Det store frygtteater 3.0 – og dig

fearHvordan kan det være at flere og flere medier begynder at komme med historier om at ISIS i virkeligheden financieres af vesten, (se et af mange eksempler på dokumentation, som en amerikansk journalist netop er blevet myrdet for, og 3 journalister fængslet for at have opsnappet.) Eller hvordan kan det være at f.eks. Tyrkiet lader ISIS olie flyde igennem Tyrkiet i industrielle mængder, se dokumentation, og dermed også støtter ISIS? Svaret er det samme som jeg har skrevet i rigtig mange artikler før denne, ved hver eneste mytologi, som dansken igen, igen og atter igen er faldet på halen for: Forretningen skal jo køre rundt.

Bemærk princippet der har kørt nonstop siden “startskuddet” i 2001. Den ene “bøhmand” efter den anden kommer til, fader ud, og overtages så af en ny, når vi ikke længere gider høre om den forrige. Lad os se på det en gang:

  • Først var det 9/11 hvor bl.a. et fly siges at have smadret ind i pentagon, men der blev aldrig fundet så meget som et flysæde, eller én eneste flydel (det er aldrig sket før i verdenshistorien).
  • Så var det “Dræberpulveret” / The Anthrax Scare” (som viste sig at komme fra amerikanske militær laboratorier)
  • Så var det SARS, og sære eksotiske fugle og sån..
  • Så var det N1H1, der fik folk i milliardtal til at løbe rundt ved håndvaskene som idioter.
  • Næste stop var de ikke eksisterende masseødelæggelsesvåben. De fandtes godt nok ikke, men de endte alligvel med at koste mindst 1 million Irakere livet. Og hertil smadre hele den Irakiske nation mere end selv Saddam Hussein i en Crack / PCP rus kunne have udtænkt.
  • Så var der den dersens ondskabens akse og sån. I en biograf tæt på dig.
  • Så skulle vi ‘lissom’ igen være bange lidt for Osama Bin Laden, der fra “en ukendt hule” med sit dialyse apparat, igen var farlig. Heldigvis skød ‘de gode’ ham, og så “spredte man hans aske over åbent hav”, så han kunne forsvinde ligeså meget ud i det selvsamme blå, som han oprindeligt var kommet fra.
  • Så var det Ebola og sån.
  • Lige nu er det så ISIS, der, helt i tråd med det sædvanlige manuskript, også pludselig dukkede op ud af det blå. De er så “tilfældigvis” siden gået ind i netop det land (Syrien) som USA ledte efter en undskyldning for at bombe. ISIS som i øvrigt jf. flere og flere kilder, er både trænet og finansieret af vesten. (Se eksempel på dokumentation i den indledende tekst, øverst)

beck

Og stadig på nu 15’ende år hopper dansken gladeligt med på den ene røverhistorie efter den anden. Øjensynligt er der ganske enkelt ingen som helst form for læringskurve at spore hos danskerne. Og spørgsmålet, “Hmm, men hvad er det så vi ser?”, vil derfor mest sandsynligt også falde, igen.

Svaret er i sin mest overordnede form heldigvis lige så enkelt som det altid, igennem årtusinder har været: Det vi ser er imperialistisk geopolitik, i dette tilfælde omhandlende Israels drømme om oprettelsen af det Stor Israelske rige + varetagelse af den amerikanske olie og våben industris interesser. Og nåe jae, så er der også den anden dagsorden med at destabillisere Europa, og gøre os åbne for TTIP / TISA’s nærglobale totalitære union efter amerikansk samfundsmodel. Thats it – og det har være “It” siden 2001.

Resten, de mange frygtmytologier, er betalt teater, special designet til at få befolkningerne til at kigge henført og hypnotiseret på dukkeførerens hænder, imens han samtidig voldtager din familie med resten af sin krop. Intet andet. Men frygt ej hvad du nu er på nippet til at erkende. For heldigvis har du glemt alt dette igen, om under 3 minutter, og vil igen i morgen, i fuld alvor, tale om (orkestrerede) flygtningekriser, og onde (vestligt skabte) ISIS krigere.

Og du vil om 2 sekunder igen undres over hvordan sørensen det kan være at Venstre og DF hele tiden laver (TTIP / TISA forberedende) love der får os til at minde mere og mere om USA’s hund æder hund samfund. Så vær ikke bange, for andet end de teaterstykker du får besked på at du skal være bange for af dine propagandakanaler / dine program-mører. For heldigvis, vil du lynhurtigt falde dybt ind i trancen og tage hele teaterstykket alvorligt igen. Som hver evig eneste gang før, og som du vil gøre det igen alle de kommende gange, hvor nye frygtdukker trækkes op af dukkeførerens velafprøvede kuffert.

Og også denne artikel kan så arkiveres i glemslens tåger, et sted under “underholdning / gal mands værk/ konspirationstosserier (dokumenterede, men alligvel og sån..)”. Ikke sandt?

Så.. nu.. ja.. ca. nu, ved netop disse bogstaver mærker du det. Ahhh de gode gamle trygge programmer du har fået lagt ind siden dit første åndedræt, begynder at overtage kontrollen igen.. zzz .. ahh… det var bedre..jeg.. du..Dig: “Hey Ole – har du set at Venstre vil have mere velfærd lavet af frivillige i stedet for af staten? Det sgu da snart helt lissom i USA!. Vildt nok mand, skørt. Gad vide hvad ham Løkke tænker på?” Ole: “Ja det er skørt, men i det mindste er Løkke og DF hårde imod de dersens ISIS, Osama, eller, de dersens våben de ikke kunne finde… og sån..jaer..”

Suk. Vi prøvede i det mindste – og du var tæt på at vågne, også denne gang.

Sov godt.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.

Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Nu Angriber EU Ytringsfriheden På De Sociale Medier

Gigant Censurpakke Rammer De Sociale Medier Og Søgemaskinerne Overalt i EU d. 25 August KILDER:1.Facebook, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *