis som de fleste andre europæiske lande, og USA i særdeleshed.

Jeg kan, som dokumentation for min påstand, ikke kraftigt nok anbefale BBC dokumentaren “The Power of Nightmares” af Adam Curtis. Filmen blev også vist på DR2 tilbage i 2005. Så det er IKKE konspirationer mv. den indeholder, men nærmest bevidsthedsudvidende oplysninger.
http://topdocumentaryfilms.com/the-power-of-nightm…

Frygt-mytologier anvendes som et politisk redskab for at få dig til at “syntes ting”. F.eks. at en diffus terrortrussel er så farlig at du accepterer at et beløb der kunne udrydde al sult og ubalance på jordkloden 50 gange, i stedet pisses væk i blod og ørkensand.

Frygt-mytologi er blevet brugt til at få dig til at opgive en lang række civile og demokratiske rettigheder under VKO regeringen.

Den er blevet brugt til at tvinge dig ind i en politisk union, med en ikke valgt præsident, og ikke valgte kommissærer. Dvs. et system vi traditionelt ville kalde fascistisk. Denne union får for hver dag mere og mere magt over vores tidligere demokratiske stat.

Den er blevet brugt til at få dig til at acceptere et neoliberalt menneskesyn, hvor simpel profit og grisk overudnyttelse af jordens resurser, til enhver tid går forud for individets livskvalitet og jordens mulighed for selvopretholdelse.

Den har fået dig til at acceptere finanspagten uden valg, nedgørelse af dine medborgere uden arbejde osv. osv.

Og den har fået dig til at få en dyb følelse af et afhængighedsforhold til en EU forskalling, kaldet den danske stat, der til enhver tid kun spørger hvad DU kan / skal gøre for STATEN, og ikke omvendt. Som den oprindeligt havde det til formål.

Med andre ord er hele dit liv bygget på et eneste gåsehudsfremkaldende fænomen: Fiktion.

Hvor længe vil du lade det fortsætte?

Ønsker du at forstå mere om hvordan disse ting arbejder i vores samfund, og i vesten i det hele taget, vil jeg anbefale dig at læse mit publicerede speciale “The War On Terror: Propaganda i Globale Nyhedshistorier” som du kan downloade for under en halvtredser hos de fleste online boghandlere.

Og nej jeg siger ikke dette for at slå plat, men for at hjælpe til med den nødvendige bevidstgørelsesproces af mine landsmænd.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Nu Angriber EU Ytringsfriheden På De Sociale Medier

Gigant Censurpakke Rammer De Sociale Medier Og Søgemaskinerne Overalt i EU d. 25 August KILDER:1.Facebook, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *