Denne Artikel Er Døren Ud Af Matrix

matrix-has-your-soulVil du se bunden af kaninhullet, og er du klar til at forlade din gamle virkelighed en gang for alle? Så læs denne artikel. Den tilbyder dig en dybere forståelse af hvorfor verden ser ud som den gør, end du nogensinde før har fået i noget dansk medie. Men den er også den endelige “Red pill” som vi så den i The Matrix. For enten vil du læse den og vide at den er sand, eller du vil afvise den, og gøre alt hvad du kan for at blive i din bobbel. Men det vil ikke lykkedes, for overalt vil du fra i dag kunne læse imellem linierne, og se hvad der foregår. Og så skifter hele spillet, og måden du oplever selve dit liv på. Så tænk lidt over om du vil læse videre, for ja, denne artikel starter med “normal stuff” så som TTIP, men det er – ikke – det den ender med. Så læs kun hvis du ønsker at udvikle dine erkendelser om denne verden et alvorligt skridt videre. Eller forbliv ligesom Cypher i The Matrix, hvor du er, plugget ind, til mainstream bevidstheden. Indtil du er klar til indre vækst. For det er det uundgåelige næste koordinat for menneskeheden.  

TTIP og TISA, de to såkaldte internationale handelsaftaler, udgør, som faste læsere af bloggen her allerede ved, i praksis et globalt statskup. Samtlige lande i vesten underlægges et fuldstændigt nyt regime, idet at alle vores love skal ‘harmoniseres’ med USA. Det gælder alle områder man kan forestille sig, miljølove, arbejdsmarkedslove, regler for giftstoffer i fødevarer, GMO – ALT du overhovedet kan forestille dig. Og The Guardian har for nyligt afsløret hvordan at amerikansk pres allerede nu har ført til afgørende forringelser af centrale love på fødevarerområdet, og andre områder.

Det er også dokumenteret hvordan at borgerne i vesten inkl. DK først kan få lov at SE lovteksterne FEM ÅR – EFTER – og jeg gentager – EFTER – de ER blevet implementeret. (SE evt. DOKUMENTATION HER) Det vil sige at lovene skal indføres i hemmelighed, og at man først må læse dem når de har været i fuld effekt i fem år. Det er global fascisme. Global fascisme som også indføres i Danmark. Vidste du f.eks. at vi UDOVER den “Nye Offentlighedslov” som har mørklagt politikernes interne processer, for nyligt via dekret fra fødevareministeren, har fået TOTALT MØRKLAGT hele miljø og fødevarer området i Danmark? Kun den uafhængige journalist på Gylle.dk har skrevet om det, resten af pressen er tavs.

Prøv at kæde indførelsen af TTIP Lovene, der jo skal indføres i hemmelighed sammen med dette, og pludselig ved du hvorfor hele området ved dekret af ministeren selv, er blevet mørklagt.

Men ikke en kæft taler om dette. Det er “for stort” og så gigantisk et kup, at de fleste simpelthen synker ind i dyb kognitiv dissonans, og i stedet begynder at messe deres dertil indlagte propaganda slogan “det er de onde flygtninges skyld”.

Opsummerer vi situationen i dag, er der således tale om en af to muligheder. 1. verden er blevet mere korrupt og satanisk end nogensinde. 2. Den har været sådan længe, men alternative medier trækker lidt mere af tæppet til side. Begge dele er ikke just opmuntrende.

Som jeg ser det er der helt overordnet tale om at vi på jorden i dag oplever en bevidsthedskrise. 90% af befolkningen er, ærligt talt, sindsygt ignorante. De VED simpelthen ikke en kæft om hvad der foregår, og de foretrækker ikke at få det at vide. Det er nemmere at blive i matrix og messe de simple frygtslogans de får udleveret, end at tænke selv, og modtage de barske erkendelser der følger med dette. Hertil er det mit indtryk at magthaverne bag magthaverne, dvs. de forskellige magtfulde familier der ejer The Federal reserve, og kontrollerer det meste af verdensøkonomien, iscenesætter krigene osv. i århundreder har ligget inde med decideret okkult viden, som først nu visse steder begynder at sive ud, også i alternative medier.

Primært har de forstået at, den der kontrollerer pengestrømmene kontrollerer verden, ja, men de har også forstået noget mere fundamentalt: At alt er energi og bevidsthed.Og ved at kontrollere Hollywood, og gennem de 6 store mediekonglomerater “The Big Six” samtlige medier i USA (og mange andre steder) – ved at kontrollere disse gigantiske medieoutlets, kan du kontrollere det mest magtfulde i verdenen overhovedet: Massernes fortolkning af selve virkeligheden. Temaerne i 98% af alt Hollywood indhold er derfor også altid de samme; død, krig, psykopati, afhængighed (af statens håndhævere / helten eller af stoffer), kriminalitet, sex og ægteskab (avl).

På samme måde er næsten al musik der udkommer fra USA og efterhånden også i Europa, blevet drænet for sin kreative kraft, i stedet sendes tom kalorieløs og meningsløs drone / slave musik ud til masserne om at tjene penge og ryste sin røv.Tilsammen skaber og sender det en bestemt type bevidstheds-frekvens. En lavstsvingende fængselslignende frekvens. (Se evt. Sci Fi filmen “The Island” som fremragende prøver at forklare princippet.) Ved at holde masserne låst inde i denne “lille mig” / frygt frekvens afskæres de fra deres hjerter og dermed fra deres sjæls dybere visdom.

Det resulterer i en art der vantrives, og render, halvt vanvittige, omkring i endeløs afledning, og stadig mere åbenlys meningsløshed, og skriger primitive hadefulde slogans til hinanden.“Eliten” (der i virkeligheden bør beskrives som jordklodens parasitter) har vidst og mesteret  disse ting længe, og både Bush familien, men også de fleste  andre toppolitikere i USA, herunder mange præsidenter, har hængt ud i “The Bohemian Grove” og er initieret i Skull & Bones, det hemmelige samfund hvor man blandt andet initieres ved at ligge nøgen på et gulv imens at der skriges forskellige ting ud om død og at lade sin omsorg / “care”  dø.

Et budskab der også dyrkes i ceremonierne i The Bohemian Grove. Kombinationen af hemmelige samfund, frimurerloger, og andre mere kyniske loger, såvel som det evindelige fokus på “The Eye of Providence / Eye of Horus” og dyrkelsen af Saturn, indikerer sammen med disse typer af viden om menneskets bevidsthed at ideologien og grupperingen på de bagerste rækker / øverst i pyramiden er Luciferianere – en art “intelligente” satanister med reel spirituel og magisk indsigt, som de anvender til egen vinding. Det kan være en mundfuld at synke, men laver man researchen længe nok, er det der man, igen og igen, uundgåeligt strander.

Bemærk udover de endeløse “All Seeing Eye” og 666 fingertegn, referencer overalt i musikvideoer, spillefilm, nyhedskanaler mv. At sataniske symboler som Horn, Flammer osv er alle vegne, og at gigantiske virksomheder nærmest SKRIGER det ud, særligt gigabanken “Santander” der er et simpelt ordpsil Red-Satan og har ja.. RØDE FLAMMER som sit logo. (Men ingen SER hvad der er lige foran dem i denne verden.) Eksemplerne er endeløse, men jeg indsætter herunder et billede, som blot er én kollage alene fra popindustrien, for at illustrere min pointe. (Du kan finde det samme ved at søge på all seeing eye hollywood – det er OVERALT.) Og det kan godt være at dú syntes at alt det med det okkulte, satan og sån’ er langt ude, men tro mig dét gør denne verdens sande magthavere ikke. De tager det dødsens alvorligt, og af en enkelt og simpel grund: Det har virket for dem i årtusinder, og folk sover stadig lige så dybt som altid. De véd at disse kræfter er 100% virkelige, uanset hvor meget vi indoktrineres til at latterliggøre alt meta-fysisk i vores del af verden. (Hvorfor mon?)

illuminati-666-a-ok-sign-all-seeing-eye-symbol-satanic-number-of-the-antichrist-beast

For ja det er magtfuldt at kontrollere penge, men erkender man at selv pengene blot er et udtryk for energi / bevidsthed, er konklusionen åbenlys: Det endelige magtinstrument i denne verden er kontrollen over massernes bevidsthed. Og ved at fastholdes adskilt fra sand indsigt bl.a. om at reinkarnation, eller bevidsthedens overlevelse af døden, jf. loven om at energi ikke kan ødelægges, kun kan skifte form – er det mest sandsynlige udfald af livets afslutning, afskærer man folk fra en afgørende del af deres styrke.

Og netop dét formål er hele SYSTEMET, hele MATRIX opsat til: At stække artens bevidsthed. At klippe vores vinger, så vi i årtusinder forbliver i stakkels og lille mig. Så vi ikke kan vokse som sjælsvæsner og så jorden ikke kan fortsætte sin naturlige og gudsgivne udviklingsproces imod stadig smukkere og højere udviklingstrin for alle dens beboere.

Fra denne erkendelse af et globalt bevidsthedsfængsel og over til manden der sidder og råber “det´er de fremmedes skyld” er der en gigantisk mental modningsproces og en total opvågning af bevidstheden imellem. I 2016 er afstanden mellem de to svingningsniveauer / erkendelsesgrader med andre ord næsten monumental. Alligevel er det dér, i bevidstheden, at forandringerne, før eller siden, er nødt til at foregå.

Jeg ved ikke hvordan endnu, men mit nye arbejde som Heartmath Coach, hvor jeg hver uge ser nye mirakler, hinter det.

Vejen videre for mennesket, går igennem dets hjerte.

Vil du med?

Eller vil du blive her?

Kan du lide mine artikler, bøger eller musik? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder, og følg med i al galimatiassen, få gode tilbud vind bøger, koncertbilletter osv. P.S. bare rolig jeg spammer dig ikke, og mit nyhedsbrev kommer højst en gang om måneden, af og til sjældnere.

TILMELD DIG NYHEDSBREV FRA DANJOHANNESSON.DK:

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

7 kommentarer

 1. jeg er ikke en ‘spammer’ ! 🙂

 2. Hej Dan,

  Tak for godt artikel.
  Jeg hæftedde mig ved da du skrev: “At klippe vores vinger”. Den sataniske fem-takkede stjerne bliver også brugt meget i underholdningsindustrien. Den repræsenterer også mennesket; to ben, to arme og hovedet.

  Men det er meget sjælendt at man ser den syv-takkede stjerne nogen steder. Ja selv i smykker. Det tror jeg ikke er tilfældigt. Den syv-takkede stjerne kaldes også elver-stjernen, den repræsenterer venus og kærlighedskraften.

  Den syv-takkede stjerne er mennesket med vinger. De vil klippe vores vinger. De vil ikke have vi kommer op på et højere spirituelt niveau og at vi forstår hjertets kraft.

 3. Kun væbnet modstand vil bremse denne dystre fremtid.

 4. Hej Dan.

  Jeg er helt med på alt hvad du skriver og har været det længe, er bare ikke lige så god til at beskrive sandheden som dig og har lidt af manglende overskud/koncentration, længe.

  Hvor holder du til i landet?Du er Coach med Hjertet?Synes at min gode ven Michael MIV har snakket om det, er det også det du laver?

  Gode tanker og One Love Herfra.

  Janus.

  • Hej Janus tak for de positive ord. Jeg har coaching klinikken blivangstfri.dk og jeg tror at det er dén Michael du taler om jeg har haft kontakt med for nogle måneder siden, men er ikke 100% sikker. 🙂 Holder til i Odense. Hvis du er nysgerrig på hvad jeg laver kan du se det på hjemmesiden jeg lige nævnte. Du kan også se denne spændende video om den nyeste forskning i hjertet fra Heartmath Institute (hvis Skandinaviske udbyder jeg er uddannet hos.) Det vil give dig et godt indblik i forskningen bag vores, fantastiske, hjerter. Se den korte video her: https://www.youtube.com/watch?v=QdneZ4fIIHE

 5. Ja, der er noget om snakken ~ tror jeg på. Fred i sjælen og fryd i sindet til os alle …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *