Din Planet Græder

Det er kommet frem i pressen at afsmeltningen af polernes is går langt langt hurtigere, end selv de vildeste prognoser fra 2007 kunne forudse. Langt hurtigere. I en artikel i information bliver det forklaret hvordan at afsmeltningen i stedet for at få politikere og miljøødelæggere (olieindustrien) til at råbe vagt i gevær, blot får dem til, at ville accellerere, smadringen af jorden. Blotlagte landområder, betyder i deres øjne ikke andet, end muligheden for nemmere at kunne hente MERE olie. Imens pipper borgere og politikere om vage løsninger baseret på fortidens fejltagelser. Men hvad hvis det ikke er tyndslidte klicheer der skal til? Men en forandring af vores forståelse af selve systemet, og vores rolle i det?

Problemet er, at de fleste af de løsningsforslag, som meningsdannere, forskere, kommentarskrivere og politikere fremkommer med, er funderet i hvad man kan kalde en fiktiv verdens forståelse. Eller ‘troen på illusionen.’

Illusionen er i den sammenhæng, troen på, at de etablerede politiske systemer, har magten til forandring. Og at spørgsmålet derfor alene handler om deres inkompetence, at de vil gøre karriere osv.

Så længe vi fastholder den diskurs, taler vi ud fra en virkelighed, som reelt ikke FINDES længere. Det politiske system i dag, er og bliver, underlagt konglomerater og bankers nær-totale kontrol. Disse konglomerater og banker er ikke KODET til at tænke i bæredygtighed, livets opretholdelse eller andet rationelt. De er alene struktureret til en ting: Profit maksimering.

Den logik, kaldet vækstparadigmet, har de så hyret deres kontrolforordninger (EU, US, AU, Kina, og de fleste G20 lande) til at indoktrinere i kontrolenhedernes politikere. Politikere (tilforordnede) som efterfølgende sælger denne logik, vækstparadigmet, til dig og mig. Et paradigme, der i sin grundform simpelthen er matematisk umuligt, af følgende, helt enkle, årsag: Endeløs vækst forudsætter et uendeligt resursesystem. Det er jorden ikke. Den er et begrænset resurse system. Vækstlogikken siger groft forenklet at vi skal kunne bygge ti jordkloder, og så en til næste år, to året efter, tre året efter igen osv – alt sammen med blot en jordklodes konkret afgrænsede resurser.

Det er i sin basiskode et falsum. Rationelt set, vanvittigt. Hele tanken indikerer at sindsygdom er indsat hos enhver der helhjertet støtter den. For sindsygdom er kendetegnet ved en fornægtelse af virkeligheden selv.

Skal vi videre, er lappeløsninger baseret på tidligere tiders logik således ikke mulig. Imidlertid er de fleste ikke klar til den omstilling der reelt skal til – i vores verdenssyn. Derfor må vi starte med at addressere den vanvittige logik, der begyndte det hele, og i første omgang KRÆVE bæredygtighed.
Af industri, og af politikere. Hvis ikke vi får det, får de ikke vores penge. Ganske enkelt. Udvikling følger kapitalen i det defekte system, og derfor er vi nødt til at starte der.

Endelig er der det politiske system. Det må vi simpelthen ignorere, da det som før nævnt er KØBT. Det er der ikke for dig og mig, og har ikke været der siden 2001 (og sandsynligvis længe før da). Og det vil ikke komme tilbage som vi husker det, og klynger os til at det ‘er’ (var) engang, uanset hvor rar tanken er.

Vi står alene.

Eller gør vi? Millioner af borgere, nej, milliarder, der er ved at vågne, er et godt udgangspunkt for store forandringer. Samarbejd i civile netværk, omstil til de rette energi former, også i dit hus, bil mv. naturligvis, dyrk din mad selv, eller køb den økologisk. Ignorer urimelige love m. fredelig og civil ulydighed, stop valgdeltagelse. (Ikke hundrevis af os, millioner)

Vis at vi ikke længere støtter regimets defekte, livsfjendtlige og vanvittige kurs.

Forlad matrix.

P.S.
Kan du lide mine artikler eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke anmeldelserne af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *